Dziekuje za wspolna dyskusje....
A komentarze typu : jest zle, bedzie gorzej itp... PROSZE SOBIE DAROWAC !!!!
Tu rozmawiamy o zakupie dzialki i budowie domu
Jestem zainteresowany zakupem dzialki w okolicy : Sandvika, Arker, Drammen, Mjondalen i okolice oczywiscie.
Powieszchnia dzialki powina miec od 500 m2 do 900 m2, z tego co sie orietuje ceny sie wachaja od 600000 nok do 1000000 nok.
Moje pytania:
1. Na co zwrocic uwage przy zakupie dzialki ?
2. Moze macie jakies norweskie strony z projektami domow ?
3. Czy dom sprowadzony z Polski bedzie spelniac wszystkie wymogii norweskie ?
4. Czy macie kontakty do firm budowlanych ktorzy sa nie drodzy a wykonuja prace solidnie ? ( slyszalem o firmie litewskiej ktora za 2000000 nok, wykoncza dom pod klucz, cena obejmuje material i prace. Bez problemu przechodza kontrole norweskie )
5. Chce zapytac jak wyglada sprawa z kredytem na budowe domu jak dzialke sie juz kupilo ????
6. Jak to jest gdy sie sprowadza materialy budowlane z Polski
Z gory dziekuje z informacje i pomoc. Pozdrawiam
A komentarze typu : jest zle, bedzie gorzej itp... PROSZE SOBIE DAROWAC !!!!
Tu rozmawiamy o zakupie dzialki i budowie domu
Jestem zainteresowany zakupem dzialki w okolicy : Sandvika, Arker, Drammen, Mjondalen i okolice oczywiscie.
Powieszchnia dzialki powina miec od 500 m2 do 900 m2, z tego co sie orietuje ceny sie wachaja od 600000 nok do 1000000 nok.
Moje pytania:
1. Na co zwrocic uwage przy zakupie dzialki ?
2. Moze macie jakies norweskie strony z projektami domow ?
3. Czy dom sprowadzony z Polski bedzie spelniac wszystkie wymogii norweskie ?
4. Czy macie kontakty do firm budowlanych ktorzy sa nie drodzy a wykonuja prace solidnie ? ( slyszalem o firmie litewskiej ktora za 2000000 nok, wykoncza dom pod klucz, cena obejmuje material i prace. Bez problemu przechodza kontrole norweskie )
5. Chce zapytac jak wyglada sprawa z kredytem na budowe domu jak dzialke sie juz kupilo ????
6. Jak to jest gdy sie sprowadza materialy budowlane z Polski
Z gory dziekuje z informacje i pomoc. Pozdrawiam