Oj szara to ona jest... ale być może to nie o mąkę chodzi a o umiejętności i doświadczenie - tak jak napisałaś albo o wilgotność powietrza - jak powiedział MaW. Za to na przykład naleśniki wychodzą przepyszne na tutejszych produktach wkrótce i ja zabieram się za ugniatanie ciasta drożdżowego, zobaczymy co z tego wyjdzie...tym razem zadbam o odpowiednie warunki klimatyczne w kuchni, czyli w tym przypadku o ciepło i stałą temperaturę
Jeszcze jedno pytanko - gdzie kupujecie ser na serniczek i ogóreczki kwaszone? bo jakoś umknęły mojej uwadze a buszując w warzywniakach spotkałam się tylko z kapustą kwaszoną i to w dodatku aż w trzech wariantach smakowych
Jeszcze jedno pytanko - gdzie kupujecie ser na serniczek i ogóreczki kwaszone? bo jakoś umknęły mojej uwadze a buszując w warzywniakach spotkałam się tylko z kapustą kwaszoną i to w dodatku aż w trzech wariantach smakowych