jesli twoj pomysl okazalby sie trafny moze bym pozyskal
Prawdopodobnie juz posiadajac 2 mln NOK bym mogl "pozyskac" brakujace 18 mln.... Lecz ja akurat naleze do tego typu kapitalistow ktorzy nielubia powierzac swojego losu w "rece" banku i brac kredytow.... Wole powoli zbierac kapital (bardzo dobrze to idzie praktycznie nie majac wydatkow obecnie

) oraz spekulowac nim na gieldzie.... czasem nawet "plagiatujac" np. inwestycje Spetalena.... a czasem wedlug wlasnych pomyslow jak np. wczesniej Algeta lub Funcom ostatnio.... obecnie poza Funcomem od wczoraj takze Agasti Holding chociaz czuje sie z tym drugim troche jak na "bombie" .... jesli niedozyje korzystania z kapitalu to coz trudno... a jesli sie uda to bede sobie zyl w Polsce "po krolewsku".
Co do akwarium to dziekuje za dobre checi lecz "postoje" nieprzepadam za przysparzaniem sobie bonusowych praktycznych problemow jak zajmowanie sie akwarium i rybkami.....

Ja mam troche inna pasje weekendowa czyli popijanie dobrych wodek.... i tez nimi chetnie za darmo czestuje zgodnie z kapitalistyczna idea iz kazdy ma prawo do robienia tego co lubi za swoj wlasny kapital.... wiec ja lubie dzielic sie wodka z ludzmi

Wiec gdybys czasem trafil do Skien w jakis weekend to zapraszam na degustacje weekendowej wodki....
Byc moze kiedys sie uda doprowadzic do wiekszego spotkania osob z forum na degustacji wodki w Skien.... nawet moze z tego wyjsc eksperyment socjalny gdyby np. Gabriel tak jak mial plany trafil gdzies na poludnie Norwegii i przybyl na wodke razem z fanami jego strejkowo-kociego tematu. Bo ja w tym eksperymencie socjalnym obstawiam iz przy degustacji wodki na zywo niedoszloby do "zawodow MMA" lecz raczej do bardziej wesolej niz agresywnej konwersacji Gabriela & fanow strejkowo-kociego tematu.... i ciekaw jestem czy tak by wlasnie wygladal ten eksperyment socjalny