Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pomocy oszukany przez pracodawcę - Norwegia

Czytali temat:
yaroo68 Marcingoral Krystian3110 (5588 niezalogowanych)
6 Postów
marcin xxxxx
(mati31)
Wiking
PRZEZ 5 TYG PRACOWAŁEM U NORWESKIEGO PRACODAWCY NIE OTRZYMAŁEM UMOWY ANI PIENIĘDZY ZA 350 PRZEPRACOWANYCH GODZ PRACODAWCA MNIE UNIKA NIE ODBIERA TEL. ANI E-MAILI ODEMNIE.cO MOGĘ ZROBIĆ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
wiem nie wiem
(Prosto)
Nowicjusz
mati31 napisał:
PRZEZ 5 TYG PRACOWAŁEM U NORWESKIEGO PRACODAWCY NIE OTRZYMAŁEM UMOWY ANI PIENIĘDZY ZA 350 PRZEPRACOWANYCH GODZ PRACODAWCA MNIE UNIKA NIE ODBIERA TEL. ANI E-MAILI ODEMNIE.cO MOGĘ ZROBIĆ?

A umowę posiadasz czy na czarno pracowales?
Swoja drogą 70 h na tydzień to przesada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
marcin xxxxx
(mati31)
Wiking
bez umowy miałem nadzieję że ją otrzymam po przepracowaniu jednego miesiąca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mati31 napisał:

mozesz walnac sie w glowe.... pracowales bez umowy... czyli na czarno... czarny rynek... czarne prawa... jak w afryce - prawo dzungli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
marcin xxxxx
(mati31)
Wiking
Yatsek ja szukam porady a nie wymądrzania się jeśli niej możesz nic pomóc to proszę daj sobie spokój
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
mati31 napisał:
Yatsek ja szukam porady a nie wymądrzania się jeśli niej możesz nic pomóc to proszę daj sobie spokój

masz sieroto... ciekawe jak bardzo beda sie z Ciebie smiali!!

www.arbeidstilsynet.no/artikkel.html?tid=92397
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
70h tygodniowo? Co ty robisz człowieku? Czego to polaczek nie zrobi dla paru koronek.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
mati31 napisał:
PRZEZ 5 TYG PRACOWAŁEM U NORWESKIEGO PRACODAWCY NIE OTRZYMAŁEM UMOWY ANI PIENIĘDZY ZA 350 PRZEPRACOWANYCH GODZ PRACODAWCA MNIE UNIKA NIE ODBIERA TEL. ANI E-MAILI ODEMNIE.cO MOGĘ ZROBIĆ? Wez sie spakuj i wracaj do Pl czarnuszku.I opowiadaj tam swoim jak to zle i paskudnie jest w No.Tyle razy sie mowi,wola,krzyczy!!!!UMOWA,UMOWA,UMOWA!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
mati31 napisał:

Dobrze Ci napisal !!! Naiwnosc i glupota tak to mozna nazwac i jeszcze nieprzymusowe niewolnictwo...

Takim mega mozgom nie da sie juz pomoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
mati31 napisał:

a tak na marginesie - to co Ty tu robisz na forum?? nie powinienes byc w pracy i wypruwac sobie dzisiaj zyl?? jak chcesz dobic do 400h w miesiacu skoro siedzisz przed kompem?? tak sie nie robi!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok