Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tylko, że Adecco to już przysyłało swoich fachufcoof mi na pomoc i to kilkakrotnie
to mieli być z dużym doświadczeniem jak ten naganiacz polski obiecywał
a barany nawet rysunku nie potrafią czytać i tak się błąkają od budowy do budowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(michal19801)
Wiking
buahaha bzdury opowiadasz i tyle , rysunku nie umieją czytać ciekawe , że ja się nie spotkałem z tym.
Fachowiec się odezwał , co jeden to lepszy fachura a ten to wszystko potrafi ,najlepszy zlituj się .
Myślę że masz raczej problemy z komunikatywnością i pracą w zespole
det all alt
pozdro!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
piotr diotr
(piotr085)
Wiking
michal19801 - proszę odezwij się do mnie na pocztę - piotr085@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
michal19801 napisał:
NIe słuchajcie gościa , bzdury opowiada.

Opowiem jak jest na dzień dzisiejszy gdyż sam pracuje z Adecco...

TE ...YNŻYNER sanitarny , ode dzwonków gazowych... NIE PITOL...! .
Tylko pisz jaka jest faktyczna prawda z firmą zwaną ...adeko ... tak polską jak i norweską .
Tu na forum , Osoby Które wypowiadają się w danych tematach , maja jednak pojęcie o tym podobnych firmach... jednak nie zawsze chce się Im pisać całą prawdę i tylko , gówno prawdę ...
Osobiście znam kilku..."CIEŚLI" po miesięcznych kursach w ZDZ-tach... którzy wielką GĘBĄ są cieślami , a zwykłych schodów nie potrafią wyrysować , a co dopiero fizycznie wykonać ...
Pewnie mylisz pojęcia... "Montażysta gotowych elementów szalunkowych " a cieśla z Krwi i kości , który z pojedynczych desek potrafi zrobić to co nieraz widzisz w realu ...
Jak chociażby ...SPODEK W KATOWICACH... taki sobie nietuzinkowy przykład ... SZAMBONURKU... z tytułem Mam Gówno Rozumu...!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(michal19801)
Wiking
O kolejny inteligent się odezwał
Jak miło rodaka usłyszeć .
To pozdrowię Cie człowieczku , o by Ci się w życiu powiodło z takim nastawieniem.
Możesz mieć oczywiście swoje zdanie na każdy temat tak jak każdy może je mieć.
Tak jak i ja mam ,ale są pewne prawdy i praktyczne żywe przykłady , których nie można zaprzeczyć.
Ja przeszedłem rekrutacje poznałem wiele osób wypowiadam się na podstawie doświadczeń.
Zazdrościsz ?
Możesz , to ludzkie odczucie. Nie mam tytułu MGR , nie zdążyłem zrobić - urodziło mi się dziecko mam tylko inżyniera , albo aż inżyniera jak kto woli , nie chwalę się tym bo nie ma czym , jakbyś poszedł na taki ciężki kierunek , może poznasz kiedyś kogoś kto skończył budownictwo na politechnice ( i gówno jest wart jak twierdzisz) zorientujesz się pobieżnie chociaż jak wygląda studiowanie takich kierunków , ile jest materiału i ile to człowieka kosztuje i zdrowia i pieniędzy i jakim trzeba dysponować poziomem inteligencji technicznej , a takie szkice o których piszesz to przeciętny student 1 roku ci wykona , nie wieżysz? może Cie poznać z dziewczyną która by Cier zagieła a jest studentką 1 roku , wiesz wogóle co to ACAD , warstwy , znasz podstawowe wymagania przy tworzeniu rysunku technicznegi i kolejność wykonywania projektu ?

Uważasz że piszę nie prawde ? postaraj się chociaż to sprawdzić ?
Nie wiesz jak , ja Ci wszystkiego pisał nie będę - mi nikt nie pomagał .

Mimo wszystko pozdrawiam , jakąś klasę trzeba mieć kolego
W Norwegii to podstawa - kraj znacznie przewyższający kulturę Polską....Zresztą nie jest to jedyny taki kraj.

PS.
Za moobing , wykazywanie nie tolerancji w pracy w Norwegii od razu byś poleciał...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
michal19801 napisał:PS.
Za moobing , wykazywanie nie tolerancji w pracy w Norwegii od razu byś poleciał...

CZŁOWIEK ... co TY ...PIEPRZYSZ...!!! ...
Pożyj ...Tutaj trochę .... zapoznaj się z... "Norge Tubylcami "...wypij z nimi kilka litrów "Kafeedoktor" , na prywatnym rodzinnym grilu... to wtedy może przejrzysz na te Twoje przymulone OCZĘTA ...
Ech szkoda klawiatury ...
TY...
....ty ... zakompleksiony człowieczku ....
Chwyciłeś Boga za pięty i ślinisz się jak ....xxxxxxx..
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasta i gabrys-chlopak chcial opini moze troche rady,a wy "STARZY WYJADACZE" odrazu zmieszaliscie go z blotem,i kto tu jest polack,polactwo itd.
.kazdy kiedys przyjechal tu pierwszy raz.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kryss napisał:
jasta i gabrys-chlopak chcial opini moze troche rady,a wy "STARZY WYJADACZE" odrazu zmieszaliscie go z blotem,i kto tu jest polack,polactwo itd.
.kazdy kiedys przyjechal tu pierwszy raz.....

MASZ słuszną rację , poza drobnostką ...
Nie umiesz czytać zapodanego tekstu ze zrozumieniem...
Ot taki sobie genetyczno ... internetowy defekt...

BARDZO STARY ... ŻYCIOWY WYJADACZ...
niemniej ...
...młody z doświadczenia ... ,EMIGRANT ZAROBKOWY...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Adecco --- bardzo dobra firma , bardzo sumienna, bardzo życzliwa i bardzo pomocna

cóż więcej można dodać jest tyle powodów żeby powiedzieć więcej słów ,,bardzo,, że brak mi słów

dlatego osobiście i stanowczo popieram w pełni Adecco --- dodałbym że organizacja powstała z siedzibą w Szwajcarii , niektóre źródła podają że głównym szefem pewnie jest jakiś żyd albo potomek rodziny nazistowskiej która jak to jedna z wielu zaraz po wojnie uciekła do Szwajcarii

i właśnie stąd ta cała uczciwość i kompetencja --- wszystko dla pracownika

gorąco polecam !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok