Lindemans napisał:... sam ( po kilku latach w Norwegii !) zadajesz niejednokrotnie rownie blyskotliwe pyatania
PRZEZ SZEŚĆ LAT POBYTU , POZA PŁACENIEM PODATKU I UBEZPIECZENIA , NIE MIAŁEM ŻADNEGO PROBLEMU I KONIECZNOŚCI ZAGLĄDANIA DO STATENS... .
---
Dlatego nie rozumiem Twojego prztyczka w Moim Kierunku , w tym przypadku .
---
Nawet jak kupowałem auto , to wszystko załatwiał auto-salon .
Nigdy do tej pory , nie byłem w Środku i nie zdawałem tablic .
Nie chcę mieć kłopotów , dlatego się pytam , i bez tego mam DUŻO problemów .
---
Czy z tablicami , trzeba oddać Dwie Karty Wozu , a może wystarczy ta , która jest zawsze w aucie , tej drugiej nie mogę znaleźć jak na razie .
---
Skody nie mogę zawieźć na złom , ponieważ leży w rowie , a transport przewyższa wartość zwrotu ,
Może na wiosnę podjadę i wymontuję co się da , o ile wcześniej Ktoś się Nim nie zainteresuje .
---
Z godziny na godzinę zostałem bez forsy /prawie bankrutem / ponieważ musiałem kupić inne auto i na koncie jest prawie pusto , poza wpływem z NAV-u .
---
ECH rozzłościłem się ździebko ...
Niemniej dzięki ... a możesz coś więcej napisać w tej konkretnej materii ?

PRZEZ SZEŚĆ LAT POBYTU , POZA PŁACENIEM PODATKU I UBEZPIECZENIA , NIE MIAŁEM ŻADNEGO PROBLEMU I KONIECZNOŚCI ZAGLĄDANIA DO STATENS... .
---
Dlatego nie rozumiem Twojego prztyczka w Moim Kierunku , w tym przypadku .
---
Nawet jak kupowałem auto , to wszystko załatwiał auto-salon .
Nigdy do tej pory , nie byłem w Środku i nie zdawałem tablic .
Nie chcę mieć kłopotów , dlatego się pytam , i bez tego mam DUŻO problemów .
---
Czy z tablicami , trzeba oddać Dwie Karty Wozu , a może wystarczy ta , która jest zawsze w aucie , tej drugiej nie mogę znaleźć jak na razie .
---
Skody nie mogę zawieźć na złom , ponieważ leży w rowie , a transport przewyższa wartość zwrotu ,
Może na wiosnę podjadę i wymontuję co się da , o ile wcześniej Ktoś się Nim nie zainteresuje .
---
Z godziny na godzinę zostałem bez forsy /prawie bankrutem / ponieważ musiałem kupić inne auto i na koncie jest prawie pusto , poza wpływem z NAV-u .
---
ECH rozzłościłem się ździebko ...
Niemniej dzięki ... a możesz coś więcej napisać w tej konkretnej materii ?