Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Transport samochodu do Polski - Norwegia

Czytali temat:
Zbigniew Karpinski mart enty G123 G-321 ON Tamten Martin1984 Skandynaw2903@o2.pl Myśliwy Michał Juszkiewcz wojciechd94 (1361 niezalogowanych)
1 Post
Michał Juszkiewcz
(Michał Juszkiewcz)
Wiking
Czy jest ktoś w stanie pomóc w transporcie samochodu z Norwegii do Polski ? Podczas urlopu moje auto zostało unieruchomone / awaria i potrzebuje przetransportować je z Sykkylven do Polski ( kujawsko - pomorskie). Czy zna ktoś jakąś firmę która jest w stanie pomóc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
G123 G-321
(G123)
Stały Bywalec
Michał Juszkiewcz napisał:
Czy jest ktoś w stanie pomóc w transporcie samochodu z Norwegii do Polski ? Podczas urlopu moje auto zostało unieruchomone / awaria i potrzebuje przetransportować je z Sykkylven do Polski ( kujawsko - pomorskie). Czy zna ktoś jakąś firmę która jest w stanie pomóc? Jeżeli jest to auto na Polskiej rejestracji, to mogę to OGARNĄĆ. Sam zwoziłem swoje Auto na lawecie. Co prawda ze Szwecji jednak i z Norwegi też mogę. Mam TANI dostęp do Lawety z obciążeniem towaru do 1500kg.
Płacisz za:
- paliwo.
- Wynajem lawety.
- prom w obie strony.
- 4 Kawy z rogalami.
Warunek niekoniecznie konieczny!.
Załatwiasz Pracę Dorywczą na Zastępstwo Urlopowe, lub coś podobnego, na minimum 2 miesiące.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok