Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

UMOWA - PROSZE O POMOC - Norwegia

Czytali temat:
mariusz mariusz jagoda jagoda (2016 niezalogowanych)
9 Postów

(cupraspeed)
Wiking
CZESC WAM, ZWRACAM SIE Z PROSBA O INFORMACJE,PRZYJECHALEM DO NORWEGII 2 TYG TEMU., DOSTALEM UMOWE NA 3MSC.. PO 2 TYG ,JUTRO OSTATNI DZIEN W PRACY,OKAZUJE SIE ZE LUDZIE WRACAJA Z URLOPU I NIE MA PRACY DLA 5 OSOB. CO W ZWIAZKKU Z TYM MI PRZYSLUGUJE.. GDZIE SIE MOGE ZGLOSIC,CZY POSREDNIK MUSI MI ZAPEWNIC INNA PRACE,CZY MOZE WYRZUCIC MNIE Z MIESZKANIA ... JESLI TO ON JE WYNAJMUJE.. PROSZE O POMOC, Z GORY DZIEKUJE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(cupraspeed)
Wiking
DOODAM ZE NIE PODPISYWALEM ZADNEGO WYPOWIEDZENIA CZY CZEGOS PODOBNEGO..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
aaaa aaaa
(DCBA)
Wiking
najlepiej jak bys sie zgłosił do nawu z tym czy jak to sie nazywa.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(cupraspeed)
Wiking
i tak zrobie,dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
cupraspeed napisał:
CZESC WAM, ZWRACAM SIE Z PROSBA O INFORMACJE,PRZYJECHALEM DO NORWEGII 2 TYG TEMU., DOSTALEM UMOWE NA 3MSC.. PO 2 TYG ,JUTRO OSTATNI DZIEN W PRACY,OKAZUJE SIE ZE LUDZIE WRACAJA Z URLOPU I NIE MA PRACY DLA 5 OSOB. CO W ZWIAZKKU Z TYM MI PRZYSLUGUJE.. GDZIE SIE MOGE ZGLOSIC,CZY POSREDNIK MUSI MI ZAPEWNIC INNA PRACE,CZY MOZE WYRZUCIC MNIE Z MIESZKANIA ... JESLI TO ON JE WYNAJMUJE.. PROSZE O POMOC, Z GORY DZIEKUJE

umowy to jeszcze trzeba umieć czytać tak jak i podopisywać . pewnie ten twój dobrodziej się zabezpieczył i napisał w umowie okres próbny kiedy może cię wyrzucić . pewnie też nie będzie ci sponsorował darmowych wakacji na swoim lokum .....a urzędnik w NAV to może znależć ci datę i lotnisko w pl jak nie potrafisz sobie znależć roboty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(cupraspeed)
Wiking
spoko. jasne. dam sobie rade. nie ma na mojej umowie czegos takiego jak data kiedy moze mnie wyrzucuc,poprostu od 15.07 do 15.10, chodzilo mi raczej o rade a nie o glupie komentarze, w kazdym badz razie dzieki i zamykamy temat.siema
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(cupraspeed)
Wiking
niedojda to jestes Ty pajacu, nie dosc ze nie pomogles to jeszcze pieprzysz bzdury,wielki znawca jak nie masz pojecia to nie pisz krasnalu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(cupraspeed)
Wiking
sam zaczales cos pieprzyc a teraz mi piszesz ze kozacze? cwany jestes bo siedzisz w tej norwegii,calymi dniami pewnie na forum i piszesz 480 postow i 470 z nich to takie glupoty ktorych nawet nie chce sie czytac, takze wez juz lepiej nic nie pisz bo juz idiotyzem zawiewa.i zanim zaczniesz komus ublizac to sie wczesniej zastanow bo kozaczysz na tym forum. w koncu to dla Ciebie cale zycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(cupraspeed)
Wiking
i nie skomle o rady tylko pytam bo po to jest to forum parobku. kur!wa taki dupek siedzi w norwegii i sie jara tym ze za*pierdala tutaj,wydaje ci sie ze jestes super.spoko poszczeslilo Ci sie to zamknij dupe bo ja przynajmniej mam do kogo wracac w pl, i mam jakies zaplecze nie jestem biednym polaczkiem pewnie jakim Ty byles. bo gdybys byl normalny to bys sluzyl pomoca albo poprostu zamknal jadaczke, a nie produkujesz sie bez sensu, malo ktory polak w norwegii to taki pajac jak TY.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok