Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

internetowe bramki sms do norweskich operatorow - Norwegia

Czytali temat:
Anna _ Barbara BP Emil Zaborowski Pawelxxx Agnieszka 6 JanekN nhasa (2943 niezalogowanych)
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Witam!

Czy sa jakies internetowe bramki sms do norweskich operatorow telefoni komorkowej? Interesuje mnie najbardziej Telenor, ale rowniez postali operatorzy.

pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
jesli masz telenor,to rejestrujesz sie na ich stronie i masz tam cos 30 sms-ow miesiecznie gratis i one dojda na pewno
z innych darmowych bramek to eurobate.com,ale z ogolnych bramek nie masz gwarancji,ze sms dojdzie,najlepiej puscic go 2-3 razy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
rejestrujesz sie na gulesider.no i masz 5 damrowych sms dziennei i dodatkowo mozesz dokupic sobie tansze pakiety sms.... z 5 nok za 100 sms chyba czy cos...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
truskawkowa napisał:
jesli masz telenor,to rejestrujesz sie na ich stronie i masz tam cos 30 sms-ow miesiecznie gratis i one dojda na pewno

Czy mozesz mnie krok po kroku poprowadzic jak mam to zrobic? Sorki, ale nie mam zielonego pojecia gdzie i jak W dodatku moj jezyk obcy jest dopiero na etapie nauczania poczatkowego. Dopiero co przyjechalem do Norge...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
ktos inny rowniez mozy mi pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
truskawkowa napisał:

mam neta w telenorze i nawet nie zaglebialem sie w sesmy z netu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
dla NETCOM

netcom.no/webaccess/selfregistration.html?type=
trzeba sie zarejestrowac i ma sie 25 sms-ow za darmo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj