Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Potrzebna pomoc w znalezieniu jakiejś pracy - Norwegia

Czytali temat:
MonikaM2 Barbara bar (1245 niezalogowanych)
2 Posty
Wiking
Szukam na początek czegoś byle jakiego żeby zalapać język .. jestem już tu prawie 2 tygodnie i nic . Moge pracowac jako sprzataczka, opiekunka do dzieci/osob starszych, pomoc kuchenna, czy rozwozic gazety. Posiadam prawojazdy oraz samochód. Gdyby ktos cos wiedzial czy mogl jakoś pomóc bardzo proszę . Mieszkam w Asgardstrand.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
coś byle jakiego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
2 tygodnie to jeszcze bardzo krótko. Polecam zabrać CV w rękę przejść się po centrach handlowych, resturacjach, pubach, zaczyna się za chwilę sezon prac letnich.
Możesz sama napisać ogłoszenie i wywiesić w sklepach w Twojej okolicy.
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
Angelaa napisał:
Szukam na początek czegoś byle jakiego żeby zalapać język .. jestem już tu prawie 2 tygodnie i nic . Moge pracowac jako sprzataczka, opiekunka do dzieci/osob starszych, pomoc kuchenna, czy rozwozic gazety. Posiadam prawojazdy oraz samochód. Gdyby ktos cos wiedzial czy mogl jakoś pomóc bardzo proszę . Mieszkam w Asgardstrand.
Pozdrawiam

No to skarbie zaraz zacza po Tobie jechac na tym forum może sie zlitują bo ładna jestes kobitka ale Ciezko bedzie zeby ktos Ci pomógł . Pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ty masz kurwa nasrane w garach polio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Angelaa napisał:
Pozdrawiam

www.mojanorwegia.pl/forum/view/4/praca,_...gazet!!!!_10,10.html

na samej gorze jest wyszukiwarka do ciezkiej cholery....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiola M
(MyWayOfNorway)
Wiking
Angelaa napisał:
Pozdrawiam

Wskazówki w pisaniu CV i bezpośrednie linki do ofert pracy znajdziesz na moim blogu: mywayofnorway.blogspot.com/

Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
MyWayOfNorway napisał:
Angelaa napisał:
)

Wskazówki w pisaniu CV i bezpośrednie linki do ofert pracy znajdziesz na moim blogu: mywayofnorway.blogspot.com/

Pozdrawiam!

Dooponuj się kobieto
Ganiasz po tym forum jak żyd po pustym sklepie
Banerów nie masz więc o co cho?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
9 Postów

(rockwoman)
Wiking
"Szukam na początek czegoś byle jakiego żeby zalapać język .. jestem już tu prawie 2 tygodnie i nic . Moge pracowac jako sprzataczka, opiekunka do dzieci/osob starszych, pomoc kuchenna"

czyli np. opiekunka do osob starszych to dla ciebie byle jaka praca?!

Nie zapomnij o tym wspomniec na rozmowie kwalifikacyjnej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok