Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grzegorz Żmuda Krzysztof Piwinski (3087 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Pies gończy napisał:
i to jest to.......... masakra........i potem piszą jak to ich przerobiono na cacy......wystarczy sprawdzić foretaksnummer.... i już się wszystko wie....

Ech... niepotrzebnie zagalopowałem się z tym skatem... niemniej , poszło w świat...!

Jak jechałem do Oslo w tamtym roku , to w pracy poradzono Mi , bym o danej firmie najpierw dowiedział się wszystkiego z netu... i pokazano Mi wszystko i jak , na przykładzie Naszej Firmy .
Teraz na dodatek , jest automatyczny translator-chrome ... dlatego dla chcącego , nic trudnego .
powiedziano Mi również , że jak "firma" nie chce podać -numeru- to jej faktycznie nie ma ... , bo gdyby podała fałszywy numer , to w razie wpadki jest to bardziej karalne .
Ech dużo by pisać na ten temat a i tak zawsze będzie za mało...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
mechaniko ściemniasz we wtorek spotkasz sie z pewnym urzędem na Hambros plass...

aaaaa a przebranżowac zawsze się można...... ale tu jest bankructwo a nie zmiana.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
M M
(mechaniko)
Wiking
Zgadza sie nie mam zadnego urazu tutaj ale lepiej zapytac niz odrazu oczerniac kogos mi sie wydaje ProffTransport As u.r. czyli 2 ostatnie litery znacza podczas rejestracji... w tym pomencie czekamy na org. nr. pelny... ale firma juz funkcjonuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
mechaniko skończ Waści i wstydu oszczędż......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
M M
(mechaniko)
Wiking
a co tu sciemniac prosze Cie dorosnij... Chyba nigdy nie prowadziles firmy i jej nie zamykales cos malo wiesz najpierw sie dowiedz wszystkiego na taki temat a pozniej mozemy pogadac szczeze mowiac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
M M
(mechaniko)
Wiking
nie mam czego sie wstydzic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
mechanico za długo żyję w NO żebym dorastał............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mechaniko napisał:
Zgadza sie nie mam zadnego urazu tutaj ale lepiej zapytac niz odrazu oczerniac kogos mi sie wydaje ProffTransport As u.r. czyli 2 ostatnie litery znacza podczas rejestracji... w tym pomencie czekamy na org. nr. pelny... ale firma juz funkcjonuje
A gdzie zostałeś OCZERNIONY...!? .
Przedstawiłem w Swoim poście dane i zawarłem w nim wątpliwość ... CZYŻ NIE?...
Trzeba było to od razu prostować a nie pisać głupie prywatne wiadomości ...
Po Mnie takie teksty , spływają jak Norweski Deszcz ...
Za długo Mam z Wami do czynienia , oraz lepiej dmuchać na zimne niż się parzyć.
Mnie to raczej teraz nie grozi , jednak Innym Ku Przestrodze nie zaszkodzi .

Jesteś jak na razie jedynym który tak reaguje , Inni po protu milczą bo polikwidowali Swoje profile , jak ujawniono nieciekawe fakty .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
M M
(mechaniko)
Wiking
badzo dobrze dla ciebie ale nie mysl ze tylko ty tu mieszkasz bardzo dlugo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
mechanico nie mam o czym z Tobą dyskutować.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok