Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(977 niezalogowanych)
200 Postów
Milka ...
(milka_milka)
Stały Bywalec
panowie... meskie ego podupadlo? próbujecie na forum?? zenada!!

na silownie, siatkowke, czy pobiegać sio!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marcin W
(MarcinMN)
Wiking
Racją jest, że język norweski jest teraz wymagany na większości stanowisk (przy pracach fizycznych również). Norwegowie zdecydowanie przychylniej patrzą na przyjezdnych, którzy wykazali przynajmniej minimum chęci i zapoznali się z podstawowymi zwrotami (;

Polecam: www.mojanorwegia.pl/nauka_jezyka_norweskiego_online
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
MateuszZglinicki napisał:
To zacznij od słownika polskiego, w gimbazjum nie uczyli mowy ojczystej? Znawca każdego tematu i w dodatku elastyczny, buhaha

Co Ci nie pasuje w moich wypowiedziach? Cozem Ci uczynil? Czepiles sie mnie, a ja nawet nie wiem za co. Zrobilem Ci cos, czy moze urazilem Twoje kresowiackie pochodznie wczorajszym wpisem, ze ukraincy w moim miescie ze wschodniej ukrainy mowia na Polske, polsza? O co chodzi? Prosze, popraw ta wypowiedz, jezeli uwazasz ja za pelna bledow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
milka_milka napisał:
panowie... meskie ego podupadlo? próbujecie na forum?? zenada!!

na silownie, siatkowke, czy pobiegać sio!!

To Mateuszek zaczal, moze ma jakis niedosyt, albo zale ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Mateusz Zglinicki
(Mati303)
Nowicjusz
Nie kresowiak tylko Krakowiak zainteresowany historia całej Polski po drugie Twoje wypowiedzi wskazują na postawę pełną ignorancji w stosunku do innych, prawdopodobnie potrzebujący pomocy, zapewne w ciężkiej sytuacji, brak jakiejkolwiek empatii!! Myślisz ze jesteś kozak bo siedzisz na kontrakcie i żyjesz wygodnie, to nie czyni Cie lepszym, wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Nie umiesz pomóc to przynajmniej nie przeszkadzaj, i popracuj nad stylistyka oraz ortografia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
MateuszZglinicki napisał:
Nie kresowiak tylko Krakowiak zainteresowany historia całej Polski po drugie Twoje wypowiedzi wskazują na postawę pełną ignorancji w stosunku do innych, prawdopodobnie potrzebujący pomocy, zapewne w ciężkiej sytuacji, brak jakiejkolwiek empatii!! Myślisz ze jesteś kozak bo siedzisz na kontrakcie i żyjesz wygodnie, to nie czyni Cie lepszym, wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Nie umiesz pomóc to przynajmniej nie przeszkadzaj, i popracuj nad stylistyka oraz ortografia.

Krakowiaku, pierwszy napisales do mnie zdrobinale. Nie unos sie tak bo spuchniesz. nie znasz mnie to mnie nie oceniaj. Nie wiesz co zrobilem, komu pomoglem itp. Slowo dizekuje slyszalem nie raz.
Tymczasem bywaj i nie pisz do mnie na pm.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok