Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

rozliczenie podatku przez str skatteetaten.no - Norwegia

Czytali temat:
Karolina Sadowska Jan Janowski Agnieszka Agnieszka Milka ... Andrzej Pietruszka Artur Szczepanski Arkadiusz Parszewski Nikolai Stefani Sebastian Suski (3516 niezalogowanych)
34 Posty
Łukasz Hamerla
(lukaschu)
Nowicjusz
Witajcie
Poprowadzi mnie ktoś krok po kroku (co gdzie kliknąć) jak rozwiązać sprawę z podatkiem na stronie skatteetaten? Należy mi sie jeszcze 10% z tego tytułu, że pracowałem dopiero drugi rok. Ponoć to jest prosta sprawa ze trzeba gdzieś tam zaznaczyć, żę "biorę" 10%, zatwierdzić i kliknąć wyślij. Pytanie jak to zrobić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
to , że termin minął 30 kwietnia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Łukasz Hamerla
(lukaschu)
Nowicjusz
to ze minął nie znaczy, że nie można jeszcze tego zrobić. Wiem to z pewnego źródła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Przez internet nie zrobisz, jedynie z wersją papierową udać się do skattu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Łukasz Hamerla
(lukaschu)
Nowicjusz
Tak.... papierową... tyle że ja nie jade w tym roku do Norwegii. Można sobie to wydrukować ze strony altinn i wysłać pocztą?? Bo gdzies to posialem. A jesli sie da poczta to powiedzcie gdzie mam napisać,że przysluguje mi 10%?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Łukasz Hamerla
(lukaschu)
Nowicjusz
Tak.... papierową... tyle że ja nie jade w tym roku do Norwegii. Można sobie to wydrukować ze strony altinn i wysłać pocztą?? Bo gdzies to posialem. Jestem zarejestrowany na stronie altinn i mam podglad na selvangivelse. A jesli sie da poczta to powiedzcie gdzie mam napisać,że przysluguje mi 10%?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Anna82 napisał:
Przez internet nie zrobisz, jedynie z wersją papierową udać się do skattu.

Ale w wersji elektronicznej ma czas do konca maja, wiec jesli mial dobrych znajomych to ktos mu to pomoze zrobic chociazby przez skype, bo jest opcja ze mozna miec podglad pulpitu rozmowcy. Nie widze zatem problemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:
[quote]

Ale w wersji elektronicznej ma czas do konca maja,/quote]
ależ te stare buraki robią młodych

Årlig innlevering – frist 30. april.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
jasta102 napisał:
[quote]Hilton napisał:

Ale w wersji elektronicznej ma czas do konca maja,/quote]
ależ te stare buraki robią młodych

Årlig innlevering – frist 30. april.

Burak to jestes wylacznie ty. Moze zlozyc rozliczenie przez internet do 31 maja, tak jak firmy i nie stanie sie zupelnie nic. Powtorze: zupelnie nic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tylko, że buraku trzeba złożyć
Søknad om utsatt frist for levering av selvangivelsen for lønnstakere og pensjonister (RF-1115)
a termin wystąpienia o to buraku
Fristen for å søke om utsettelse for levering av selvangivelsen for lønnstakere og pensjonister for inntektsåret 2011 er 30.04.2012. Utsettelse med levering av selvangivelsen gis ikke utover 31.05.2012. Skjema for søknad om utsatt frist for inntektsåret 2011 er tilgjengelig fra og med 01.03.2012 til 30.04.2012.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok