Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
yaroo68 Marcingoral Krystian3110 (5589 niezalogowanych)
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
wydrukuj sobie sms y i meile i wyslij do økokrim
nawet jak nie odzyskasz kasy to zrobich norasowi kolo dupu tak ze bedzie go to20 x wiecej kosztowac niz twoja wyplata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
mati31 napisał:
dzięki za podpowiedzi ale ja naprawdę potrzebuję pomocy a tu tylko szydzenie

To nie jest szydzenie !!!!! Tylko kurwa!!!! Norweska rzeczywistosc!!! Moze w Polsce sie robi 300 godzin w miesiac bez kontraktu w co watpie ale tutaj to jest czyste szalenstwo!!!

Moze sie nie poczuwasz do tego, ale z punktu widzenia ludzi mieszkajacych w Norwegii jestes jedna z tych ktorzy PIERDOLA wizerunek Polakow za granica i przy okazji rynek pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mati31 napisał:
to bawcie się dobrze ja już niczego od was nie potrzebuję miałem nadzieję iż ktoś mi pomoże gdzie mogę napisać lub do kogo się udać a tu tylko drwiny oby was to nie spotkało

dostales link do inspekcji pracy?? otworzyles go w ogole sieroto????? i nie placz ze krzywda Ci sie dzieje.... sam na wlasne zyczenie: wypiales tylek i wszedl w niego wielki norweski kutas... wiekszosc i tak ma to wyjebane, wiec nie placz,.... dlaczego mamy sie litowac nad sierotami??

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(Dorii)
Wiking
Jest jedno wyjście - podjeb pracodawcę !!! przy okazji sam bekniesz, ale może to Cie w końcu czegoś nauczy

... dziw że nami pomiatają jak sami się nie szanujemy... no ludzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Dorii napisał:
Jest jedno wyjście - podjeb pracodawcę !!! przy okazji sam bekniesz, ale może to Cie w końcu czegoś nauczy

... dziw że nami pomiatają jak sami się nie szanujemy... no ludzie...
on juz beknął wiecej nie musi
bylem kilka lat temu w podobnej sytuacji i odzyskałem po 3 miesiacach pieniądze (nawet z %) ponad 40tys. z tym ze byla 1 wielka różnica ze po przepracowanych 3 dniach zażądałem kontrakt, dostałem go od nowego tygodnia a za zeszly tydzien kase do ręki i nigdy nie racowałem w Norge 70godz tyg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
Zachęcamy do skorzystania z pomocy: www.multinor.no
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok