Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

kominki - Norwegia

Czytali temat:
(600 niezalogowanych)
4 Posty
andrzej czaja
(vxendriu)
Wiking
jakie mam sznnse na prace w norwegi w zawodzie zdun pszy budowie kominkuw kaflowych remoncie starych piecuw układani szyfru ręczne docinanie mam papiery mistsza w zawodzie zdun słaba znajomość języka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
vxendriu napisał:
jakie mam sznnse na prace w norwegi w zawodzie zdun pszy budowie kominkuw kaflowych remoncie starych piecuw układani szyfru ręczne docinanie mam papiery mistsza w zawodzie zdun słaba znajomość języka
Jak sie chociaz troche jezyka nauczysz, to szanse masz.
Twoja robota, to niestety robota z ludzmi - jedziesz do ludzi do domu i muszisz troche niestety z klientem porozmawiac. Musisz wiedziec, gdzie ten kominek, jak wysoko, jakie wietrzenienie, itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
vxendriu napisał:

A ja cale zycie myslalem ze slowo "zdun" pisze sie przez o kreskowane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
vxendriu napisał:

Rozumiem, ze masz problem przede wszystkim z polskim. No coz, sa chyba w Polsce jakies szkoly wieczorowe, ktore cos moze na to poradza. Glowa do gory, dasz rade...... moja corka 7-mio letnia dala rade, to i tobie sie uda
Oooooooo i widze teraz, ze i jabin tez ma taka sama przypadlosc jak i ty !!! Moze razem popracujecie nad jezykiem polskim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
andrzej czaja
(vxendriu)
Wiking
na tyle to bym się porozumiał pracowałem dwa lata skończył mi sie kontrakt oferują mi prace na czarno wykonywałem praktyczni wszystko ale bardziej interesuje mnie praca w moim zawodzie zapewne była by lepiej płatna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
andrzej czaja
(vxendriu)
Wiking
nigy niprzywiązywałem wagi do ortografi prosze o przymrurzenie oka na moje błendy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
andrzej czaja
(vxendriu)
Wiking
niestety jestem zajęty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Makaryna napisał:
vxendriu napisał:

Oooooooo i widze teraz, ze i jabin tez ma taka sama przypadlosc jak i ty !!! Moze razem popracujecie nad jezykiem polskim

Pozostaje mi pogratulowac lotnosci umyslu i domyslnosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok