jasta102 napisał:
marianek73 napisał:
janek > ty stary kołtunie nie spinaj sie tak......
własnie przełączyłem na tvn24, a tam droga krzyzowa w Jerozolimie i ku mojemu zdziwieniu wsród ludzi w niej uczestniczacych masa NORWESKICH flag......
Myslisz,ze to poltuny, czy jednak "zaraza" dotarła i nad fjordy (?)
ps: przestance sie juz przekomarzac na argumenry, bo wyglada to jak PIS against PO....
Polecam wyjazd do Jerozolimy i zwiedzenie wszytskich miejsc opisanych w wielu ksiegach.....
Zarówno wierzący jak i niewierzacy mają tam pełne gacie z wrazenia!
Są ludzie nie mogący dojsc do siebie kilka dni, po wizycie w betlejem, grobie jezusa, górze synaj, etc....
Polecam btw arabie sudyjską i kawałek egiptu (Taba)......
ależ poltunie widzę, że nie rozumiesz mojego przesłania
ja atakuję osobników podających się za ateistów
i jeszcze będących dumnych z tego i uważających się za awangardę
popierających się do tego nauką
czyli wierzących w ewolucję
czyli że możliwym jest pieprznięcie pioruna w składnicę złomu i powstanie w ten sposób boeinga
czyli dla nich to wiarygodne, że piorun walnął w falę morską i powstała pierwsza komórka żywa
a na święta pooglądaj sobie np występy Beatlesów, albo Franka Sinatry i zobacz jak tłum, a raczej motłoch wpada w ekstazę
Janek moze siegnij po to:
www.proszynski.pl/Ewolucja_jest_faktem-p-30236-2000-.html
marianek73 napisał:
janek > ty stary kołtunie nie spinaj sie tak......
własnie przełączyłem na tvn24, a tam droga krzyzowa w Jerozolimie i ku mojemu zdziwieniu wsród ludzi w niej uczestniczacych masa NORWESKICH flag......
Myslisz,ze to poltuny, czy jednak "zaraza" dotarła i nad fjordy (?)
ps: przestance sie juz przekomarzac na argumenry, bo wyglada to jak PIS against PO....
Polecam wyjazd do Jerozolimy i zwiedzenie wszytskich miejsc opisanych w wielu ksiegach.....
Zarówno wierzący jak i niewierzacy mają tam pełne gacie z wrazenia!
Są ludzie nie mogący dojsc do siebie kilka dni, po wizycie w betlejem, grobie jezusa, górze synaj, etc....
Polecam btw arabie sudyjską i kawałek egiptu (Taba)......
ależ poltunie widzę, że nie rozumiesz mojego przesłania
ja atakuję osobników podających się za ateistów
i jeszcze będących dumnych z tego i uważających się za awangardę
popierających się do tego nauką
czyli wierzących w ewolucję
czyli że możliwym jest pieprznięcie pioruna w składnicę złomu i powstanie w ten sposób boeinga
czyli dla nich to wiarygodne, że piorun walnął w falę morską i powstała pierwsza komórka żywa
a na święta pooglądaj sobie np występy Beatlesów, albo Franka Sinatry i zobacz jak tłum, a raczej motłoch wpada w ekstazę
Janek moze siegnij po to:
www.proszynski.pl/Ewolucja_jest_faktem-p-30236-2000-.html