Witam,
mam pytanie, do jakiego urzędu pracodawca wysyła ten odcinek ze Skattekort? ,
problem jest mniej więcej taki:
przez okres wakacji pracowałem 2 miesiące i oddałem swojemu pracodawcy Skattekort ( nie robiąc jego kopii ), podobno trzeba Ją robić, i to kopie dawać pracodawcy, nie wiem dokładnie jak to jest... w każdym bądzie razie teraz pracuję od ponad 3 miesięcy i jest problem, bo nie dostarczyłem do nowej pracy odcinka Skattekort i przez to nie mogę dostać wypłaty za przepracowane poprzednie 2 miesiące... ( wypłatę za styczeń dostałem, z potrąceniem -50% podatku ) , i teraz moje pytanie, co zrobić aby odzyskać pieniądze które "zarobiłem" a ich nie mam...
urząd nie może wydać ponownie podobno Skattekort który został już wydany...
sytuacja skomplikowana jak dla mnie i za bardzo nie wiem co robić, pomoże ktoś?
cokolwiek, nazwa urzędu, albo jakaś rada, będę wdzięczny
dzięki
mam pytanie, do jakiego urzędu pracodawca wysyła ten odcinek ze Skattekort? ,
problem jest mniej więcej taki:
przez okres wakacji pracowałem 2 miesiące i oddałem swojemu pracodawcy Skattekort ( nie robiąc jego kopii ), podobno trzeba Ją robić, i to kopie dawać pracodawcy, nie wiem dokładnie jak to jest... w każdym bądzie razie teraz pracuję od ponad 3 miesięcy i jest problem, bo nie dostarczyłem do nowej pracy odcinka Skattekort i przez to nie mogę dostać wypłaty za przepracowane poprzednie 2 miesiące... ( wypłatę za styczeń dostałem, z potrąceniem -50% podatku ) , i teraz moje pytanie, co zrobić aby odzyskać pieniądze które "zarobiłem" a ich nie mam...
urząd nie może wydać ponownie podobno Skattekort który został już wydany...
sytuacja skomplikowana jak dla mnie i za bardzo nie wiem co robić, pomoże ktoś?
cokolwiek, nazwa urzędu, albo jakaś rada, będę wdzięczny
dzięki