Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

odmowa o startlan a husbanken - Norwegia

Czytali temat:
Marzena D........a magda gruza Paulina Łada klaudia0111 (2093 niezalogowanych)
1 Post
pogon szczecin
(albaba29)
Wiking
Witam. Mam pytanko odnosnie startlanu. Bylem dzis w kommunie i dostalem negatywna odpowiedz w sprawie startlanu bo nie jestesmy tam zameldowani...nowe przepisy u nich weszly ze po minimum 6 miesiecy mieszkania mozna sie ubiegac o pomoc. Czy mozna bezposrednio do husbanken sie zwrocic o starlan ...wiem ze to jest powiazane ale moze jest taka opcja ??? Szkoda czasu i pieniedzy zeby wynajmowac znowu cos na pol roku...Niby najgorsze zalatwione bo DNB przyznal 85 % a tu zonk z komuny .

I drugie pytanko czy istnieje mozliwosc wziecia startlonu z komuny w ktorej sie mieszka na zakup do innej komuny.. bo gostek z banku upiera sie ze jest taka mozliwosc a ja slysze dookola ze nie ...w piatek mam spotkanie w mojej komunie i bede wiedziec na stowe ..ale do piatku daleko i goraca glowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
mariusz mariusz
(mariuszmariusz)
Stały Bywalec
Witam. Idziesz do tej komuny w ktorej chcesz kupic dom lub mieszkanie. Nie wazne w ktorej mieszkasz. Jak dostaniesz z ktorejs komuny zgode na startlan to tylko w tej komunie mozesz cos kupic. Jak dostaniesz z kilku to mozesz wybierac. NIE JEST ISTOTNIE W KTOREJ KOMUNIE MIESZKASZ ALE GDZIE CHCESZ KUPC MIESZKANIE !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok