Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Natalia B Carlos Silva KatarzynaAdecco (1254 niezalogowanych)
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
gabriel napisał:

Łatwo jest pisać bzdury typu Adama A .N ... Który jako Emigracyjny Globtroter zwiedził Kawał Świata i Nigdzie nie zagrzał dłużej miejsca . Znając dane otoczenie , jedynie z Internetu i po "główkach" ...

Ojcze Gabrielu Mama moja rzekła by jaki stary taki gupi, ale to Mama jej wolno ja się powstrzymam.
Po raz kolejny wydajesz jakieś śmieszne opinie nie znając człowieka...
Jeżeli odnoszę się w moich komentarzach do kogoś to nie znając go kompletnie, jak Yatseka mogę nawiązać jedynie do jego niepoprawnego stosunku do kobiety. Być może na co dzień to całkiem przyzwoity gość tylko na Forum wyłażą z niego wady jakie posiadamy wszyscy... (moją forumową wadą jest to że wdaję się w bezcelowe dyskusje z ignorantami do których ani siła argumentów ani argument siły nie jest w stanie dotrzeć... od moja wada i mój czas stracony)
Ale Ty... praktycznie w każdym temacie musisz komuś dowalić, nawet jeżeli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia... osobiście jestem ciekaw jaki jesteś na co dzień, czy na realu też jesteś taki ..."wyjątkowy" czy normalne z Ciebie chłopisko
Pozdrawiam serdecznie.

Ps. IP i lokacje moją znasz gdybyś kiedyś był w Stavanger zapraszam serdecznie na herbatę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie pozdrawiaj gabriela .... w realu to podobno sympatyczny dziadeczek tylko w necie wychodzi z niego bestia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
gabriel napisał:
sih87 napisał:...Anonimowa w połowie, ale adres IP ale nadajnik można sprawdzić...
Pozdrawiam

Znajomość miejsca anteny zbiorczej , nie jest wyznacznikiem , niemniej ułatwia nieraz konwersację jeżeli ktoś , podaje nieprawdziwe aktualne miejsce swojego pobytu .
---
W Mojej wypowiedzi , miałem raczej na myśli fakt iż nazwisko Nowak , jest tak bardzo pospolite , że równocześnie anonimowe . /trudne do zweryfikowania / .
---
Ech za długo przebywam już wśród Norgów , którzy prawie , że w genach mają manię , sprawdzania z kim tak naprawdę mają do czynienia .
---
Ot błahe wypaczenie , myślenia tokiem poddanego , w państwie Policyjnym , gdzie wszędobylska inwigilacja ... nie jest niczym zdrożnym a wręcz pożytecznym czynnikiem samokontroli społecznej .
---
Dlatego w Norge , jest tak Mało etatów Policji , na daną ilość Obywateli ....
---
Ech znowu Nici z rybek ... nie chcą brać ...

Tak, tak, polska wścibskość i norweska chęć do inwigilowania innych to wybuchowa mieszanka. Przepraszam za moją złośliwość.

n
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Jaga22 napisał:
Przepraszam Panow Yatzeka i Gabriela za niepodejmowanie polemiki, ale w weekendy nie pracuje. Pacjentow przyjmuje od poniedzialku do piatku. Pozdrawiam i zapraszam.
jezeli prostujesz ludzkie dusze z taka sama dokladnoscia z jaka czytasz obce "imiona" ktore w przenosni mialyby dawac Ci w niedalekiej przyszlosci chleb to ja z tego miejsca podziekuje... wole pozostac soba.... zycie mam jedno i przezyje je po swojemu.. buzki pa :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
proto napisał:
agencje typu adecco są wraz sam na początek jak przejdziesz to człowiek sie dociera potem to już z górk
Jeszcze nie slyszalam, zeby adecco poszukiwalo psychologow i psychoterapeutow. Juz szybciej poszukuja pielegniarek.
Zostaja wiec tylko ogloszenia na finn.no, nav.no oraz na stronach kommun. Ale tak jak napisala Hilton, super znajomosc jezyka norweskiego jest wymagana w tych zawodach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Elise napisał:

Jeszcze nie slyszalam, zeby adecco poszukiwalo psychologow i psychoterapeutow. Juz szybciej poszukuja pielegniarek.

rzeczywiste zapotrzebowanie jest jednak przeogromne
plus polskojęzyczni psychiatrzy oczywiście
chwilowo jeszcze da się ten popyt zaspokajać poprzez zamienniki
napitki na żółci bydlęcej
i z domieszką metanolu i płynu do mycia szyb
ale na jak długo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Elise napisał:
proto napisał:
agencje typu adecco są wraz sam na początek jak przejdziesz to człowiek sie dociera potem to już z górk
Zostaja wiec tylko ogloszenia na finn.no, nav.no oraz na stronach kommun. Ale tak jak napisala Hilton, super znajomosc jezyka norweskiego jest wymagana w tych zawodach.

Czasami Adecco poszukuje takich osób. Bodajże w marcu b.r był dwie oferty...
Jednak tak jak napisała koleżanka; prędzej NAV oraz strony Kommun. Czasem w Manpower poszukują psychologów oraz psychoterapeutów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok