Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
daniel ścisłowski Kamil Lejczak Edward Krywult Anna Dittmann Tomek Malinowski Michał Stańdo Kamil M Szymon19987 waldemar999 Marlena Szostek Wioletta41 Adrian Man Piotrek95 (3989 niezalogowanych)
625 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
czeka się tydzień - dwa, od ostatniego dosłania tego, czego im tam brakowało

Joseph napisał:
mi to wygląda tak:
jesteś zarejestrowany od 20 dni (roboczych) jako bezrobotny, a zapłacone będziesz miał za 17 dni...

więc dla mnie to wychodzi minus

a mi to wygląda tak:
jesteś zarejestrowany od 20-go ,a zapłacone masz od 23-go, więc kasa wychodzi na minus, ale na pytanie "od kiedy?" jest odpowiedź: od daty rejestracji +3dni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(Misia1989)
Wiking
Lindemans napisał:
Zaloguj sie na swojej stronie NAVu i zobacz, na jakim etapie jest wniosek. Mozesz to zrobic teraz i nie musisz czekac do poniedzialku

a konkretnie wiesz moze jak to zrobic??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(Misia1989)
Wiking
Lindemans napisał:
Zaloguj sie na swojej stronie NAVu i zobacz, na jakim etapie jest wniosek. Mozesz to zrobic teraz i nie musisz czekac do poniedzialku

a konkretnie wiesz moze jak to zrobic??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(Misia1989)
Wiking
Lindemans napisał:
[quote]Zaloguj sie na swojej stronie NAVu i zobacz, na jakim etapie jest wniosek. Mozesz to zrobic teraz i nie musisz czekac do poniedzialku [/quote

czy chodzi ci konkretnie o to ze tam gdzie wysylam karte zgloszeniowa co 2 tyg?? Jezeli tak ro przy poprzedniej karcie mam napisane nie obliczone .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Tak, tylko kliknij na pierwsza zakladke "oversikt". Tam masz informacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok