Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Twoja pasja jest politka a ja siedze jak czubek przy swoich siedmiu akwariach w salonie i delektuje sie egzotyka w zimne norweskie dlugie zimowe wieczory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
jesli twoj pomysl okazalby sie trafny moze bym pozyskal

Prawdopodobnie juz posiadajac 2 mln NOK bym mogl "pozyskac" brakujace 18 mln.... Lecz ja akurat naleze do tego typu kapitalistow ktorzy nielubia powierzac swojego losu w "rece" banku i brac kredytow.... Wole powoli zbierac kapital (bardzo dobrze to idzie praktycznie nie majac wydatkow obecnie ) oraz spekulowac nim na gieldzie.... czasem nawet "plagiatujac" np. inwestycje Spetalena.... a czasem wedlug wlasnych pomyslow jak np. wczesniej Algeta lub Funcom ostatnio.... obecnie poza Funcomem od wczoraj takze Agasti Holding chociaz czuje sie z tym drugim troche jak na "bombie" .... jesli niedozyje korzystania z kapitalu to coz trudno... a jesli sie uda to bede sobie zyl w Polsce "po krolewsku".

Co do akwarium to dziekuje za dobre checi lecz "postoje" nieprzepadam za przysparzaniem sobie bonusowych praktycznych problemow jak zajmowanie sie akwarium i rybkami..... Ja mam troche inna pasje weekendowa czyli popijanie dobrych wodek.... i tez nimi chetnie za darmo czestuje zgodnie z kapitalistyczna idea iz kazdy ma prawo do robienia tego co lubi za swoj wlasny kapital.... wiec ja lubie dzielic sie wodka z ludzmi Wiec gdybys czasem trafil do Skien w jakis weekend to zapraszam na degustacje weekendowej wodki....

Byc moze kiedys sie uda doprowadzic do wiekszego spotkania osob z forum na degustacji wodki w Skien.... nawet moze z tego wyjsc eksperyment socjalny gdyby np. Gabriel tak jak mial plany trafil gdzies na poludnie Norwegii i przybyl na wodke razem z fanami jego strejkowo-kociego tematu. Bo ja w tym eksperymencie socjalnym obstawiam iz przy degustacji wodki na zywo niedoszloby do "zawodow MMA" lecz raczej do bardziej wesolej niz agresywnej konwersacji Gabriela & fanow strejkowo-kociego tematu.... i ciekaw jestem czy tak by wlasnie wygladal ten eksperyment socjalny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Jestes dla mnie tak ciekawa osobowoscia ze bardzo chetnie skorzystam, boje sie tylko czy do bojki nie dojdzie, a wygrac ze mna trudno, waga super ciezka 120 kilo, a jeszcze kiedys w zapasach kariere robilem i wicemistrzem polski juniorow bylem, takze twoja polemika moze byc malo przekonujaca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Takze spraszaj gosci jak jakas kaska bedzie moge tartowac, z tymi amatorami, tyle ze wiek juz nie ten, ale amicja i wola zwycieztwa zawsze sa, nie wspomne ze i umijetnosci jakies zostaly a obserwujac te polskie amatorskie mma wiem ze to zapasnicy przewaznie sa wygrani
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
No wlasnie ja zakladam ze eksperyment socjalny zakonczy sie tym ze niedojdzie do zawodow MMA pomiedzy Gabrielem a fanami Strejkowo-kociego tematu na forum....

O nikogo innego raczej sie niemartwie a co do Strejkowo-kociego tematu to jesli sie z nim troche zapoznasz to zauwazysz jaka ostra czasem polemike prowadzi Gabriel ze swoimi fanami.... A jeden z tych fanow mysle ze bedzie na imprezie byc moze takze inny..... Wiec jesli Gabriel trafi na poludnie i rzeczywiscie przybedzie na "zebracza wodke" jak to okresla impreze ktora organizuje (lecz mimo to napisal ze moze przybedzie) to moze dojsc do calkiem ciekawego socjalnego eksperymentu.....

Oczywiscie stworze stosowne ogloszenie o imprezie jak poprzednio (gdy niestety przybyly tylko 2 osoby) 22.02.2014 gdy odbyla sie "mini-impreza".... Oczywiscie wszystko bedzie zabawne tylko wtedy o ile ludzie rzeczywiscie przybeda.... a jak narazie aby Gabriel mial szanse przybyc to musi ta swoja wymarzona prace na poludniu Norwegii znalezc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
A aj jem sniadania i kiedys zjem "ostatnie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok