O kolejny inteligent się odezwał

Jak miło rodaka usłyszeć .
To pozdrowię Cie człowieczku , o by Ci się w życiu powiodło z takim nastawieniem.
Możesz mieć oczywiście swoje zdanie na każdy temat tak jak każdy może je mieć.
Tak jak i ja mam ,ale są pewne prawdy i praktyczne żywe przykłady , których nie można zaprzeczyć.
Ja przeszedłem rekrutacje poznałem wiele osób wypowiadam się na podstawie doświadczeń.
Zazdrościsz ?
Możesz , to ludzkie odczucie. Nie mam tytułu MGR , nie zdążyłem zrobić - urodziło mi się dziecko mam tylko inżyniera , albo aż inżyniera jak kto woli , nie chwalę się tym bo nie ma czym , jakbyś poszedł na taki ciężki kierunek , może poznasz kiedyś kogoś kto skończył budownictwo na politechnice ( i gówno jest wart jak twierdzisz) zorientujesz się pobieżnie chociaż jak wygląda studiowanie takich kierunków , ile jest materiału i ile to człowieka kosztuje i zdrowia i pieniędzy i jakim trzeba dysponować poziomem inteligencji technicznej , a takie szkice o których piszesz to przeciętny student 1 roku ci wykona , nie wieżysz? może Cie poznać z dziewczyną która by Cier zagieła a jest studentką 1 roku , wiesz wogóle co to ACAD , warstwy , znasz podstawowe wymagania przy tworzeniu rysunku technicznegi i kolejność wykonywania projektu ?
Uważasz że piszę nie prawde ? postaraj się chociaż to sprawdzić ?
Nie wiesz jak , ja Ci wszystkiego pisał nie będę - mi nikt nie pomagał .
Mimo wszystko pozdrawiam , jakąś klasę trzeba mieć kolego

W Norwegii to podstawa - kraj znacznie przewyższający kulturę Polską....Zresztą nie jest to jedyny taki kraj.
PS.
Za moobing , wykazywanie nie tolerancji w pracy w Norwegii od razu byś poleciał...