Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Gabriel- (4501 niezalogowanych)
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Idz pani w cholere,z takimi firmami!
Nawet na ogloszenie cie nie stac,tylko watki na forum (!) zakladasz!

I jak to policzylas,ze akurat bedzie 30tysi ?
Zawsze pracuje sie dokladnie do tej samej godziny? Akurat w tym fachu,to niemozliwe!
To jakas dniowka ma byc,czy jak?
itp,itd...

p/s:
daj znac,ilu jeleni wyslalo C.V. (sie wi) !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph ZAWYŁ ...!!!...Co ciebie obchodzi jak .
A co tobie , zakuty łbie do tego , co i jak Ja piszę ... ?
---
Zajrzyj sobie na stronę , nav to tam się przekonasz, ile firm korzysta z pośrednictwa i w jaki sposób szukają potencjalnych pracowników .
Może wtedy zmienisz swoje durnowate zdanie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
emilia waaale
(laotong1)
Wiking
Ja pomagam tylko przez swoją znajomość języka .. Czysta bezinteresowna pomoc dla Polaków także. Ja znam tego pracodawcę i sama zaproponowałam aby moze spróbował zatrudnić jednego z nas bo jesteśmy dobrymi pracownikami.Ja napisałam to co mi przekazano i jest wszystko to w ogłoszeniu co powinno być.Po tych komentarzach ręce mi opadły i przekazalam wasze komentarze dalej w odpowiedzi tylko usłyszałam ze skoro tak podchodzimy do pracy i pracodawcy to on jednak wycofuje swoje ogłoszenie .. Wstyd mi ze próbowałam pomoc jednemu z naszych co nie ma pracy..BRAWO CHŁOPAKI !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Ale jakie niby ogloszenie?
Gdzie ono jest?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Joseph ZAWYŁ ...!!!...Co ciebie obchodzi jak .
A co tobie , zakuty łbie do tego , co i jak Ja piszę ... ?
---
Zajrzyj sobie na stronę , nav to tam się przekonasz, ile firm korzysta z pośrednictwa i w jaki sposób szukają potencjalnych pracowników .
Może wtedy zmienisz swoje durnowate zdanie .

pierdolisz głupoty i tyle...........

Poważna firma szukająca pracowników przez nav toś mnie rozjebał..........

A na bezrobociu to siedzą sami fachowcy pewnie, mają uprawnienia, znają język i doświadczenie..........
jesteś żałosny

@brzydal

czego tu nie rozumieć 30 000 tyś to wychodzi 188kr/h pracujac 160h miesięcznie , jak to są materiały budowlane rozwożone po okolicy np. 50km od sklepu to musisz się załadować i rozwieźć materiał i do domu, no chyba ze musi wrócić do sklepu i pracować do 7.5h. znajomy tak jeździ wyrabia się przeważnie w około 5h dziennie, odstawia auto i nikt mu godzin nie wylicza. dwa lata temu miał płacone 28 000 tyś brutto i wychodziło mu ze ma ponad 250kr/h źle????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
laotong1 napisał:. Wstyd mi ze próbowałam pomoc jednemu z naszych co nie ma pracy..
BRAWO CHŁOPAKI !!!

---
Łzawe to i mocno naciągane ...
---
Gdybyś chciała pomóc , to podała byś nazwę firmy i wtedy teksty były by Inne ...
---
Czasy gdy każdy chwytał się byle czego Minęły ...
---
A jeżeli takie są jeszcze osoby , to uwierz Mi , iż nie dysponują ani kompem ani netem .
i siedzą jeszcze w Polsce .
---
JEŻELI to prawda , że facet wycofał ofertę TO TYLKO I WYŁĄCZNIE TWOJA WINA , że mu powiedziałaś o Naszych Opiniach
ORAZ TWOJA NIEUDOLNOŚĆ W SPRAWACH MEDIACYJNYCH ...
---

My co najwyżej , na Tym Forum wyraziliśmy jedynie OPINIĘ NA TEMAT TWOJEJ OFERTY i tyle ! .
Cały Nasz temat i dyskusję , powinnaś zachować dla siebie i tyle .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz

Nie dlaczego On? Ciebie czarnuchy rozjebali
Trzeba bylo d..y nadstawiac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
emilia waaale
(laotong1)
Wiking
Moja nieudolność ?? Czy wasze bezczelne komentarze doprowadziły do takiej sytuacji?? Na pytanie czy jest jakaś odezwa i co ludzie piszą odpowiedziałam prawdę.. Ja nie musze niczego ukrywać bo niby dlaczego?? Zamiescilam grzecznosciowo ogłoszenie i przeczytałam jakie były odezwy na nie.. Ja na tym nie zarabiam ani nie jest to moja praca zatrudnianie ludzi.Wiec po komentarzach tez przestało mi zależeć czy zatrudni Polaka .. Moze i lepiej przynajmniej mniej wstydu dla mnie ze mu podsunelam taka myśl ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
No dobra...to juz wypierdalaj stad!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
tropik napisał:

Nie dlaczego On? Ciebie czarnuchy rozjebali
Trzeba bylo d..y nadstawiac?

Widać sam takie doświadczenia maiłeś i teraz usiłujesz kogoś pod to podpiąć... cóż skoro takie masz preferencje seksualne to pogratulować..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok