Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Robert Niemiec Agata Dymna Kasia Lech Mateusz Walkowiak Radi Radi AGATA POLAK (5689 niezalogowanych)
1 Post
monika walega
(240480)
Wiking
mam dobry pomysl co robic
szukam wspolnika
47 40577058
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
przez to Embargo to Putin wykupuje za grosze udzialy w firmach naftowych na swiecie i wzmnacnia wlasna gospodarke
.Unia z Tuskiem na czele robi to co chce Putin

a amerykany chca wojny zeby ratowac wlasna bankrutujaca gospodarke tylko najlepiej na obcej ziemi i rekam i Polakow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
cysiek2 napisał:
przez to Embargo to Putin wykupuje za grosze udzialy w firmach naftowych na swiecie i wzmnacnia wlasna gospodarke
.Unia z Tuskiem na czele robi to co chce Putin

a amerykany chca wojny zeby ratowac wlasna bankrutujaca gospodarke tylko najlepiej na obcej ziemi i rekam i Polakow

I co placi rublami?

jak juz bedzie ruska gospodarka wystarczajaco oslabiona i rubel na dnie to wtedy w cenie papieru chinole do spolki z hamerykanami wykupia rubla i dalej beda ruskich trzymac na smyczy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
natemat.pl/124641,rosja-masowo-drenuje-r...-trzy-miesiace-po-co
Rosja ma zloto
a to co bylo w bankach ameryki ..wyparowalo i ni ma
niemcy chcieli swoje od jankesow odebrac i sie nie dalo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Putin pyta wróżke co będzie za rok , wróżka odpowiada wojna z Polską – eee, to nudne. a po ile będą w Moskwie dolary w kantorze za 2 lata ? A po 5 zł - odpowiada wrozka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Katarzyna Pinke
(kasia30.)
Wiking
Witam

Pewnie się powtórzę, ale szukam wiadomości na temat założenia własnej dział. gosp. jakie kroki powinnam najpierw poczynić w tym kierunku, jakie pieniądze muszę mieć na dzień dobry! Jakie warunki są założenia takiej działalności w Norwegii. Mam pomysł, chęci i siłę żeby sie z tym zmierzyć, ale czy warto? Jaką drogę trzeba pokonać, żeby założyć firmę w Norge?? Czy posiadanie działalności gosp w Polsce pomoże mi realizować pomysł w Skandynawii? Dziękuję wszystkim, którzy napiszą: szukaj w googlach, zajmij sie czyms innym itp, potrzebuję konkretnej podpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
kasia30. napisał:
Witam

Pewnie się powtórzę, ale szukam wiadomości na temat założenia własnej dział. gosp. jakie kroki powinnam najpierw poczynić w tym kierunku, jakie pieniądze muszę mieć na dzień dobry! Jakie warunki są założenia takiej działalności w Norwegii. Mam pomysł, chęci i siłę żeby sie z tym zmierzyć, ale czy warto? Jaką drogę trzeba pokonać, żeby założyć firmę w Norge?? Czy posiadanie działalności gosp w Polsce pomoże mi realizować pomysł w Skandynawii? Dziękuję wszystkim, którzy napiszą: szukaj w googlach, zajmij sie czyms innym itp, potrzebuję konkretnej podpowiedzi.

Miec trzeba: norweski numer personalny, albo d-nummer, adres na ktory chce sie zarejestrowac firme. TEraz zalezy jaki rodziaj firmy: enkelpersonforetak, AS?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
kasia30. napisał:
Witam

Sugerujemy kontakt z firmą Novum Consulting, która od 12 lat zajmuje się doradztwem biznesowym w Norwegii www.novumc.com
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok