Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
mariusz mariusz jagoda jagoda (2016 niezalogowanych)
9 Postów

(cupraspeed)
Wiking
cwany jestes kondonie przez siec, twoja stara jest psem , a Ty zwyklym kundlem.. ktorego wszyscy zapinają bez pytania, wspolczuje CI ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
cupraspeed napisał:
cwany jestes kondonie przez siec, twoja stara jest psem , a Ty zwyklym kundlem.. ktorego wszyscy zapinają bez pytania, wspolczuje CI ..

Prawda jest taka chlopowino, ze zostales wydymany,prosze tylko bez wymuszonej egzaltacji, bo to nie robi na nikim wrazenia. Wracaj na wies, do tej kobity i zaplecza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
cupraspeed napisał:
taki wyszczekany a prostego zapisu na umowie nie rozumie:
ze praca jest na zastepstwo w terminie od do:... (sam podawales daty)
termin wypowiedzenia w tym okresie zastepstwa wynosi:.... (tez jest na pewno na umowie)

pytanie mam, podpisales cos bez czytania i teraz masz pretensje do wszystkich ze nikt nie umie ci pomoc skoro Ty sam nie wiesz o co chodzi i jak to wytlumaczyc??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(cupraspeed)
Wiking
sluchaj nie mam do nikogo pretensji, zadalem pytanie na forum, w sumie chyba po to jest ten portal zeby sobie pomagac, poprostu.. a ten krasnal zaczal wyzywac mnie od niedojdow itd, i od tego sie zaczelo,troche za daleko to zaszlo wszystko...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
Sam to wymysliles?
Od pomocy to jest Røde Kors!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
6578 napisał:
Sam to wymysliles?
Od pomocy to jest Røde Kors!
kaszpirowski dobrze gada, wez sprobuj jeszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Myślałam, że to się kiedyś wreszcie skończy, niestety nie pierwszy już raz, myliłam się.
Jeżeli ktoś prosi o radę czy pomoc, to znaczy, że ma problem z którym nie może sam sobie poradzić. Jeśli ktoś nie chce, pomagać nie musi. Nie powinien też kpić czy wręcz szydzić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lena1 napisał:
Myślałam, że to się kiedyś wreszcie skończy, niestety nie pierwszy już raz, myliłam się.
Jeżeli ktoś prosi o radę czy pomoc, to znaczy, że ma problem z którym nie może sam sobie poradzić. Jeśli ktoś nie chce, pomagać nie musi. Nie powinien też kpić czy wręcz szydzić.

ja też myślałem, że w końcu zmądrzejesz
ileż to razy można tym ludziom powtarzać, że już więcej polaczków nie potrzeba w Noreg
żeby się więcej tu nie wybierali
a wszelkie ogłoszenia, czy co tam znaleźli, o czekającej na nich pracy to, oszustwo
niech sobie lepiej w toto lotka pograją w Polszy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
@alexkawa

Skad ty sie urwales, z takim chamstwem? Rodak prosi o pomoc. Jezeli nie masz nic do powiedzenia lub zaoferowania, to sie zamknij. Forum nie jest miejscem na wyzywanie nie na innych z powodu wlasnych kompleksow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
145 Postów
Zenek Sprochenek
(Optimus_Anihilacja)
Stały Bywalec
ZoDe napisał:
@alexkawa

Skad ty sie urwales, z takim chamstwem? Rodak prosi o pomoc. Jezeli nie masz nic do powiedzenia lub zaoferowania, to sie zamknij. Forum nie jest miejscem na wyzywanie nie na innych z powodu wlasnych kompleksow.

A moze wyjasnisz czym w takim razie jest forum? Gdzie jest napisane, ze nalezy pomagac? Mylisz forum z opieka spoleczna. Tu sie scieraja rozne poglady, bo na tym opiera sie dyskusja! Kto chce jest mily, kto nie jest brutalny, bezczelny itd.
Definiowanie forum jako miejsca gdzie musisz uzyskać pomoc jest nieporozumieniem.
Proba cenzury niewygodnych pogladow i sugerowanie, aby publikowac jedynie politycznie poprawne posty jest czyms co mzna nazwac glupota funkjonalna.
Takie forum niechybnie podzieli los pozostalych( politycznie poprawnych) na ktorych zieje nuda i ktorych admini do dzis nie zrozumieli, ze internet nie znosi cenzury.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok