holdigreti
2 godziny temu
Do skali 1:35 technologia MSLA albo SLA z żywicą to jedyna sensowna opcja bo FDM przy takiej skali zostawia warstwy widoczne na każdym detalu. Przy dobrej ...
1 NOK
Chcę zamówić druk 3D z żywicy do modeli w skali 1:35. Zależy mi na maksymalnej szczegółowości detali. Jaka technologia żywiczna daje najlepsze efekty przy ...
holdigreti
2 godziny temu
Do skali 1:35 technologia MSLA albo SLA z żywicą to jedyna sensowna opcja bo FDM przy takiej skali zostawia warstwy widoczne na każdym detalu. Przy dobrej ...
Mam tokarkę hobby i na razie używam trójszczękowego samocentrującego który przyszedł z maszyną. Zastanawiam się czy warto dokupić czteroszczękowy i do jakich ...
Martwię się o kaucję przy wynajmie jachtu. Ile zazwyczaj wynosi i czy można ją stracić za coś błahego? Słyszałem od znajomych różne historie i nie wiem czy to ...
orime
3 godziny temu
Kaucja przy wynajmie jachtu to standardowa praktyka i zazwyczaj zabezpiecza armatorowi możliwe szkody podczas rejsu. Jej wysokość zależy od wartości jachtu i ...
Słuchajcie, zastanawiam się nad nowym autem. Mam odłożone jakieś 80 tysięcy, ale jak patrzę na oferty nowych samochodów… no to za te pieniądze nic sensownego ...
orime
1 dzień temu
Jak masz normalne zużycie, to nie robią problemów. Wiadomo, jak oddajesz auto z rozbitym zderzakiem i przetartą felgą, to będą liczyć. Ale jak jeździsz ...
Kiedy jest wypłacany podatek za 2025rok
Zastanawiam się nad prenumeratą czasopisma prawniczego, żeby być na bieżąco z orzecznictwem i zmianami w prawie handlowym. Widziałem pojedyncze numery ...
miralsa
4 dni temu
Widzę, że w ofercie dostępne są pojedyncze numery "Przeglądu Prawa Handlowego" jako osobne pozycje, więc na pewno da się kupować je doraźnie, w miarę ...
Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś wybiera się do Polski promem w dniach 11-12 września i miał by wolne miejsce w aucie dla jednej osoby?
Dzień dobry, oferujemy świeżo obrane warzywa w worku próżniowym z Polski. Data spożycia do 7 dni. Pakowane po: 5kg , 10 kg, 15 kg Dostawa: gratis (powyżej ...
Victoria A. Katadaki
28-08-2026 18:13
Dobry wieczór. Mieszkam w Innlandet, to jest trochę daleko, czy jest opcja na dostawę lub przesyłkę? Dziękuję
| Komentarze | Tematy | Odpowiedzi | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Komentarze użytkowników nt. artykułów zamieszczonych w serwisie.
|
11997 | 73140 |
przez Patrykneoil | 01-08-2026 10:22
|
|
|
Nasze komentarze do działu video!
|
1302 | 2536 |
przez Piotr245 | 21-04-2025 13:18
|
|
|
Komentarze użytkowników nt. wydarzeń zamieszczonych w serwisie.
|
468 | 497 | |
|
|||||