Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
michalartane kowalski Marcin Jaroch Agata Bebczuk Hubas (2169 niezalogowanych)
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Gocha111 napisał:
znowu Ty.....temat dotyczy wymiany doświadczeń w branży lakierniczej-jak łatwo zauważyć.Więc Twoja uwaga jest zbędna-zresztą kolejny raz

Na podstawie twojego posta ktos moze odnies mylne wrazenie, ze udzielam sie w twoich tematach.
Sam nie przypominam sobie, zebym kiedykolwiek z toba dyskutowal. 1 raz!!! napisalem krotki komentarz pod zdjeciem - a to zasadnicza roznica. Tymczasem probujesz odmowic ni prawa do zabierania glosu w temacie?
Chyba jestescie przewrazliwieni na swoim punkcie. Komentarz niezwlocznie usunelas, a twoj facet wystosowal mi wiadomosc na priva. Teraz on zaklada temat a ty sie na nim udzielasz jako lakiernik?

Brak wam dystansu do siebie, natomiast twoim komentarzom w temacie brakuje tresci do ktorych ow temat sie odnosi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ja mysle ze to nie jest zwiazane z blacharka.. wrzucaja posty ze ktos jest najlepszy.. nie odpowiada na fachowe pytania tylko awanturuje sie kto co kiedys napisal....

i ta ciagla reklama....

oni po prostu szukaja kogos do swingowania )) teraz na to wpadlem... hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(Gocha111)
Wiking
nie wiem po co te ataki z Waszej strony Panowie.Najbardziej atakują Ci co nie wiedzą o czym piszą....ja wyraziłam tylko swoje zdanie,że Jarek jest dobry w tym co robi i tyle mojego udziału.Cenię go jako fachowca,a kocham jak swojego mężczyznę....to tyle.Na pytania dotyczące lakiernictwa może Wam odpowiedzieć tylko Jarek,więc nie wiem dlaczego wszyscy skupili się na mnie i odbiegli od tematu,POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Gocha111 napisał:
nie wiem po co te ataki z Waszej strony Panowie.Najbardziej atakują Ci co nie wiedzą o czym piszą....ja wyraziłam tylko swoje zdanie,że Jarek jest dobry w tym co robi i tyle mojego udziału.Cenię go jako fachowca,a kocham jak swojego mężczyznę....to tyle.Na pytania dotyczące lakiernictwa może Wam odpowiedzieć tylko Jarek,więc nie wiem dlaczego wszyscy skupili się na mnie i odbiegli od tematu,POZDRAWIAM

Zastanawiajace kto pierwszy zasmiecil watek.
Ale to zawsze "czyjas" wina.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Gocha111 napisał:
Cenię go jako fachowca,a kocham jak swojego mężczyznę....to tyle

moze dlatego???? inaczej by wygladalo: ze osobiscie fajny facet, bo moj maz.. a niu ukrywanie tego faktu i pisanie ze lepszego lakiernika nie ma na swiecie.. chociaz teraz, gdy kazdy juz wie o tym fakcie to jego notowanie jako fachowca nagle spadly...

ja wyraziłam tylko swoje zdanie,że Jarek jest dobry w tym co robi i tyle mojego udziału.

jaro - mozesz byc zajebistym fachmanem, podziekuj zbednej reklamie )) i nie lam sie, to nie jej wina, ona jest tylko kobieta....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
A ja nadal nie rozumiem tego wątku na zadane pytania nie ma nadal odpowiedzi a mało tego gocha nadal dyskutuje

JARO powiesz nam o co ci chodzi wreszcie czy nie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(jaro19702)
Wiking
Czytam wasze wpisy i nie wiem z czym macie problem.
Mój temat był krótki i rzeczowy"Szukam ludzi związanych z branżą" a nie "Udzielam porad lakierniczych". Z tego co widzę żaden z was nie ma nic wspólnego z tym tematem,więc ja się pytam o co wam chodzi?A ataki na Gosię są dla mnie zupełnie niezrozumiałe.Żadne z nas nie ukrywało tego że jesteśmy razem,reklamy nie potrzebuję a wpis to tylko miły gest ze strony Gosi.
Osobiście uważam że jesteście hienami które tylko czekają na to żeby komuś dopiec.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Hej Jarek pracuje od 16 lat w zawodzie lakiernik samochodowy o czym chciałbyś popisać ????na dzień dzisiejszy pracuje w serwisie samochodowym w Oslo
POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(jaro19702)
Wiking
No i właśnie o to mi chodziło.
Ja od 20 lat pracuję jako lakiernik.15 lat w Polsce i 5 lat w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
no ok mam nadzieje ze zamiast wykrzyknika miałęś dać 1 ale ok to o czym chcesz poklikać ??? odezwe się jutro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok