Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
maszkar napisał:
jasta102 napisał:
maszkar to ty?
czy brat bliźniak

Oddyndol się ode mnie i szukaj własnych bliźniaków.
Jak dla mnie to możecie sobie wzajemnie obciągać i bolcować się od tyłu hunofanatyku z Hawajów.

spokojnie w Nowym Roku
tak tylko styl i treść mi zasugerowały takie rozwiązanie
no tego nowego poety od garów z UK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
maszkar napisał:
jasta102 napisał:
maszkar to ty?
czy brat bliźniak

Oddyndol się ode mnie i szukaj własnych bliźniaków.
Jak dla mnie to możecie sobie wzajemnie obciągać i bolcować się od tyłu hunofanatyku z Hawajów.

spokojnie w Nowym Roku
tak tylko styl i treść mi zasugerowały takie rozwiązanie
no tego nowego poety od garów z UK

Przeprosiny przyjęte.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Carrousell napisał:
Ewo, jesteś mądrą kobietką. Lżej na sercu jak się czyta takie komentarze
jednemu od tego lżej, innemu od tamtego
ewa.lang.poczta@gmail.com napisał:
My z mężem zdecydowaliśmy się na Norwegię właśnie dlatego, że w Anglia i Irlandia są już całkowicie opanowane przez naszych rodaków...
Z jednej strony to dobrze-nie ma problemu z dostaniem się do Polskiego lekarza, sklepu itp. itd.
Problem jest tylko wiadomo jaki-opinia i metka, którą zawdzięczamy cwaniakom i ludziom, których sposobem na życie jest zasiłek i przekręt "tak robić, byle by się nie narobić".

a niech będzie
zgadzam się z wami obiema i proszę o wspólne powiedzenie
won
takim przybytkom z UK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
przemekuk napisał:Na całeszczęście nie dorastam... To dopiero byłby obciach równać się z taką parowa....
Czyżbym się już jasno nie wyraził ...? .
A może masz problemy z czytaniem ... ?
---
Przestań wychylać mózgownicę z Hasioka ... I
---
I tak już jesteś Tu SKOŃCZONY ...
---
Do GARÓW ... Męska DZIWKO ... !

Najwyższy czas podać dzieciom podwieczorek ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
PRZEMYSLAW pogorzelec
(przemekuk)
Nowicjusz
gabriel napisał:
przemekuk napisał:Na całeszczęście nie dorastam... To dopiero byłby obciach równać się z taką parowa....
Czyżbym się już jasno nie wyraził ...? .
A może masz problemy z czytaniem ... ?
---
Przestań wychylać mózgownicę z Hasioka ... I
---
I tak już jesteś Tu SKOŃCZONY ...
---
Do GARÓW ... Męska DZIWKO ... !

Najwyższy czas podać dzieciom podwieczorek ...

W nowym roku postanowiłem ignorować takich nieudaczników jak ty i pederasta....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
przemekuk napisał:W nowym roku postanowiłem ...
SZA....
... wsza ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Anna S.
(Anulka!)
Wiking
Jezeli chcesz sie dowiedziec czegos konkretniejszego wejdz na forum-norwegia.pl
Miejsce bardziej przyjazne ludziom. Zadasz pytanie i uzyskasz odpowiedzi na nie,bez wyzwisk,ublizania,straconych nerwow i przede wszystkim sa tam ludzie ktorzy sa w stanie,i przede wszystkim przejawiaja checie aby Ci pomoc. Na swoje szczescie spotkalam ostatnio naszych rodakow ktorzy od 6lat sa w NO i twierdza ze jezeli ktos sie postara to znajdzie prace,ze lepsze zycie tam niz u nas.Jezeli masz fach w reku-wszedzie znajdziesz szanse aby lepiej zarobic.Wystraczy chciec.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Anulka! napisał:
Jezeli chcesz sie dowiedziec czegos konkretniejszego wejdz na forum-norwegia.pl
Miejsce bardziej przyjazne ludziom. Zadasz pytanie i uzyskasz odpowiedzi na nie,bez wyzwisk,ublizania,straconych nerwow i przede wszystkim sa tam ludzie ktorzy sa w stanie,i przede wszystkim przejawiaja checie aby Ci pomoc. Na swoje szczescie spotkalam ostatnio naszych rodakow ktorzy od 6lat sa w NO i twierdza ze jezeli ktos sie postara to znajdzie prace,ze lepsze zycie tam niz u nas.Jezeli masz fach w reku-wszedzie znajdziesz szanse aby lepiej zarobic.Wystraczy chciec.

Chciec to nawet za duzo - " Wystarczy byc" Peter Sellers to swietnie udowadnia. Wystarczy trafic na odpowiednich "ludzi" W Norge jest ich mnóstwo.
Przyjezdzaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jakub Konopinski
(ksizibit)
Wiking
Ludzie co sie z wami Kurwa dzieje. Ja tez mieszkam za granica juz ponad 7lat. Wszyscy opuscilismy nasz kraj w 99% w tym samym celu. Aby znaleźć lepsze życie !!! Jesteśmy w UE i każdy ma prawo mieszkać i pracować tam gdzie ma na to ochotę i nikt nie może mu tego zabronić. Tego typu fora zakładane są aby sobie nawzajem pomagać. Jeśli nie jesteś w stanie pomóc albo ńie masz na to ochoty to powstrzymają sie od idiotycznych komentarzy.
Tez planuje przeprowadzkę z Uk do Norwegii i napewno sie nie zniechęcę przemysleniami jakiegoś zniewiescialego trepa. Emigracja jest taka sama zmienia sie tylko kraj i pare szczegółów z nin związanych
Dałeś kolego radę w Uk dasz radę w Norwegii !!!
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
ksizibit napisał:
Ludzie co sie z wami Kurwa dzieje. Ja tez mieszkam za granica juz ponad 7lat. Wszyscy opuscilismy nasz kraj w 99% w tym samym celu. Aby znaleźć lepsze życie !!! Jesteśmy w UE i każdy ma prawo mieszkać i pracować tam gdzie ma na to ochotę i nikt nie może mu tego zabronić. Tego typu fora zakładane są aby sobie nawzajem pomagać. Jeśli nie jesteś w stanie pomóc albo ńie masz na to ochoty to powstrzymają sie od idiotycznych komentarzy.
Tez planuje przeprowadzkę z Uk do Norwegii i napewno sie nie zniechęcę przemysleniami jakiegoś zniewiescialego trepa. Emigracja jest taka sama zmienia sie tylko kraj i pare szczegółów z nin związanych
Dałeś kolego radę w Uk dasz radę w Norwegii !!!
Pozdrawiam

pięknie zacząłes jak na drugi post
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok