Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Kontakty do szwajcarskich firm zatrudniajcych - Norwegia

Czytali temat:
Małgorzata xxxxx Mariusz Sztelmach Darek Bialek (2881 niezalogowanych)
4 Posty
amadeusz szabla
(malyboa)
Wiking
Chetnie podam odpłatnie euro adresy do firm tymczasowej pracy w
szwajcarii , są to prace głównie fizyczne , typu stolarz kafelkarz ,
budowlaniec , monter itp.. wynagrodzenie w takiej pracy to okolo
30fr na godzine. Biura te od nowego roku beda potrzebowaly duzo osob
do pracy , sam podpisalem z nimi teraz nowa umowe na 1 rok za 31fr /h
te biura pomagaja przy zalatwieniu mieszkania . prace nie jest dostsc
trudno jezeli zna sie niemiecki. ta kwota ktora ja proponuje mozna
odrobic w praktycznie 1h juz tam w szwajcarii, wiec mysle ze warto. Zapraszam wiec na maila

saberworkshop@gmail.com

lub na moj blog na którym opowiadam moja historie za granica :

niemcypraca.wordpress.com/

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
malyboa napisał:
Chetnie podam odpłatnie euro adresy do firm tymczasowej pracy w
szwajcarii , są to prace głównie fizyczne , typu stolarz kafelkarz ,
odrobic w praktycznie 1h juz tam w szwajcarii, wiec mysle ze warto. Zapraszam wiec na maila

saberworkshop@gmail.com

lub na moj blog na którym opowiadam moja historie za granica :

niemcypraca.wordpress.com/

pozdrawiam

Rezultat 5 min w necie.
praca.wp.pl/title,Drogi-frank-Wysokie-za...14394,wiadomosc.html

Twoje 31 f to chyba w UBS

www.arbeitsagentur.de/
www.treffpunkt-arbeit.ch/
www.bau-tech.ch/
www.careerbuilder.ch/?CBLang=CHGerman
www.careerjet.ch/
jobs.renego.ch/
www.hotelstellen.ch/
www.clickjob.ch/

A tu w paru innych krajach
www.arbeitsagentur.de/nn_26274/zentraler...-Stellenboersen.html

A i niemieckiego tez nie znam wiec zabieraj swoj handel obwozny dla jeleni w lesie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
już raz malyboa podawałeś tu na forum o ile mnie pamięć nie myli swój blog na temat pracy i innych farmazonów

masz jakąś zwichrowaną psychę ponieważ to forum jest przeznaczone dla osób które chcą lub mają coś wspólnego z Norwegią a nie Szwajcarią

może nie chodziłeś na geografię lub skończyłeś zaocznie podstawówkę -- to też idzie zrozumieć

ale tego typu komunikaty podawaj na odpowiednim do tego typu forum na przyszłość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:

masz jakąś zwichrowaną psychę ponieważ to forum jest przeznaczone dla osób które chcą lub mają coś wspólnego z Norwegią a nie Szwajcarią

mały wężyk tyle się naczytał tu jak Poltuny narzekają na tą Norwegię, iż pomyślał sobie, że o niczym innym nie myślą, jak by tu się z tej Norge gdzie nie przemieścić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
malyboa napisał:Chetnie podam odpłatnie euro adresy do firm tymczasowej pracy wszwajcarii , są to prace głównie fizyczne , typu stolarz kafelkarz ,
odrobic w praktycznie 1h juz tam w szwajcarii, wiec mysle ze warto. Zapraszam wiec na mailasaberworkshop@gmail.com lub na moj blog na którym opowiadam moja historie za granica : niemcypraca.wordpress.com/pozdrawiam

Skoro oferujesz ...adresy firm pracy tymczasowej... ZA PIENIĄDZE...!!!...to jesteś ZWYKŁYM ...Internetowym Przestępcą .!!!
Oraz tak z życia... emigranta ...ZWYKŁYM ŻAŁOSNYM ...ŚMIECIEM...
---
i tyle z mojej strony .

Po Nowym Roku , spodziewaj się Odpowiednich Wpisów na tym Twoim Blogu .!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Slavo Slavo
(caro)
Nowicjusz
Co za błazen..31F/godz. to w Polsce budowlańcy więcej zarabiają bo spokojnie się wyciąga 15 pln. Trochę się interesowałem Szwajcarią i są tam zarobki nie dużo mniejsze jak w Norwegii..gdzie ten pajac będzie pracował w Szwajcarii za 31 franków...tam przy dojeniu krów się więcej zarabia..Niektórzy Polacy są żałośni..Pozdrawiam wszystkich normalnych i życzę miłego wieczoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
31 frankow??? to chyba jako trzeci pomocnik asystenta niewykwalifikowanego bezrobotnego....
ale oczywiscie... od czegos trzeba zaczac ))) zanizyc stawke na poczatek, dac sie wyrolowac a potem na koniec opisac to gdzies w gazecie i na necie ze jest sie wykorzystywanym....

pomysl najpierw ile wydasz na chleb a pozniej "do the math..."
a dwa... tylko niemiecki?? to jak ktso zna francuski, wloski i ten ich helvetanski to juz nie nadaje sie do tej roboty????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Slavo80 napisał:
Co za błazen..31F/godz. to w Polsce budowlańcy więcej zarabiają bo spokojnie się wyciąga 15 pln. Trochę się interesowałem Szwajcarią i są tam zarobki nie dużo mniejsze jak w Norwegii..gdzie ten pajac będzie pracował w Szwajcarii za 31 franków...tam przy dojeniu krów się więcej zarabia..Niektórzy Polacy są żałośni..Pozdrawiam wszystkich normalnych i życzę miłego wieczoru

Typ jest prosty( poczytajcie bloga niezly ubaw ale blaznem jestes ty. 31F to ok 114 Pln lub 195 NOK. Wiec jezeli przy dojeniu sie wiecej zarabia to powinienes leciec, bo nie sadze, ze zarabiasz tyle w Norge.

Jezeli wszystkim sie interesujesz tak jak Szwajcaria to wspolczuje.)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Optimus napisał:
Slavo80 napisał:

Typ jest prosty( poczytajcie bloga niezly ubaw ale blaznem jestes ty. 31F to ok 114 Pln lub 195 NOK. Wiec jezeli przy dojeniu sie wiecej zarabia to powinienes leciec, bo nie sadze, ze zarabiasz tyle w Norge.

Jezeli wszystkim sie interesujesz tak jak Szwajcaria to wspolczuje.)

31 brutto. a jak wiadomo w szwajcarii jest drozej jak w krolestwie NO wiec to raczej sa stawki minimalne... to 195 nok czy 114 ma taka sama sile nabywcza jak u nas 150nok na godzine... jednak... kokosy to nie sa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Slavo Slavo
(caro)
Nowicjusz
Optimus ty skończony cwelu wiedziałem że się udzielisz...ja akurat coś koło tego w Norwegii zarabiam..poza tym mogę jechać gdzie mi się podoba bo oprócz norweskiego znam niemiecki i angielski..a ty łamago robisz gdzieś w budowlance z pijusami za 150noków wieczorami siedzisz na MN bo kręgosłup dostaje w pizde i zasnąć nie możesz..a na weekendy znieczulasz się bimberkiem bo szkoda Ci siana na vinmonopolet..do moich odpowiedzi się nie udzielaj kretynie..Pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok