Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1044 niezalogowanych)
15 Postów
Szymon Wilk
(Kitowiec)
Wiking
Czas pokaże, może Australia hehehe pomysłów to ja mam dużo , żadnego na zycie heheh !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Szymon Wilk
(Kitowiec)
Wiking
I żadnej konkretnej podpowiedzi, czy odpowiedzi nie uzyskałem ... pomoże ktoś ? tylko pytania a czemu tu , a czemu nie tam ?...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Kitowiec napisał:
I żadnej konkretnej podpowiedzi, czy odpowiedzi nie uzyskałem ... pomoże ktoś ? tylko pytania a czemu tu , a czemu nie tam ?...
DOSTAŁEŚ już konkretną odpowiedź ...!
---
A JA powtórzę ... SPIEPRZAJ DZIADU DO AUSTRALII .
---
Tam jest praca ... będziesz Kangurom wory kołysał ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
wpisz sobie w wyszukiwarce forum takie slowa jak : pomoc, pomocy, pomozcie, szukam pracy, praca, jestem w polsce........przejrzyj te tematy tak z grubsza, nie ma sensu glebiej, szkoda czasu i zdrowia.

PS: Wspominales cos o slabym angielskim i dobrym niemieckim , moja rada faktycznie jedz do Niemiec a nie wyglupiaj sie tutaj zarowno z angielskim jak i niemieckim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
Kitowiec napisał:
DOSTAŁEŚ już konkretną odpowiedź ...!
---
A JA powtórzę ... SPIEPRZAJ DZIADU DO AUSTRALII .
---
Tam jest praca ... będziesz Kangurom wory kołysał ...

Dziadyga wystraszył się że młody z PL szybciej prace dostanie niż on tu ze swoimi papierami zakupionymi w UA, 7 lat i chuj z tego

www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=44278910

www.finn.no/finn/job/fulltime/result?sor...p;keyword=sj%E5f%F8r

stawki są tu:

www.ytf.no/filemanager/download_file/fil...ler%202013-19-04.pdf

www.ytf.no/tariff/lonnstabeller
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Szymon Wilk
(Kitowiec)
Wiking
Gniew nad wami panuje... nie dajcie się mu. Jezus uczył żeby się kochać...Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Szymon Wilk
(Kitowiec)
Wiking
zresztą... Anglia jest przereklamowana, a Niemiec to NIEMIEC ! zabijał Polaków podczas wojny ;////// Norwegia fascynuje mnie z natury... to piekny kraj ) ;pp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(hananaszk)
Stały Bywalec
to jedz do norwegii sobie i szukaj pracy a nie zawracasz dupe i powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Kitowiec napisał:
zresztą... Anglia jest przereklamowana, a Niemiec to NIEMIEC ! zabijał Polaków podczas wojny ;////// Norwegia fascynuje mnie z natury... to piekny kraj ) ;pp

Pierdolisz ...koles, ja tez przyjechalem tutaj zafascynowany natura i ciekaw ludzi i norweskich obyczajow itd. NIESTETY natura piekna ale okrutna, bez grosika natura Cie zniszczy, nawet chociazby odpowiednia odziez musisz posiadac w okresie zimowym na przyklad. W namiocie chcesz mieszkac??????

Angilia przreklamowana niemiec to NIEMIEC a co wiesz o Norwegii??? z Onetu?? tam pisza ze to najlepszy rynek i najlepsze place. Zwlaszcza dla swiezo przyjezdnych.

BZDURA!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Paulinho111)
Wiking
Na Twoim miejscu szukałbym właśnie takiej pracy jako kierowca CE w Norwegii. Mimo wysokich kosztów utrzymałbyś się w Norwegii i sporo odłożył jeśli "dobrze się prowadzisz". Dobrze, że znasz angielski i masz doświadczenie. Znajdziesz tu pracę, tylko musisz być tu na miejscu i szukać dopiero. Oczywiście możesz też powysyłać do firm pośrednictwa pracy lub bezpośrednio do firm, które znajdź poprostu na internecie. Jak przylecisz to musisz zainwestować w utrzymanie i mieszkanie (nie tak łatwo wynająć), lepiej jak znasz tu kogoś. Masz 80% szans, że znajdziesz pracę jak wykażesz się sporą aktywnością w poszukiwaniu. Tu poszukują kierowców CE jednak trudno powiedzieć gdzie znajdziesz najszbciej: Oslo, Bergen, Trondheim ?? 20% to szczęście
Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok