Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Blacharz-Lakiernik - Norwegia

Czytali temat:
michalartane kowalski Marcin Jaroch Agata Bebczuk Hubas (2168 niezalogowanych)
7 Postów

(jaro19702)
Wiking
Nie szukam pracy.Szukam kontaktu z ludźmi z branży.
Zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(marek220v)
Wiking
Czesc jestem z branży Blacharz a lakiernik z zamiłowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(Gocha111)
Wiking
Chciałam tylko nieśmiało dodać,że Jaro 19702 jest NAJLEPSZYM lakiernikiem w Arendal i być może nie tylko w Arendal...I to nie jest reklama,tylko fakt!!!!Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Ale o co chodzi z tymi kontaktami..? O wymiane info na temat pistoletów i nowościach w PPG czy masz swoją kabinkę którą chciałbyś podnająć ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Gocha111 napisał:
Chciałam tylko nieśmiało dodać,że Jaro 19702 jest NAJLEPSZYM lakiernikiem w Arendal i być może nie tylko w Arendal...I to nie jest reklama,tylko fakt!!!!Pozdrawiam

Czy Jaro lakieruje również aerografem????jesli tak byłbym zainteresowany malunkiem na samochodzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(jaro19702)
Wiking
Kabinkę mam ale niestety nie swoją więc z podnajmowania nici.
Rzucając ten temat myślałem o wymianie informacji,doświadczeń i przydatnych patentów.Każdy kto pracuje jakiś czas w tym fachu posiada doświadczenie którym może się podzielić z innymi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
W norge mój drogi patentów nie ma.
Wszystko zależy od firmy dla jakiej pracujesz. Jeżeli robią porządnie to auto które wyklepujesz i malujesz pojezdzi ładne prze kilka lat.
A jeśli robią na sztuke, oszczędzając przede wszystkim na Twoim czasie pracy to nie zrobisz nic, auto może wrócić do ciebie po pół roku z bąblami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Gocha111 napisał:

Dodawaj smialo. Mozesz nawet napisac, ze jest najlepszy na swiecie!
Dodaj tylko jeszcze, ze to twoj facet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
factorytka napisał:
W norge mój drogi patentów nie ma.
Wszystko zależy od firmy dla jakiej pracujesz. Jeżeli robią porządnie to auto które wyklepujesz i malujesz pojezdzi ładne prze kilka lat.
A jeśli robią na sztuke, oszczędzając przede wszystkim na Twoim czasie pracy to nie zrobisz nic, auto może wrócić do ciebie po pół roku z bąblami.

Czy tez jestes lakiernikiem/lakierniczka? Bo widze, ze temat nie jest Ci obcy. Pytam z ciekawosci, poniwaz nigdy nie spotkalem kobiety lakiernika. No chyba, ze jestes mezczyzna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(Gocha111)
Wiking
znowu Ty.....temat dotyczy wymiany doświadczeń w branży lakierniczej-jak łatwo zauważyć.Więc Twoja uwaga jest zbędna-zresztą kolejny raz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok