Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Euro w Polsce - powinni wprowadzać? - Norwegia

Czytali temat:
Michał Kopciński Agata Dymna Grzegorz M. Agnieszka Kajka krzysztof kowal Marzena Groch Bartek Boike MarysiaMN D P. H. Piotr Benet Ewa Adam pawel piotr (630 niezalogowanych)
71 Postów
fistaszek0524 Puke
(fistaszek0524)
Początkujący
Skąd wytrzasnąłeś, że w maju ma się rozstrzygać nasze wejście do strefy euro?? W TV tak powiedzieli?? Z tego co mi wiadomo to możemy wejść do niej w każdej chwili ale trzeba spełnić kryteria których raczej nie spełnimy bo na dzień dobry zajebanej przez Tusków kasy z OFE już prawie nie ma a deficyt jak był tak jest i się powiększa. Co do Rosji to na pewno 3 razy się zastanowi Cała Europa na hasło "putin" robi w gacie i tak naprawdę jeśli umiesz liczyć na kogoś to licz na siebie. Co do "euro" ja osobiście jestem na NIE.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Potomek Szczynukowiczow moze miec problem w wygraniem wyborow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
PiotrBenet napisał:
W maju wybory, rozstrzygać się też będzie kwestia ewentualnego wprowadzenia waluty Euro do Polski. Jak myślicie, wyszłoby to nam na plus czy na minus? Z drugiej strony gdyby Rosja chciała zaatakować kraj zanjdujący się w strefie euro - 3x by się zastanowiła. Sam nie wiem.

Podejzewam,ze wejscia do strefy euro mozemy zalowac jak niemcy. Wiekszosc niemcow, ktorych znam zaluje,ze ich kraj wszedl do strey euro. Ceny niby rosna, pensje tez, ale nie maja tego co kiedys.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
71 Postów
fistaszek0524 Puke
(fistaszek0524)
Początkujący
A czy ja napisałem, że w maju mają wprowadzać?? Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem. W traktacie akcesyjnym który podpisał Miller z Cimoszewiczem jest napisane, że Polska jest zobowiązana do przyjęcia "euro" jako waluty ale nie ma tam daty przystąpienia to po pierwsze a po drugie trzeba spełnić kryteria a tych nie spełniamy i długo nie będziemy spełniać jeśli kiedyś w ogóle. Straszenie w tym momencie ludzi, że się będzie rozstrzygało przy urnach przyjęcie "euro" jest zwykłą zagrywką polityczną i kłamstwem bo są wybory i trzeba jakiś temat wymyślić żeby się wyróżnić - już kapujesz czy jeszcze Ci to dokładniej wytłumaczyć?? Lipiński tak ładnie śpiewa "nie wierzę politykom, nie. Nie wierzę politykom" Biada temu kto któremukolwiek wierzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok