Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

poszukuje pracy, jestem w PL - Norwegia

Czytali temat:
(1043 niezalogowanych)
15 Postów
Szymon Wilk
(Kitowiec)
Wiking
Witam. Mam 25 lat , jestem aktualnie w Polsce, angielski komunikatywny, niemiecki komunikatywny. Prawo jazdy ABCE, 3 lata doświadczenia C+E, plus czasami wywrotka, czasami obsługa HDS-u ( na ktory papiery tez mam ), uprawnienia na koparkę jednonaczyniową i koparko - ładowarkę ( na która posiadam nieformalne doświadczenie, nie jest ono niestety poparte żadnym dokumentem ), wózki widłowe, karta kierowcy. Szukam pracy, wysłałem z 50 cv po firmach rekrutacyjnych jak i bezpośrednio do pracodawców i nic... Jedna kobieta z Schenkera Oslo się odezwała z pytaniem gdzie chce pracowac, jak odpisalem ze raczej na południu to był ostatni kontakt;D hehe, może ktoś coś pomoże ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Jak długo szukasz tej pracy?
i czy jesteś w Norge czy w Polsce?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Napisz jeszcze raz do kobiety,ze chcesz na polnocy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Szymon Wilk
(Kitowiec)
Wiking
konkretniej pracy szukałem na przełomie stycznia/lutego, później zaprzestałem z powodu braku zdrowia...ale wznawiam poszukiwania, aktualnie jestem w PL, może jakies agencje pracy których nie znam ? albo konkretne firmy ? nie oczekuje ze ktos mi znajdzie pracy, wystarczyla by nazwa firmy do ktorej mozna wyslac podanie, CV te z GULESIDER.no juz mi sie wyczerpaly hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Kitowiec napisał:
Witam. Mam 25 lat , jestem aktualnie w Polsce,
... angielski komunikatywny, niemiecki komunikatywny.
Prawo jazdy ABCE, 3 lata doświadczenia C+E, plus czasami wywrotka, czasami obsługa HDS-u ( na ktory papiery tez mam ), uprawnienia na koparkę jednonaczyniową i koparko - ładowarkę ( na która posiadam nieformalne doświadczenie, nie jest ono niestety poparte żadnym dokumentem ), wózki widłowe, karta kierowcy. Szukam pracy, wysłałem z 50 cv po firmach rekrutacyjnych jak i bezpośrednio do pracodawców i nic... Jedna kobieta z Schenkera Oslo się odezwała z pytaniem gdzie chce pracowac, jak odpisalem ze raczej na południu to był ostatni kontakt;D hehe, może ktoś coś pomoże ???

Nie rozumiem wcale , dlaczego właśnie chcesz się pchać do Norge ...!? .
Skoro bliżej tobie , pod każdym względem , do strefy Niemiecko - Angielskiej .
---
Zarobki po podliczeniu wszystkich ... za i przeciw ... podobne .
---
A jednak komunikacja z twojej strony w tamtych krajach łatwiejsza i przyjemniejsza .
Będziesz miał tam możliwość na bieżąco , sprawdzać swoje Siły Językowe i zarazem dalej szlifować umiejętność pisania i czytania w Rzeczywistości a nie tylko teorii .
---
Wejdź sobie , chociażby na jakiekolwiek Forum Niemiecko - Polskie . i tam szukaj szczęścia .
---
Rada bez żadnych podtekstów i złośliwości ...

Wszak dzisiaj Święta Niedziela w Większości Wyznań Różnistej Maści ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Szymon Wilk
(Kitowiec)
Wiking
Nigdzie nie napisałem że szukam tylko w NO jestem zainteresowany każdym kierunkiem i szukam wszechstronnie. Sprawdzam po prostu wszystkie możliwości. na Razie i tak jesszcze nie moge wyjechac... gdzies tak kolo 15 listopada najwcześniej ...kiedy to dojdę do pełni zdrowia. A może ktoś się z was orientuje ile zarobi kierowca CE w NO ? miałem na początku roku propozycję do Niemiec i chciałbym porównać co i gdzie się bardziej opłaca ? Niemcy proponowali 2100 euro netto na rękę, 24 euro diety dzień, zakwaterowanie darmowe na bazie, Jak to ma się do zarobków w NO i kosztów życia ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
gabriel napisał:
Kitowiec napisał:
Witam. Mam 25 lat , jestem aktualnie w Polsce,
... angielski komunikatywny, niemiecki komunikatywny.
Prawo jazdy ABCE, 3 lata doświadczenia C+E, plus czasami wywrotka, czasami obsługa HDS-u ( na ktory papiery tez mam ), uprawnienia na koparkę jednonaczyniową i koparko - ładowarkę ( na która posiadam nieformalne doświadczenie, nie jest ono niestety poparte żadnym dokumentem ), wózki widłowe, karta kierowcy. Szukam pracy, wysłałem z 50 cv po firmach rekrutacyjnych jak i bezpośrednio do pracodawców i nic... Jedna kobieta z Schenkera Oslo się odezwała z pytaniem gdzie chce pracowac, jak odpisalem ze raczej na południu to był ostatni kontakt;D hehe, może ktoś coś pomoże ???

Nie rozumiem wcale , dlaczego właśnie chcesz się pchać do Norge ...!? .
Skoro bliżej tobie , pod każdym względem , do strefy Niemiecko - Angielskiej .
---
Zarobki po podliczeniu wszystkich ... za i przeciw ... podobne .
---
A jednak komunikacja z twojej strony w tamtych krajach łatwiejsza i przyjemniejsza .
Będziesz miał tam możliwość na bieżąco , sprawdzać swoje Siły Językowe i zarazem dalej szlifować umiejętność pisania i czytania w Rzeczywistości a nie tylko teorii .
---
Wejdź sobie , chociażby na jakiekolwiek Forum Niemiecko - Polskie . i tam szukaj szczęścia .
---
Rada bez żadnych podtekstów i złośliwości ...

Wszak dzisiaj Święta Niedziela w Większości Wyznań Różnistej Maści ...

czemu?
bo angielskim w Niemczech to tyłek sobie podetrze a niemiecki to pewnie ledwo co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Szymon Wilk
(Kitowiec)
Wiking
wszędzie byle dalej kraju DT
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Kitowiec napisał:
Nigdzie nie napisałem że szukam tylko w NO jestem zainteresowany każdym kierunkiem i szukam wszechstronnie. Sprawdzam po prostu wszystkie możliwości. na Razie i tak jesszcze nie moge wyjechac... gdzies tak kolo 15 listopada najwcześniej ...kiedy to dojdę do pełni zdrowia. A może ktoś się z was orientuje ile zarobi kierowca CE w NO ? miałem na początku roku propozycję do Niemiec i chciałbym porównać co i gdzie się bardziej opłaca ? Niemcy proponowali 2100 euro netto na rękę, 24 euro diety dzień, zakwaterowanie darmowe na bazie, Jak to ma się do zarobków w NO i kosztów życia ?

to bierz Niemcy!!!

tu trzeba mieć zdrowie! Zimno tu jak diabli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Szymon Wilk
(Kitowiec)
Wiking
akurat tu Cię zaskoczę, bo niemiecki mój to chyba lepszy niż angielski jest PP
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok