Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grzegorz Żmuda Krzysztof Piwinski (3093 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
To może Ja w Tym temacie ...
Który nie chcąc... brzmi ni mniej ni więcej , tyko..
>POSZUKUJEMY KIEROWCÓW <

Na Moja krzynkę >PW< wpłynęła wiadomość .
Już myślałem , że zaproszenie na jakąś darmową wódkę ...

A TU z pretensjami niejaki..."mechaniko"...

ŻE SZKALUJĘ I TAKIE INNE BZDETY ... /proszę więcej się nie wysilać na Moje >PW< zostałeś Gościu zablokowany/ .
Po pierwsze primo :
-Jeżeli Masz jakieś uzasadnione ALE , to odpowiednią treść umieszczaj w SWOIM temacie Tutaj .
Po drugie primo :
- Napisałeś , że firma > Profftranport AS<..... bla...bla ,bla .....
A takiej firmy , oficjalnie jednak nie ma ... natomiast , gogle odsyłają do jakiejś prostej stronki z której po wejściu na "proff "można dowiedzieć się iż właśnie firma ...ogłosiła /zgłosiła procedurę upadłośćiową .
Jeżeli uważasz , że kłamię lub wprowadzam potencjalnych pracowników w błąd to proszę podać aktualną nazwę firmy i numer rejestracyjny ...
JAKIE TO PROSTE ... nieprawdaż ...!? .
Panie Piotrze P.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
mnie 40-tka,ale za 2 lata! a tobie niebawem, bo juz za 2 mies 50-tka
moj wacus stoi jak swinski ryjek,a twoj juz od dawna na buty patrzy
wódeczka, kiszona kapusta, ogórki małosolne, polska piana i nasze sliczne panie to esencja zycia,tyle ze ty kobiet nie lubisz,a wódeczka i pianka mogłaby cie zabic,bo słaby zawodnik jestes.......
ps: niestey nie wygrali, ale przegrac ze sborną,to zaden wstyd,ani hanba......
jutro pukniemy argentyne i na brązowo popijemy ciepłej wódeczki,przegryzajac ogórkiem kiszonym
3 maj sie podstarzały farmerze: )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Gabrielu tak to jest z ludkami... i etykietą na necie......... na privie można się pozdrawiać ale darcie mordy zasługuje na bana....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
marianku zobaczymy to jutro .......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jest taka firma o zblizonej nazwie " proffpartner as" i bodaj zajmuja sie dystrybucja odziezy roboczej.......
jesli sie myle,z nazwa lub profesja tej firmy,to sorry i niech ktos mnie poprawi......
GABRIEL >>> Dobra robota!
moze z ciebie jeszcze ludzie beda
pozdro!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
gabriel a co powiesz na to:
PETTER'S MALESERVICE Piotr Promowicz
991 254 188
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Gwoli ścisłości...
W Norge firm z przedrostkiem >proff< ..jest może i tysiące , może więcej , a może i mniej .
Niemniej jak się podaje jakieś ogólnodostępne Info .
To... MA BYĆ ONO RZETELNE...!!! . i tyle w tym temacie ...
To nie skorumpowana , dwulicowa Polska , tu firmy Muszą podawać Swoje Dane Publicznie .
Mało tego , w dobrym tonie jest również , jak potencjalny pracownik , wie cokolwiek na temat swojej przyszłej firmy ... , chociażby tylko tyle , co jest zapodane w Internecie , a tu naprawdę jest DUŻO zapodane o firmie i jej właścicielach .
Norgi śmieją się , że jak ktoś jest ciekawski i cierpliwy to... "może nawet , znaleźć numer buta właściciela , danej firmy"...

marianku ... nie kadź ... i tak o Tobie , zdania nie zmienię ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Pies gończy napisał:
gabriel a co powiesz na to:
PETTER'S MALESERVICE Piotr Promowicz
991 254 188

Toż to ta sama firma , tylko nazwy dwie i podany telefon w tym temacie , zastrzeżony ...
Wejdź sobie na skatt i wpisz samo nazwisko tam dopiero są cyrki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
i to jest to.......... masakra........i potem piszą jak to ich przerobiono na cacy......wystarczy sprawdzić foretaksnummer.... i już się wszystko wie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
M M
(mechaniko)
Wiking
no wiec tak bo widze ze panowie duzo umia znajsc ale nie do konca
Firma kiedys sie tak nazywala w roku 2008 zostala ona przemieniona nazwa z Petter maleservice na tylko Piotr Promowicz.Ale zeby pan gariel mial zagadke Frimy enk. moga dzialac pod nazwa reklamowa ktora brzmiala ProffTransport. W dniu 22 czerwca zostala ugloszona upadlosc kontrolowana zeby zamknac frme a calos przerejestrowac na AS... Jezeli ktos prowadzil firme wie o czym pisze... Jeszcze jakies pytania?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok