To może Ja w Tym temacie ...
Który nie chcąc... brzmi ni mniej ni więcej , tyko..
>POSZUKUJEMY KIEROWCÓW <
Na Moja krzynkę >PW< wpłynęła wiadomość .
Już myślałem , że zaproszenie na jakąś darmową wódkę ...
A TU z pretensjami niejaki..."mechaniko"...
ŻE SZKALUJĘ I TAKIE INNE BZDETY ... /proszę więcej się nie wysilać na Moje >PW< zostałeś Gościu zablokowany/ .
Po pierwsze primo :
-Jeżeli Masz jakieś uzasadnione ALE , to odpowiednią treść umieszczaj w SWOIM temacie Tutaj .
Po drugie primo :
- Napisałeś , że firma > Profftranport AS<..... bla...bla ,bla .....
A takiej firmy , oficjalnie jednak nie ma ... natomiast , gogle odsyłają do jakiejś prostej stronki z której po wejściu na "proff "można dowiedzieć się iż właśnie firma ...ogłosiła /zgłosiła procedurę upadłośćiową .
Jeżeli uważasz , że kłamię lub wprowadzam potencjalnych pracowników w błąd to proszę podać aktualną nazwę firmy i numer rejestracyjny ...
JAKIE TO PROSTE ... nieprawdaż ...!? .
Panie Piotrze P.
Który nie chcąc... brzmi ni mniej ni więcej , tyko..
>POSZUKUJEMY KIEROWCÓW <
Na Moja krzynkę >PW< wpłynęła wiadomość .
Już myślałem , że zaproszenie na jakąś darmową wódkę ...
A TU z pretensjami niejaki..."mechaniko"...
ŻE SZKALUJĘ I TAKIE INNE BZDETY ... /proszę więcej się nie wysilać na Moje >PW< zostałeś Gościu zablokowany/ .
Po pierwsze primo :
-Jeżeli Masz jakieś uzasadnione ALE , to odpowiednią treść umieszczaj w SWOIM temacie Tutaj .
Po drugie primo :
- Napisałeś , że firma > Profftranport AS<..... bla...bla ,bla .....
A takiej firmy , oficjalnie jednak nie ma ... natomiast , gogle odsyłają do jakiejś prostej stronki z której po wejściu na "proff "można dowiedzieć się iż właśnie firma ...ogłosiła /zgłosiła procedurę upadłośćiową .
Jeżeli uważasz , że kłamię lub wprowadzam potencjalnych pracowników w błąd to proszę podać aktualną nazwę firmy i numer rejestracyjny ...
JAKIE TO PROSTE ... nieprawdaż ...!? .
Panie Piotrze P.