Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kasia MS. nn1 nn 19sandra94 Jantyma Radosław Karolczyk arkan1987 swienty50 (5744 niezalogowanych)
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Siedząc tutaj i zarabiając nie można jak normalny człowiek płacić za Tv tylko ciągle trzeba kraść? Brak mi słów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
Rzymski gdzie ty pracujesz?
Rejestr skattu nie posiada twoich danych!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Bo widzisz byle kretyn nie potrafi takich danych odnaleźć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów

(1011)
Początkujący
Niezniszczalny napisał:
Kup sobie telewizje na karte albo polsat cyfrowy. ta pierwsza odbiera podstawowe kanaly nawet bez oplat. antene zapewne bedziecie musieli przestawic albo zrobic tzw zeza z jeszcze jednym konwenterem poniewaz w norwegii satelity ustawiane sa na satelite thor a polska tv odbiera sygnal z hotbird.

Hej.. no własnie mysle nad cyfrowym polsatem tylko zastanawiamy sie czy antena która jest zamontowana CANAL DIGITAL ( nie wiem jaki rozmiar ale nie jest jakas duza) da rade ... ;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów

(1011)
Początkujący
Rzymski82 napisał:
Siedząc tutaj i zarabiając nie można jak normalny człowiek płacić za Tv tylko ciągle trzeba kraść? Brak mi słów.

Ale co kraść?? chce mięc po prostu polska telewizje i za nia musze płacic!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(atom)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
mi polsat odbiera bez problemu, a talerz mam najmniejszy (zdaje się że 60cm). jak jest naprawdę paskudnie, tzn. chmury, deszcz albo śnieg to czasem kanały hd nie działają, wtedy trzeba sobie "przepstryknąć" na zwykłe. mieszkam w Østfold.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(atom)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów

(1011)
Początkujący
karol3 napisał:
[quote]mi polsat odbiera bez problemu, a talerz mam najmniejszy (zdaje się że 60cm). jak jest naprawdę paskudnie, tzn. chmury, deszcz albo śnieg to czasem kanały hd nie działają, wtedy trzeba sobie "przepstryknąć" na zwykłe. mieszkam w Østfold.[/qu

ja mieszkam w Fresvik ...

Nie wiem moze zaryzykujemy i cos z tego bedzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
czyli jakieś 200km na północ... na pewno robi to jakąś różnicę -tylko jaką?
powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok