Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
168 Postów
gargamel gargamelowaty
(gargammell)
Stały Bywalec
cukulinka napisał:
BartekGubernator napisał:
Ale myslicie ze jest jakas szansa dostania tego zasilku bo jestem tutaj w norwegi a pieniadze sie koncza.

Tak tak
Państwo norweskie sponsoruje utrzymanie każdemu przybłędzie co to zjawił się w Norwegii.
ty tez jestes przybleda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
zenon32 napisał:
Prawda jest taka ,ze juz w niektórych miejscach to i angielski perfect to juz jest za mało , ale jak któs by miał perfect norweski i jakies referencje to już ma duże zielone swiatło na pracę

Sa trzy prawdy

Prawda

Tyz prawda
I
Gówno prawda

A takie gadanie ze malo angielski i trzeba miec norweski to sie nie trzyma ani kupy ani dupy

Co do jezyka angielskiego jest wiele branży co jezyk angielski jest bardziej wymagany niz norweski..

Nastepne to tam gdzie potrzebuja rąk do pracy to biorą ludzi i bez jezyka wystarczy ze znajdzie sie jeden co potłumaczy OOOOO

A to tylko dlatego ze my Polacy jestesmy bardziej efektywni w pracy,wiekszosz pracodawcow woli zatrudniac polakow iz norwedzy sa bardzo leniwi i malo wydajni

Czytacie gazety ????

Co do języka to Prawda ze lepiej go znac niz czuc sie tu kaleką,jezyk tylko UŁATWI wszystkim szybsze odnalezienie sie w tym kraju

A co do tego pisania ze w norge teraz jest tak czy inaczej BEŁKOT każdy ma prawo próbowac i nie jest powiedziane ze nie znajdzie pracy

Osobiscie mialem okazje poznac jednego polaka na lofotach co umowilem sie z wlascicielem firmy na interviu po wyjsciu z biura wlasciciel chcial mnie poznac z kolega z polski
Po samym przedstawieniu sie uslyszalem od niego ze szef nie ma pracy i zebym szukal gdzie indziej pracy,hahaha dobre sobie zarty

NO ja myslalem ze jezeli ustalilem z szefem ze moge podjac prace to jest OK no ale NASI KOLEDZ Z POLSKI

I co jeszcze ,kazdy z nas mial jakies poczatki
DLACZEGO WSZYSCY TAK WALA NA LEB TYCH CO CHCA PRZYJECHAC ??????
Bo ktos napisze ze pozniej placza hehehehe
Do odwarznych swiat należy,jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz

TYLE.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Szwagier do mnie.
,, Czy mógł byś mi załatwić pracę w Norwegii"
Zgodnie z prawdą odpowiedziałem że istnieje taka możliwość.
Bardzo się ucieszył.
Gdy już załatwiłem mu tą pracę.
Zapytałem się czy ma gdzie mieszkać.
Bardzo był zdziwiony.
Powiedział : myślałem że jedno z drugim się wiąże.
I tak to właśnie wygląda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak

Bo zwyczajnie psujecie nam image swoim nieprzygotowaniem, słabym jezykiem angielskim, zaniżacie stawki. Chlejecie jak ostatnie prosiaki oczywiscie żeby tylko było najtaniej. Polski pracownik w sobote...byle sie tylko najebać a póznij pokazują nas Polaków w telewizji jako zabawne filmy gdzie ten polaczek coś ukradł lub gdzie sie najebał.

Poznij sie nory smieją z nas co czesto słysze na przerwie sniadaniowej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
PACIFIC napisał:
Szwagier do mnie.
Bardzo się ucieszył.
Bardzo był zdziwiony.

I to sie nazywa pomoc ???? wiesz brak słow

Załatwiłeś komuś prace a nie pomyślałeś gdzie będzie mieszkał|???

O ile dobrze rozumiem szwagier siedzi w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
maciejko napisał:

Bo zwyczajnie psujecie nam image swoim nieprzygotowaniem, słabym jezykiem angielskim, zaniżacie stawki. Chlejecie jak ostatnie prosiaki oczywiscie żeby tylko było najtaniej. Polski pracownik w sobote...byle sie tylko najebać a póznij pokazują nas Polaków w telewizji jako zabawne filmy gdzie ten polaczek coś ukradł lub gdzie sie najebał.

Poznij sie nory smieją z nas co czesto słysze na przerwie sniadaniowej.

Wiesz BEŁKOT znowu

Ty potrafisz zrozumieć ze jak bedziesz ideałem a będziesz pochodził z Polski to tak czy inaczej jesteś dla nich Polakiem myslisz ze jestes inny ???? A Norwedzy to co nie kradna nie szmugluja nie jada samochodem po pijaku czy narkotykach wiesz ja bylem swiadkiem jak norweg do polskiej zony bez granic potrafil jej podkreslic ze ona jest z drugiego szeregu bo pochodzi z Polski,ze soba sa tylko 13 lat wiesz znam tez takiego pana Janka co zamieszkał tu po wojnie teraz zmarla mu zona a ta jego norwesko polska coreczka z domu go chce wyrzucic

Wiesz wiele mozna pisac ale tak jak ty to opisałes hehehehe cos ty JESUS CHRYSTUS niezkazitelny sie znalazl a czytac ze zrozumieniem nie potrafisz,bo psujecie bo zanizacie bo filmy hahahaha dramat

A CZY TY WIDZIALES OSTATNIA EDYCJE PARADISE HOTEL i co tam puszczali ci norwedzy gdzie dzieci o tych godzinach maja dostep do tv

Oglądasz chyba norweskie tv ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
maciejko napisał:
Do tej pory pracowałem w Holandii jako pracownik magazynu, znam się również na mudowlance i mam doświadczenie w pracy w stadninie koni.

Zajebiste doswiadczenie...magazynier, mudowlanka, praca z koniem ))

prace z koniem zostaw na prace z włąsnym koniem ale jezeli z budowlanki lub magazyniera masz poparte swiadectwem pracy kilku letnim to masz jakies szanse a jak nie to szkoda Twojego zachodu tutaj, juz i tak jest pelno lewusów w norwegii

O właśnie to jest to o czym sie tu pisze

Pierwsze primo .........zwracasz komus uwage o koniu hehehe o mudowlance hehehehe

A OD KIEDY SIE.......... POPIERA............ SWIADECTWEM PRACY????
Można sie chyba podeprzeć Świadectwem praktyką teorią,,,,,,co nie

A POPRZEC TO MOZESZ NORWEGA W PRACY

I POWIEDZ MI CZYM TY SIE RÓŻNISZ OD TEGO CHŁOPAKA CO NAPISAŁ POSTA,HE???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
Skurczybyczek napisał:
maciejko napisał:
Do tej pory pracowałem w Holandii jako pracownik magazynu, znam się również na mudowlance i mam doświadczenie w pracy w stadninie koni.

Zajebiste doswiadczenie...magazynier, mudowlanka, praca z koniem ))

prace z koniem zostaw na prace z włąsnym koniem ale jezeli z budowlanki lub magazyniera masz poparte swiadectwem pracy kilku letnim to masz jakies szanse a jak nie to szkoda Twojego zachodu tutaj, juz i tak jest pelno lewusów w norwegii

O właśnie to jest to o czym sie tu pisze

Pierwsze primo .........zwracasz komus uwage o koniu hehehe o mudowlance hehehehe

A OD KIEDY SIE.......... POPIERA............ SWIADECTWEM PRACY????
Można sie chyba podeprzeć Świadectwem praktyką teorią,,,,,,co nie

A POPRZEC TO MOZESZ NORWEGA W PRACY

I JESZCZE JEDNO WYŻEJ PISZESZ ZE Z NAS SIE SMIEJĄ, A TERAZ SOBIE PRZECZYTAJ CO TY TU WYPISUJESZ I CIESZ SIE ZE CI NORWEDZY NIE ZNAJA JEZYKA POLSKIEGO

I POWIEDZ MI CZYM TY SIE RÓŻNISZ OD TEGO CHŁOPAKA CO NAPISAŁ POSTA,HE???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Skurczybyczek napisał:
PACIFIC napisał:
Szwagier do mnie.
Bardzo się ucieszył.
Bardzo był zdziwiony.

I to sie nazywa pomoc ???? wiesz brak słow

Załatwiłeś komuś prace a nie pomyślałeś gdzie będzie mieszkał|???

O ile dobrze rozumiem szwagier siedzi w Polsce

I tu się mylisz szwagier spal w mojej sypialni a ja w salonie.
I w sześć miesięcy pozbył się problemów finansowych i jeszcze coś odłożył.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
PLUS DLA CIEBIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok