Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca - Norwegia

3 Posty
Michał Sidorowicz
(sidor21)
Wiking
Szukam pracy w Trondheim. Cokolwiek, może być nawet dodatkowo. Najlepiej od początku lipca, ktoś coś wie Bardzo Proszę o kontakt. : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
przeczytaj najpier historie na forum w sprawie pracy i nie prowokuj ludzi....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
z Trondheimu i z Narviku to niewielu do tej pory się prosiło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Ty nic nie rozumiesz!!!!! Tu nikt nie znajduje pracy, nikt nie dostaje gotowca, sam sobie musisz radzic, zrozum to czlowieku. Tu nie chodzi o Trondheim, Stavanger czy Larvik tu chodzi o fakt!!!!!
Radz sobie sam i nie licz na nikogo na forum!! Dotarlo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
To pomógł Polak Polakowi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kuba Czapla
(Czapl)
Wiking
Witam serdecznie.
Mam pytanie, ponieważ nie jestem w temacie (jestem zatrudniony na stałe, nie mam działalności), czy 160 NOK + mva na godzinę to wystarczająca stawka na samozatrudnieniu? Znajomy dostał ofertę pracy i się zastanawia. Miałby pracować w firmie, która zajmuje się przenoszeniem biur. Oni zapewniają pracę i samochód, on ma tylko założyć działalność i wystawiać faktury.
Nie jest to za mało? Jak wygląda ta kwota po podatku?
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Janek, przeciez wiesz jak jest - ja nie moge sie powstrzymac jak milionowy gosc pisze takie pierdy. MOim obowiazkiem jest jak najbardziej opanowywac berwosy i usilnie ich edukowac w tym temacie...... mozolnie..... bez przerwy, moze to kiedys przyniesie skutek. Ja ich edukuje i oszczedzam im kasy, nerwow itd - powinni mi conajmniej szesciopak piwa kurierem podrzucac za takie info. TO JEST WLASNIE POMOC. Czy nie mam bracie racji)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Czapl napisał:
Witam serdecznie.
Mam pytanie, ponieważ nie jestem w temacie (jestem zatrudniony na stałe, nie mam działalności), czy 160 NOK + mva na godzinę to wystarczająca stawka na samozatrudnieniu? Znajomy dostał ofertę pracy i się zastanawia. Miałby pracować w firmie, która zajmuje się przenoszeniem biur. Oni zapewniają pracę i samochód, on ma tylko założyć działalność i wystawiać faktury.
Nie jest to za mało? Jak wygląda ta kwota po podatku?
Pozdrawiam

malo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a to ile się za " słupa" płaci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj