Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2685 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
gabi683 napisał:Gdzie ja napisałam w ten sposób ,problem z czytaniem ze zrozumieniem ?
Hola ... hola ...!!! .
Czy Ja tykałem ciebie osobiście ? , powołując się na twój nędzny profil !? .
---
Dlaczego MNIE ATAKUJESZ !!! i to w mało kulturalny sposób .
Czyżbyś również była Wilkiem dla Innego Rodaka ?
---
Poprosiłem grzecznie , byś Mi wyjaśniła to co zarzucasz Elise ... i tyle .
Podałem dla ułatwienia , konkretny przykład , a ty Mnie starasz się zmieszać z błotem ! .
---
I kto z nas jest WSTRĘTNY ... ?

gabi683 napisał:
Ja mam 37 lat szukam pracy na trzy miesiące sprzątanie ,opieka nad dziećmi lub jaka kol wiek praca możne być fabryka ,zastępstwo za kogoś Potrafię gotować prasować sprzątać znam sie na roślinach

---
ZARZUCASZ MI OSZUSTWO , A TO KTO PISAŁ ... MARSJANIN !!! .!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
gabi683 napisał:
Wiem że w lutym ale może ktoś zrezygnował ?Bardzo dziękuje za info ,tak właśnie przeglądam znalazłam trzy ogłoszenia i napisałamI dziękuje za stronkę
Elise -po przeczytaniu lektury na forum zauważam ze mało jest życzliwych,ty na przykład nie pomagasz .Ktoś chce znaleźć prace jest mu potrzebna próbuje,przecież nie proszę daj mi kasę che uczciwie zarobić .

MUSISZ POJAC ZE KTOS JAK WIE O PRACY TO WCISKA SWOJA RODZINE ALBO ZNAJOMYCH ALBO SPRZEDAJE NAMIAR MALO KTO TERAZ JUZ POMAGA KOMUS KOGO NIE ZNA,A DLACZEGO DLATEGO ZE W WIEKSZOSCI POMOC RODAKOM NIE POPLACA

z tego co zauwazylem jest tak,kumate dziewczyny uparte znajacy chodz angielski jakos sobie radza nie tu to tam i praca sie znajduje zas te nie kumate robia fajne fotki daja na ten wspanialy portal i sa wyrywane przez glodomorow no wiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Ktoś chce znaleźć prace jest mu potrzebna próbuje,przecież nie proszę daj mi kasę che uczciwie zarobić.

To juz predzej ktos blagajacy o kase moze dostac "ochlap jakis z litosci" niz prace jak niezna norweskiego bo to jest praktycznie niemozliwe. A gdyby bylo to czlowiek by sobie kuzynow a potem wspolnych znajomych sprowadzil zeby sie nienudzilo siedziec samemu....

Ale znalezc prace komus kto niezna norweskiego to mission impossible nawet jakby ktos bardzo chcial pomoc to nie da rady jak mowilem juz predzej komus kase da z litosci. A jak sa prace sezonowe bez norweskiego u jakiegos bondeknølla i sie by komus chcialo zalatwic to bondeknøll zamiast pogadac to mowi "o widzisz tam jest taki polski Kazo on sie zajmuje zatrudnieniami i moim personelem". A taki "Kazo" to nie pomaga tylko od kazdego lebka (ktory chce pracowac) pobiera po pare tysiecy PLN i nie przetlumaczy tego nikt norweskiemu bondeknøllowi chyba ze sie nagra Kazka jak z potencjalnym pracownikiem (z polski ktorego niezna, bo komus kto gadal wczesniej z bondeknøllem to tylko powie ze Kazek ze nie ma juz wiecej pracy ze ledwo starcza dla tych co juz sa wiec jak ma dac twoim znajomym) rozmawia i potem z nagraniem i tlumaczem przysieglym odwiedzi bondeknølla albo "zaszantazuje Kazka" (ale Kazki sa juz cwane ostatnio "nie ze mna takie numery bruner" i za pieniadze tylko ludzia ktorych znaja (chociaz z widzenia) ze swoich miejscowosci daja oferty zaplacenia za prace).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
gabi683 napisał:

Elise -ty na przykład nie pomagasz .

Nie znasz mnie , wiec nie wiesz czy pomagam czy nie.
Poza tym nie kazdy afiszuje sie ze wszyskim na forum i isnjeje jeszcze PW.

W sumie nie wiem co daje ci wieszanie psow na innych uzytkownikach forum.
Moze daje ci to jakas satysfakcje osobista typu ale im pokazalam.

Na forum moga zagladac tez ewentualni pracodawcy. Wiekszosc ludzi, ktora szuka pracy probuje pokazac sie z tej najlepszej strony, nie kazdemu to sie udaje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
Elise napisał:
gabi683 napisał:

Elise -ty na przykład nie pomagasz .

Na forum moga zagladac tez ewentualni pracodawcy.

Ze co???? pracodawcy??? i jeszcze pewnie norwescy hahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Chochlik napisał:Ze co???? pracodawcy??? i jeszcze pewnie norwescy hahahaha
Norwescy pracodawcy Może i nie zaglądają .
---
Jednak Polscy Pracodawcy Różnych Branży i owszem ... zaglądają Tutaj i nawet się udzielają w dyskusjach .
Co nie oznacza jednoznacznie iż się tym faktem wszem i wobec Afiszują .
---
Sam Bezpośrednio , znam co najmniej Czterech .
---
Również jest dużo pracowników , Kadr Firm Norweskich różnych branży .
Nie jest znowu tak , iż tylko sam Proletariat Okupuje MN .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
No tak bum się zrobiło bo śmiałam zapytać czy ktoś coś wie na temat pracy .Bo pracy wystarcza tylko dla tych co są w Norwegii ,bzdura
Dowiedziałam się jednego że na Polak nie ma co liczyć za granicą ,kolejny raz moje doświadczenia pracy we Włoszech .Takie Polskie piekiełko stworzone zagranicą ,napisałam bardzo ogólnie osobie nic szczególnego reszta dla ewentualnego pracodawcy ,ale Wujek dobra rada z Ciocią wiedzą najlepiej .Które ogłoszenie bym nie przeczytała że ktoś szuka pracy ,na tym forum to nagonka .
Elise -na forum jestem zarejestrowana już długo ale nie pisze bo jak czytam jak tu się traktuje ludzi którzy szukają pracy ,to mnie na wymioty zbiera.Nie mam satysfakcji ,a wręcz jest to przykre że ktoś coś takiego pisze i ocenia
Imperator1988-a na jakiej podstawie uważasz że nie znam .A co do tego go Kazia to racja bo zdaje sobie z tego sprawę.
Gabriel -Po pierwsze pytaniem na pytanie się nie odpowiada ,po drugie kto kogo zaatakował z takim głupimi i chamskimi docinkami.Nie chciałeś pomoc temat cie nie dotyczy .Wiec jaki mas problem? Co do Twojego profilu to każdy to może przeczytać ,ktoś bardzo nacisnąłeś na odcisk .Jak to mówią nie ma dymu bez ognia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
nawet pracownicy NAV u tu zagladaja
i zwiazkow zawodowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
Zapewne jak sam nie zapytasz(lepiej nie pytać bo efekty widać na złączonym obrazku ) lub nie poszukasz to nikt ci nie pomorze i nie sadzę ze pracownicy NAV to szukają pracowników
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gabi683 napisał:Gabriel -Po pierwsze pytaniem na pytanie się nie odpowiada ,po drugie kto kogo zaatakował z takim głupimi i chamskimi docinkami.Nie chciałeś pomoc temat cie nie dotyczy .Wiec jaki mas problem? Co do Twojego profilu to każdy to może przeczytać ,ktoś bardzo nacisnąłeś na odcisk .Jak to mówią nie ma dymu bez ognia .
Głupia pindo ... jaki odcisk ! i komu ... Psycholowi ? .
Weź i nie pieprz głupot .
---
A nie zastanowiło ciebie coś takiego , że mogę przecież te dwa durnowate komentarze , bez problemu usunąć z Mojego profilu ...!!
---
A JEDNAK TEGO NIE ROBIĘ ...
---
Durnoto , Pierwszy zadałem grzecznie pytanie , a ty zamiast dać sensowną odpowiedz zaatakowałaś Mnie w sposób Iście Durnowaty .
Dokładnie tak samo , jak ten Psychiczny tatuśko z Mojego Profilu !.
---
Też Tam , możesz wkleić swoje wypociny , jeżeli masz takową ochotę TĘPOTO .
---
RZUCASZ się jak wsza w ukropie , zamiast grzecznie i rzeczowo , odpowiedzieć na zadane pytania .
---
To ty żebrzesz o pracę i jeszcze się stawiasz okoniem .
A sio ... sio... do tej twojej Włoskiej pracy na zmywak .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok