Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Witam ja mam pytanie dotyczące Adecco w Norwegii. - Norwegia

Czytali temat:
Marek Kowalski daniel matuszczyk Aleksander Zdunek (2386 niezalogowanych)
15 Postów
Wiking
Czy udając się do Adecco w Molde jest szansa żeby się porozumieć z kimś mówiącym po polsku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
bardzo duże szanse ...dzwoń tylko z nieznanego numeru bo w adecco nie odbierają od pracowników
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gosia87 napisał:
Czy udając się do Adecco w Molde jest szansa żeby się porozumieć z kimś mówiącym po polsku?
BARDZO głupie pytanie .
Z prostej przyczyny
Będąc już tam na miejscu , możesz w ogóle ,
nie wejść do środka Firmy ,
ponieważ NIKOGO TAM MOŻE NIE BYĆ ... !!! .
---
Jaki jest sens w dzisiejszych czasach Jechać w ciemno i liczyć na ulotne szczęście !?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gosia87 napisał:
Hmmmmmm z tego co mi wiadomo to norweski jest jezykiem urzedowym w norwegii..... w dwoch formach bokmål/nynorsk pomocniczo angielski.... ale od razu polski??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
owszem język norweski jest językiem urzędowym, który z resztą doskonale znam jak i język angielski. Pytanie dotyczyło polaków jako pracowników akurat w Adecco, poniewasz jest nas w Norwegii od groma! więc dziękuje za odp ale jednak mam swój rozum więc pomoc tego typu była nie potrzebna, ponieważ to o czym napisałeś jest oczywiste....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Skoro znasz norweski, polski i angielski to po co chcialas rozmawiac w Adecco w Molde po polsku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
Przyjechałam tu w ciemno 2 lata temu i cieszę sie z tak odważnej decyzji ponieważ radzę sobie świetnie! co do mojego pytania było ono tylko i wyłącznie zadana w kwestii orientacyjnej ponieważ mój wujek pracujący w budowlance i chciał się tam zgłosić, a że my Polacy pracujemy w wielu firmach w Norwegii to może akurat w Adecco ktoś miał styczność z kimś z naszego państwa.... Dziękuję za pomoc ale już jest nie potrzebna ponieważ wujek po 5 miesiącach otworzył własną firmę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
Po pierwsze nie ja tylko mój wujek! poza tym co złego w tym, że chciałam wiedzieć czy jakiś polak tam pracuje?? bo nie rozumiem z jakiego powodu takie ośmieszające pytania??? forum jest dla wszystkich z tego co mi wiadomo! ale mam przynajmniej nauczkę, ponieważ po raz kolejny mam dowód na to że polak na polaka nie ma co liczyć za granicą :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gosia87 napisał:Po pierwsze nie ja tylko mój wujek!

Bardzo głupia obrona , swojej nieudolnej bazgraniny ...
---
Napisałaś zapytanie w taki a nie inny sposób .
---
Dlatego dostałaś takie a nie Inne odpowiedzi .

---
teraz to już po herbacie jak mawiają angole .
---
Tłumaczysz się jak dziecko które rozlało mleko ...
Ech
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok