Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Bogush IVECO Przemek Łodożyński Jakub C. (1511 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
A jak dojezdzasz fifmowym to firma placi za bramki, paliwo i placi za czas dojazdu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Marcin Sarna
(bruno111)
Wiking
Jesli Ci ludzie mieliby umowy z Oslo nikt by ich nie zwolnil tak szybko.
Moim kolegom wreczono wypowiedzenia zgodne z prawem poniewaz mieli umowy na konkretny oddzial.
Mi pracodawca nie moze wypowiedziec umowy. Chca mi przedstawic jakies sensowne rozwiazanie.
Szef wie o danej sytuacji i chce rozwiazac to po cichu. Dokladnie wiem ze teraz jezdzac do glownej siedziby z ktora wiaze mnie kontrakt powinienem ponosic koszty dojazdu. Bede je ponosil jesli zajdzie taka potrzeba ale nie zwolnie sie i nie dam podstaw do zwolnienia firmie. Bede sie staral o zwrocenie kosztow za prace w miejscu oddelegowania. Aha w warunkach zakladowych widnieja informacje o 3 kr za km ewentualnie kolo 400 kr diety. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Fajnie bruno111 piszesz tyko zeby sie czegos domagac to najpierw musisz to miec na pismie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Marcin Sarna
(bruno111)
Wiking
Mam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
A jak dojezdzasz fifmowym to firma placi za bramki, paliwo i placi za czas dojazdu
zalozmy ,ze placi za bramki i paliwo a nie placi za czas dojazdu i co wtedy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
To wtedy 2013 sprawa jest do obgadania miedzy toba a firma , nie jest to problem jesli dojazd do pracy jest bliski , no my tu gdybamy a moze nalezalo by sie odwolac do taryf - podaj w jakiej branzy robisz to podam moze cos wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
To wtedy 2013 sprawa jest do obgadania miedzy toba a firma , nie jest to problem jesli dojazd do pracy jest bliski , no my tu gdybamy a moze nalezalo by sie odwolac do taryf - podaj w jakiej branzy robisz to podam moze cos wiecej
zakladamy ze dojazd do pracy w jedna strone wynosi 80km i jest to branza budowlana...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Tak myslalem ze to budowlanka to dojazd pewnie zajmuje 1 godz albo wiecej w jedna strone heh, czekaj chwile...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Tak myslalem ze to budowlanka to dojazd pewnie zajmuje 1 godz albo wiecej w jedna strone heh, czekaj chwile...
zalozmy ze ponad godzine i co wtedy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Wyczytalem przed chwila ze w budownictwie dojazd liczony jako czas pracy dotyczy to zarowno tych co dojezdzaja swoimi autami jak i firmowymi jak znasz angielski to rzuce ci linka i sobie poczytasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok