Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Kowalski daniel matuszczyk Aleksander Zdunek (2384 niezalogowanych)
15 Postów
Wiking
ktoś zadaje pytanie to odpowiadam. I nie mam sie przed czym bronić bo dla mnie to co niektórzy tak jak na przykład pan piszą w odpowiedzi na mój post jest po prostu śmieszne! moje pytanie było bardzo proste ale odp przechodzą wszelkie pojęcie widzę że musi być Pan bardzo znudzony swoim życiem skoro jedyną rozrywką jest krytykowanie innych! pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gosia87 napisał: widzę że musi być Pan bardzo znudzony swoim życiem skoro jedyną rozrywką jest krytykowanie innych! pozdrawiam
NIE
JESTEM
ZNUDZONY
ŻYCIEM jako takim .
---
Niemniej , nudno jest na emigracji po pracy , jak się Mieszka w Wiosce ... !!! .
---
To że zwracam uwagę na nielogiczną obronę a i na nieumiejętność redagowania pytań .
Nie można kwalifikować jako KRYTYKĘ ... !!! .
to nie ten dział .
---
Krytykować to może Nauczyciel Ucznia , że nie słuchał Jego wykładów i dlatego nie przygotował się do odpowiedzi jak należy ... Dlatego dostaje PAŁĘ ...z wykrzyknikiem ! .
---
Krytykować może jeden publicysta drugiego , z tej samej dziedziny zawodowej .
Tak samo , politycy mogą się krytykować z racji prowadzonych działań .
---
Jak Ja natomiast mogę ciebie krytykować skoro nie wiem co robisz na co dzień poza tym Forum .
---
Mogę jedynie zwrócić mniej lub bardziej słuszną uwagę , na podstawie tego co SAM potrafię w danej dziedzinie .
---
A to ie jest to samo co krytyka .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
gosia87 napisał:Po pierwsze nie ja tylko mój wujek!

Bardzo głupia obrona , swojej nieudolnej bazgraniny ...
---
Napisałaś zapytanie w taki a nie inny sposób .
---
Dlatego dostałaś takie a nie Inne odpowiedzi .

---
teraz to już po herbacie jak mawiają angole .
---
Tłumaczysz się jak dziecko które rozlało mleko ...
Ech

Ej debilu stosuj się do tej porady:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
Ciekawa jestem w takim razie jaki wykonuje pan zawód ponieważ chyba minął się pan z powołaniem tzn pracy jako np nauczyciel skoro tak usilnie próbuje mnie pan pouczać. I dla mnie nie logiczna jest ale pana odpowiedz na moje pytanie dotyczące Adecco: "(...)Jaki jest sens w dzisiejszych czasach Jechać w ciemno i liczyć na ulotne szczęście !?"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gosia87 napisał:
Przepraszam bardzo ale nie wydaje mi się żebym miała się przed czym bronić i jakim prawem mnie w ogóle obrażasz?? Jeśli dla ciebie jest problemem to co pisze to po co w ogóle to komentujesz? ja zadałam jedno proste pytanie, ale widzę, że tobie strasznie to przeszkadza! a swoją poradę radze żebyś sam wykorzystał, bo najwyraźniej mierzysz ludzi własną miarą ...

to do gabrysia było.... ehhhh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
... brak słów i wszystko od zapytania O POLAKÓW W Adecco... niektórzy napawde nie mają co robić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gosia87 napisał:
... jakim prawem mnie w ogóle obrażasz??
ECH
Ja ciebie
Obrażam ... !?
---
Weź i przestań się Ośmieszać Tu na Forum .
---
SAMA siebie Obrażasz ,
będąc tak niezdecydowaną i podatną na Innych .
---
Co ma wspólnego Moja aktualna Praca do Mojego Prywatnego Wykształcenia i tym bardziej do Moich wypowiedzi na Tym Forum ...!?
Ech
Idem sem nem spacerem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gosia87 napisał:
a porada jak nie zostać debilem? to chyba dokończenie jego wypowiedzi więc również do Ciebie!

a może odpowiedź, a nie dokończenie???

Jesteś facetem, żeby pisał do Ciebie debilu???

a zresztą żyj sobie w swoim świece..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok