Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
kazimierz batorowski Damian Kowalski Rafał Oleniuk (1060 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ElMagiko napisał:
Czy możliwe jest otrzymanie kopii swojego selvangivelse stawiając się w urzędzie osobiście?
Nie wiem czy przyjdzie mi do PL czy tutaj, a potrzebuję złożyć papiery u księgowej do 4 kwietnia.
Słyszałem, ze można zgłosić się po ten kwit do skattetaten, a tylko tego papieru mi potrzeba aby złożyć pełne zeznanie. Proszę o info, zanim jutro na marne przejadę 45km do swojego urzędu...

znajdż se taką księgową co cie rozliczy 5 kwietnia albo 25 a nawet w maju ....chyba że masz tyle milionów do zwrotu że trudno oszacować i księgowa musi je od 4 kwietnia liczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Kuba Buba
(ElMagiko)
Wiking
Andre ved mark napisał:
ElMagiko napisał:
Czy możliwe jest otrzymanie kopii swojego selvangivelse stawiając się w urzędzie osobiście?
Nie wiem czy przyjdzie mi do PL czy tutaj, a potrzebuję złożyć papiery u księgowej do 4 kwietnia.
Słyszałem, ze można zgłosić się po ten kwit do skattetaten, a tylko tego papieru mi potrzeba aby złożyć pełne zeznanie. Proszę o info, zanim jutro na marne przejadę 45km do swojego urzędu...

znajdż se taką księgową co cie rozliczy 5 kwietnia albo 25 a nawet w maju ....chyba że masz tyle milionów do zwrotu że trudno oszacować i księgowa musi je od 4 kwietnia liczyć

Twoja wypowiedż nie jest w zadnym stopniu wystarczająca ani adekwatna do zadanego przeze mnie pytania. Dlaczego martwisz się o księgową, może mam taką, że rozliczy mi kwity jutro rano jak będzie trzeba, ale to nie jest meritum, więc powtórzę, mimo zachęty Gabriela :

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jest możliwe o ile będzie w systemie ....a będzie po 01.04 !!!! !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ElMagiko napisał:Czy możliwe jest otrzymanie kopii swojego selvangivelse stawiając się w urzędzie osobiście?
JESTEŚ
ZWYCZAJNIE
UPIERDLIWY
I
UCIĄŻLIWY DLA ŚRODOWISKA ... !!! .
---

Ponieważ na tak zadane pytanie jest trudno odpowiedzieć zwykłemu zjadaczowi chleba nie związanego z norweskim urzędem skarbowym zawodowo .
A nie wyobrażasz sobie chyba iż na Forum , siedzi w dyżurze pracownik skatt i tylko czeka na twoje pytanie ...
---
Reasumując :
Wszystko zależy od twojego zachowania w urzędzie i od humoru pracownika oraz jego kompetencji zawodowych ... !!!
---
Możesz trafić na niewyspaną Pannę , która jest na stażu i odeśle ciebie w diabły ...
---
A możesz też trafić na Kawalera który zrozumie twój problem w pół słowa i bez problemu dostaniesz dokument
---
Wszystko zależy ... ode eliiiii ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Kuba Buba
(ElMagiko)
Wiking
Gabriel napisał:
ElMagiko napisał:Czy możliwe jest otrzymanie kopii swojego selvangivelse stawiając się w urzędzie osobiście?
JESTEŚ
ZWYCZAJNIE
UPIERDLIWY
I
UCIĄŻLIWY DLA ŚRODOWISKA ... !!! .
---

Kurwa, Sherlocku! Ja upierdliwy, z kilkoma postami na forum prowadzonym przez boty, napędzane przez trolli i półanalfabetów?
Oceniam na szybko Twoje 8k postów i... styl pisania (niechlujniem chaotyczny akapit w fiolecie, nieczytelne iwbrew netykiecie), to wiesz, 12vs8000, wygrałeś, jesteś miszczem internetów.
Oberwało się innemu, a powinien oberwać fioletowy zgredzik... ech, nieważne...

Zwracam honor, Andre. Jeżeli będzie w systemie 1.04 to mi to na nic, wówczas znajdę go po logowaniu na altinn, takż chyba zrozumiałem mechanizm i dziękuję za MERYTORYCZNE opdowiedzi.
Dlaczego czas był ważny? Dlatego, że z pośpiechu zaświadczenia o zameldowaniu dostałem 4 lutego, a rzekomo ważne są 2 miesiące. Księgowa przekonała mnie jednak, ze 3 miesiące i nie ma o co walczyć.

KONIEC. To pisał Polaczek, kombinator, wieczny pendler, a każdy pendler to kombinator i złodziej przecież na tym forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ElMagiko napisał:Kurwa, Sherlocku! Ja upierdliwy, z kilkoma postami na forum prowadzonym przez boty, napędzane przez trolli i półanalfabetów?
Oceniam na szybko Twoje 8k postów i... styl pisania (niechlujniem chaotyczny akapit w fiolecie, nieczytelne iwbrew netykiecie)....

ŁOJ ...joj ... oj ...
To Mi siem oberwało ...
Aże garb zabolał ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok