Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

strona internetowa z pomoca w znalezieniu pracy dla Polakow w Europie - Norwegia

7 Postów
Marek Lakomski
(lakomy1)
Wiking
Witam. Zamierzam otworzyc strone internetowa oferujaca dorywcza prace Polakom zamieszkalym w Europie. Praca bardzo lekka, mozna ja bedzie wykonywac w czasie wolnym od 3-5 h . Kazdy sam bedzie mogl okreslic stawke jednak badajac rynek prosze o informacje czy kwota np 20-40 euro lacznie za np 5 godzin w ramach dorobienia jest wystarczajaca. Ja nie nazwal bym nawet tego raczej pomocą ale do chwili otworzenia strny nie mogę zdradzić pomyslu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
lakomy1 napisał:
Witam. Zamierzam otworzyc strone internetowa oferujaca dorywcza prace Polakom zamieszkalym w Europie. Praca bardzo lekka, mozna ja bedzie wykonywac w czasie wolnym od 3-5 h . Kazdy sam bedzie mogl okreslic stawke jednak badajac rynek prosze o informacje czy kwota np 20-40 euro lacznie za np 5 godzin w ramach dorobienia jest wystarczajaca. Ja nie nazwal bym nawet tego raczej pomocą ale do chwili otworzenia strny nie mogę zdradzić pomyslu
Juz widze tlumy bijace sie o prace za 35-70 NOK z godzinne. Pewnie jesze do tego, tojest placa brutto.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Marek Lakomski
(lakomy1)
Wiking
Kurna to nie jest praca. To jest inny sposób zarabiania. Ja nie będę zadnym pracodawcom. Każdy sam będzie dla siebie pracodawcą. ja tylko chce być administratorem strony, która będzie laczyc osoby, które wzajemnie będą się potrzebować i jedna strona przy okazji będzie mogla na tym zarobić!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Marek Lakomski
(lakomy1)
Wiking
Każdy sam będzie mogl okreslic kwote i jeżeli druga strona to zaakceptuje to ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
jest juz takich stron troche , pare juz upadlo .Nie wiem czy sie wcisniesz.bo prowadza dosc agresywna polityke reklamowa .jak co to pytaj na pw to ci podesle adresy tych stron
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Marek Lakomski
(lakomy1)
Wiking
Nie ma na swiecie takiej strony, która oferowala by zagadnienie, które ja chce uruchomić na stronie. Chodzi mi bardziej teraz o zbadanie rynku pod katem stawki. wiem, ze ciężko jest wycenić swoje usługi jeżeli nie wie się o co chodzi jednak mysle, ze usluga kilku godzin jednego dnia nie mogla by przekraczać 150 zl. dlatego pytam się polakow w innych krajach na innych forach czy jest to do przyjęcia. Zreszta jak wspomniałem każdy sam wyznaczal by kwote ile chce zarobić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
A może strona jak zagonic bydło spowrotem do chlewa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
lakomy1 napisał:
Nie ma na swiecie takiej strony, która oferowala by zagadnienie, które ja chce uruchomić na stronie. Chodzi mi bardziej teraz o zbadanie rynku pod katem stawki. wiem, ze ciężko jest wycenić swoje usługi jeżeli nie wie się o co chodzi jednak mysle, ze usluga kilku godzin jednego dnia nie mogla by przekraczać 150 zl. dlatego pytam się polakow w innych krajach na innych forach czy jest to do przyjęcia. Zreszta jak wspomniałem każdy sam wyznaczal by kwote ile chce zarobić

przecież to już jest:

www.roksa.pl/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
lakomy1 napisał:
----------
Chodzi o wirtualna reparacje pończoch? zgadlem? Znakomity pomysł !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
lakomy1 napisał:
Nie ma na swiecie takiej strony, która oferowala by zagadnienie, które ja chce uruchomić na stronie.
Chodzi mi bardziej teraz o zbadanie rynku pod katem stawki. wiem, ze ciężko jest wycenić swoje usługi jeżeli nie wie się o co chodzi jednak mysle, ze usluga kilku godzin jednego dnia nie mogla by przekraczać 150 zl. dlatego pytam się polakow w innych krajach na innych forach czy jest to do przyjęcia.
Zreszta jak wspomniałem każdy sam wyznaczal by kwote ile chce zarobić
Skoro obawiasz się, że stracisz pierwszeństwo, to załóż stronę >BETA< i tam prowadź swoje badanie rynku. Jednocześnie zagwarantuj sobie ochronę prawną nad wyłącznością tej konkretnej strony.
Tak właśnie zaczynała "NaszaKlasa", przedtem była też stronka "mojaklasa" która nie miała ochrony i padła.
Nie ma nic za darmo, jak projekt padnie, to bez problemu, możesz po roku dać sobie spokój.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok