Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pomoc w znalezieniu pracy - Norwegia

Czytali temat:
Zygmunt T (1214 niezalogowanych)
2 Posty
Łukasz Nowy
(lukasz86ur)
Wiking
v
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
mateusz fas
(tede20)
Wiking
oj ciężko będzię... też szukam .....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
oj jak ciężko ludziom przemaglować forum...oj cięzko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
albo znalezc murzyna do grzebania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Wiadomość od : lukasz86ur
10 Kwiecień 2013, 14:41
Usuń wiadomość
Przenieś do archiwum
Zobacz oryginał
Zobacz oryginał
typowy dorobkiewicz - zawistny polaczek, pck to Ty nie jesteś, Ty jesteś mędą która truje środowisko, przejedziesz się w życiu pizdo!!!

TYPOWA NIEDORAJDA CO NIE POTRAFI ROBOTY OGARNĄĆ I MA PRETENSJE DO OBCYCH LUDZI NA FORUM ŻE NIE POMOGĄ czyt.NIE DADZĄ PRACY!!! BUAHAHAHAHHAHA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
AndersB napisał:
TYPOWA NIEDORAJDA CO NIE POTRAFI ROBOTY OGARNĄĆ I MA PRETENSJE DO OBCYCH LUDZI NA FORUM ŻE NIE POMOGĄ czyt.NIE DADZĄ PRACY!!! BUAHAHAHAHHAHA
Niestety duzo ludzi ma postawe roszczeniowa w zyciu.

Nie dalej jak kilka dni temu umowilam sie z zupelnie obca mi osoba, zeby jej pomoc .
No i musialam czekac na czlowieka ponad pol godziny, poniewaz ona.. jadla obiad.
Tak, tak, to ja z pracy wyszlam, zeby pomoc osobie, ktorej w zyciu na oczy nie widzialam, a ona nie mogla przyjsc na czas, bo obiad wazniejszy. Takie lekcewazenie innych i ich czasu.
I wez tu ludziom pomagaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Elise napisał:
AndersB napisał:
Niestety duzo ludzi ma postawe roszczeniowa w zyciu.

Nie dalej jak kilka dni temu umowilam sie z zupelnie obca mi osoba, zeby jej pomoc .
No i musialam czekac na czlowieka ponad pol godziny, poniewaz ona.. jadla obiad.
Tak, tak, to ja z pracy wyszlam, zeby pomoc osobie, ktorej w zyciu na oczy nie widzialam, a ona nie mogla przyjsc na czas, bo obiad wazniejszy. Takie lekcewazenie innych i ich czasu.
I wez tu ludziom pomagaj.

Tylko pol godziny? Kiedys z Nazeczona czekalismy w niedziele prawie 2 godziny, aby kobieta przyjechala obejrzec pokoj do wynajecia. Powiedziala, ze sie spoznila, bo ja Norwegowie zaprosili do znajomych na facebooku. Uprzednio cos im sprzedala przez finn.no, albo odwrotnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Tylko pol godziny? Kiedys z Nazeczona czekalismy w niedziele prawie 2 godziny, aby kobieta przyjechala obejrzec pokoj do wynajecia.
Pewnie uwazala, ze wam łaske robi, ze chce wynajac.
No i w niedziele - nie musiales sie zwalniac z pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Elise napisał:
Karol.Ky napisał:
Tylko pol godziny? Kiedys z Nazeczona czekalismy w niedziele prawie 2 godziny, aby kobieta przyjechala obejrzec pokoj do wynajecia.
Pewnie uwazala, ze wam łaske robi, ze chce wynajac.
No i w niedziele - nie musiales sie zwalniac z pracy.

Tak, a potem sie dziwi, ze czlowiek jest oschly, bo zamiast pojsc na spacer czekal...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok