Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Agencje pracy w Trondhein - Norwegia

Czytali temat:
Piptr Wiktor (2155 niezalogowanych)
8 Postów
Ireneusz Ziółkowski
(irekzzzzz)
Wiking
Witam,
Dzisiaj miałem przyjemność spotkania osób z firmy svanebemanning AS, która poszukuje dużej liczy osób do pracy w Trondhein i okolicach. Co myślicie o takich agencjach pracy na początek mojej przygody z Norwegią?

Ps. Proszę tutaj nie pisać, że jest ciężko z praca itd bo pracowałem już w paru miejscach na tym świecie, a z agencjami pracy różnie to była ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(Kamień Jedenasty)
Nowicjusz
irekzzzzz napisał:Witam,
Dzisiaj miałem przyjemność spotkania osób z firmy svanebemanning AS, która poszukuje dużej liczy osób do pracy w Trondhein i okolicach. Co myślicie o takich agencjach pracy na początek mojej przygody z Norwegią?
Ps. Proszę tutaj nie pisać, że jest ciężko z praca itd bo pracowałem już w paru miejscach na tym świecie, a z agencjami pracy różnie to była ..
A jakie masz doświadczenie w pracy na terenie Norwegi ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Ireneusz Ziółkowski
(irekzzzzz)
Wiking
Nie mam doświadczeń z Norwegii bo dopiero planuję wyjazd ... pracowałem za to w UK, USA, Austria itd... + w naszym kochanym kraju również parę lat ...
Dyplom mgr inż. budownictwa + 5 lat doświadczenia jako inż + jako pracownik fizyczny rownież
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(Kamień Jedenasty)
Nowicjusz
irekzzzzz napisał:-Nie mam doświadczeń z Norwegii bo dopiero planuję wyjazd ... pracowałem za to w UK, USA, Austria itd... + w naszym kochanym kraju również parę lat ...
Dyplom mgr inż. budownictwa + 5 lat doświadczenia jako inż + jako pracownik fizyczny rownież-

-Proszę tutaj nie pisać, że jest ciężko z praca itd bo pracowałem już w paru miejscach na tym świecie-

Nooo popatrz , popatrz , co za pech .
- I wszędzie tam pracowałeś jako ten inżynier budownictwa ?.
- Tu w Norwegi również na stanowisko inżyniera ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
irekzzzzz-Norwedzy(z tego co się orientuje)nie przywiązują wagi do tytułów naukowych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
P.S.Ale może dzięki temu będzie Ci łatwiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Ireneusz Ziółkowski
(irekzzzzz)
Wiking
Z tego co się dowiedziałem to na moim stanowisku muszę znać j. norweski więc odpada. Dlatego szukam wszystkiego co pokrewne z budownictwem od malowania i szpachwania ścian do zbrojenia i betonowania.

Co z tymi agencjami pracy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
skafander00 napisał:
irekzzzzz-Norwedzy(z tego co się orientuje)nie przywiązują wagi do tytułów naukowych.

chyba będziesz musiała zmienić orientację ,no chyba ,że mówisz o branży sprzątającej ale i tu
słyszałam o dokumentacji i odpowiednim tytule naukowym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Avanti-
irekzzzzz -Idź na kurs j.norweskiego.Co do agencji,w Adecco jest sporo ofert-nawet na PL str.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(Kamień Jedenasty)
Nowicjusz
skafander00 napisał:
irekzzzzz-Norwedzy(z tego co się orientuje)nie przywiązują wagi do tytułów naukowych.Ano właśnie , różne są te "Orientacje" .
Twoja jest całkowicie mylna .
Norwedzy jak wszyscy wykształceni ludzie na Ziemi Matce , przywiązują bardzo dużą "wagę"do wykształcenia i samych tytułów naukowych , jednak tylko w pracy zawodowej .
Prywatnie tego nie eksponują , ponieważ to prywatna sprawa danej Osoby , tak samo jak Seks Małżeńsko/Partnerski .
O takich rzeczach , nie mówi się publicznie , dla samego podkreślenia własnego Ego .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok