brzydal napisał:
Optimus napisał:
brzydal napisał:
...ponad
godzine (odkad fredzio to zauwazyl) zajelo
ci wykonanie prostego dzielenia.twoj zyciowy rekord?
Szukasz mnie we wszystkich tematach
To mi pochlebia.
To ze Fredzio zauwazyl blad, nie ulega watpliwosci, jednak po jego wpisie, wciaz bylu odniesienia bez odpowiedniej korekty. Tyle w temacie. zastanawiam sie po ci ja ci jeszcze odpowiadam hempelmannie?
Po twoich ostatnich krasomowczych wypocinach postanowilem zdefekowac jelita. Tamze dokonalem analizy porownawczej pomiedzy "dyskusja" z toba a czynnoscia ktorej sie oddawalem. Musze cie zmartwic, ze wszystko swiadczy przeciw tobie. Tak wiec mow co chcesz, a raczej pluj co chcesz
...nie
wiesz,po co odpowiadasz
to juz musi byc z toba faktycznie zle.do tego mylisz litery i powtarzasz sie
pojawio sie juz 'plucie',czyli za chwile bedzie pewnie 'pierdolenie' a na 'wsadzaniu chujow'
sie skonczy.masz juz w tym zreszta spora praktyke (przyjemnosc?) z poprzednich postow
takze - do dziela!
Mariusz Kaminski bylby z ciebie dumny. teorie spiskowe to twoja specjalnosc?
Zapewne wybierasz sie na marsz 13.12.
Proponuje zalozyc nowy watek dla nas dwoch, tam sie wygadasz,
Optimus napisał:
brzydal napisał:
...ponad
godzine (odkad fredzio to zauwazyl) zajelo
ci wykonanie prostego dzielenia.twoj zyciowy rekord?
Szukasz mnie we wszystkich tematach

To ze Fredzio zauwazyl blad, nie ulega watpliwosci, jednak po jego wpisie, wciaz bylu odniesienia bez odpowiedniej korekty. Tyle w temacie. zastanawiam sie po ci ja ci jeszcze odpowiadam hempelmannie?
Po twoich ostatnich krasomowczych wypocinach postanowilem zdefekowac jelita. Tamze dokonalem analizy porownawczej pomiedzy "dyskusja" z toba a czynnoscia ktorej sie oddawalem. Musze cie zmartwic, ze wszystko swiadczy przeciw tobie. Tak wiec mow co chcesz, a raczej pluj co chcesz

...nie
wiesz,po co odpowiadasz
to juz musi byc z toba faktycznie zle.do tego mylisz litery i powtarzasz sie
pojawio sie juz 'plucie',czyli za chwile bedzie pewnie 'pierdolenie' a na 'wsadzaniu chujow'
sie skonczy.masz juz w tym zreszta spora praktyke (przyjemnosc?) z poprzednich postow
takze - do dziela!
Mariusz Kaminski bylby z ciebie dumny. teorie spiskowe to twoja specjalnosc?
Zapewne wybierasz sie na marsz 13.12.
Proponuje zalozyc nowy watek dla nas dwoch, tam sie wygadasz,