Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
Szymon Kapuściński Norge 30 Norge 30 Małgorzata B. klaudia.j goska717 mrowa5 Aleksandra Sz wojciech18 Ziemichod (5218 niezalogowanych)
21 Postów
Ania Kowalska
(aneczka77)
Wiking
Oj szara to ona jest... ale być może to nie o mąkę chodzi a o umiejętności i doświadczenie - tak jak napisałaś albo o wilgotność powietrza - jak powiedział MaW. Za to na przykład naleśniki wychodzą przepyszne na tutejszych produktach wkrótce i ja zabieram się za ugniatanie ciasta drożdżowego, zobaczymy co z tego wyjdzie...tym razem zadbam o odpowiednie warunki klimatyczne w kuchni, czyli w tym przypadku o ciepło i stałą temperaturę
Jeszcze jedno pytanko - gdzie kupujecie ser na serniczek i ogóreczki kwaszone? bo jakoś umknęły mojej uwadze a buszując w warzywniakach spotkałam się tylko z kapustą kwaszoną i to w dodatku aż w trzech wariantach smakowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
ser na sernczek: ja uzywm filadelfi narutalnej. Wychodzi taki jak w Polsce. A ogorki kiszone kupuje w Szwecji i tam tez maja kapuste kiszona. Niestety mak na makowiec pozostaje w sferze marzen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj


Bliżej nas