Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

11 Postów
Wiking
Prosze o pomoc jak mam zalatwic przedluzenie pobytu i co mi jest potrzebne po tych 6 latach.
Nie pracuje ,a jestem na zasilku dla bezrobotnych/ zakonczyla sie praca/
Pierwszy pobyt byl na rok kolejny na 5 lat i teraz dobiega konca w grudniu 2012.
I byl to pobyt na laczeniu rodzin i
- jak zalatwic to aby byl na laczeniu co potrzebuje
- ewentualnie czy nie prostrze byloby aby miec indywidualny i rowniez co w takim przypadku potrzebuje.

Z gory dziekuje wszystkim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
lylma napisał:
Prosze o pomoc jak mam zalatwic przedluzenie pobytu i co mi jest potrzebne po tych 6 latach.
Pierwszy pobyt byl na rok kolejny na 5 lat i teraz dobiega konca w grudniu 2012.
- ewentualnie czy nie prostrze byloby aby miec indywidualny i rowniez co w takim przypadku potrzebuje.

O ja cie... !!!! Nie da sie zalatwic przedluzenia na pobyt, bo od trzech lat juz nie wydaja Polakom.
I jak nie zalatwilas tego 3 lata temu, to teraz musisz juz miec wykupiony bilet na dwa tygodnie przed koncem pozwolenia i pozakanczane sprawy w Norwegii, co ty teraz zrobisz??? Musisz wracac do Polski. Jest firma, ktora oferuje pomoc psychologiczna w takich przypadkach, nazywa sie "Moja NOrwegia", a glownymi konsultantami sa Marianek72 i Yatsek. Uwazam ze Brzydal I jasiek na 102 tez nie odmowia pomocy.

Bare tuller
Dziołcha, powiedz gdzieś ty była przez ostatnie pięć lat? Zabunkrowalas sie bez dostepu do telewizji, prasy i internetu???
Nie wierze, ze przez 5 lat ani razu nie zainteresowalas sie swoimi sprawami, ani razu nie odwiedzilas strony UDI.
Ciebie to by trzeba zamnkac w kapsule i wypierdolic w kosmos. Razem z dekoderem polsatu, bo sie przyczynil do powstania przepukliny na twoim mozgu.
Pozdrawiam czule.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak

Najlepszy post 2012 roku

Finezja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(AdrianL)
Nowicjusz
Witam,zawsze jest wyjscie z sytuacji,tylko musi Pan raadzic sie fachowych ludzi.
Niech Pan odwiedzi nasza strone : www.aaastconsult.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Hilton napisał:
lylma napisał:

O ja cie... !!!! Nie da sie zalatwic przedluzenia na pobyt, bo od trzech lat juz nie wydaja Polakom.
I jak nie zalatwilas tego 3 lata temu, to teraz musisz juz miec wykupiony bilet na dwa tygodnie przed koncem pozwolenia i pozakanczane sprawy w Norwegii, co ty teraz zrobisz??? Musisz wracac do Polski. Jest firma, ktora oferuje pomoc psychologiczna w takich przypadkach, nazywa sie "Moja NOrwegia", a glownymi konsultantami sa Marianek72 i Yatsek. Uwazam ze Brzydal I jasiek na 102 tez nie odmowia pomocy.

Bare tuller
Dziołcha, powiedz gdzieś ty była przez ostatnie pięć lat? Zabunkrowalas sie bez dostepu do telewizji, prasy i internetu???
Nie wierze, ze przez 5 lat ani razu nie zainteresowalas sie swoimi sprawami, ani razu nie odwiedzilas strony UDI.
Ciebie to by trzeba zamnkac w kapsule i wypierdolic w kosmos. Razem z dekoderem polsatu, bo sie przyczynil do powstania przepukliny na twoim mozgu.
Pozdrawiam czule.

hehe... no tak.... czyzbys przechodzila na zla storne mocy hilton??? loza szydercow sie powieksza??? hehe... pomoz biednej kobiecie..... kogo ja oszukuje ku**a... cale plemie debili... na zasadzie laczenia rodzin!!! a ten jej gumis to co?? z ksiezyca??? oboje w norweii ponad 6 lat i nie wiedza co gdzie z czym??? gorsi od alienow - bo ci to jeszcze maja PL nawyki ale z 6cio letnim stazem pytania typu basic???? ja jebie..... swiat jest pelen sierot....

lylma: idz na policje- wez ze soba te same papiery co za peirszym razem.... a zaraz potem kup sobie bilet w jedna strone do ojczyzy i nie wracaj tu.... nie rob sobie i nam wstydu... ten Twoj frajer tez niech tak zrobi....

ps. pytasz sie wiec pewnie nie znasz tez norwesiego ani angielskiego po 6 latach..... gratuluje ku**a...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Yatsku, tak, przeszlam na ciemna strone mocy.
Nie bywam na forum juz tak czesto jak dawniej. Nastapilo zmeczenie materialu. Zal czytac o tych wszystkich "problemach", w kolko sie powtarzajacych, co tydzien to samo, czy Polska hoduje 90 % oferm?
Normalni ludzie radza sobie sami.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:.... czyzbys przechodzila na zla storne mocy hilton???
PANI zwana dalej HILTON , nie musi nigdzie przechodzić .

Od samego początku Tego Forum , była zawsze po właściwej stronie .

Ponieważ to właśnie Ona , współtworzyła na Tym Forum LOŻĘ Szyderców .

Jednak co mogą wiedzieć o tej historii Ludzie , którzy są tu dopiero "CHWILĘ" .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
broom feie napisał:
Yatsek napisał:.... czyzbys przechodzila na zla storne mocy hilton???
PANI zwana dalej HILTON , nie musi nigdzie przechodzić .

Od samego początku Tego Forum , była zawsze po właściwej stronie .

Ponieważ to właśnie Ona , współtworzyła na Tym Forum LOŻĘ Szyderców .

Jednak co mogą wiedzieć o tej historii Ludzie , którzy są tu dopiero "CHWILĘ" .

kiedys Hilton byla "grzeczniejsza" datego sam osobiscie nie wrzcalem jej do tej kategorii...

jej nicka pamietam.... to tak jak optimus ktory pojawia sie i znika...

Ciebie za to jakos nie kojarze...

BROOM FEIE - STRONA PROFILU

Imię i nazwiskosawery Wszędobylski

Wśród nas od08-04-2011 17:41:57

...az sobie sprawdzilem od kiedy ja tu jestem:
Wśród nas od15-02-2009 10:32:49

hmmmm i Ciebie jakos nie kojarze.... moze dlatego ze nie udzielasz sie czesto....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
No co Ty, przecież to kolejne wcielenie Gabrysia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
giovi2 napisał:
No co Ty, przecież to kolejne wcielenie Gabrysia.
no fioletowy wlasnie cos zniknal ostatnio... tak jak i beauty... hmmmmm to teraz Gabrys jest powiadasz??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok