Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Teresa Fularczyk (2395 niezalogowanych)
61 Postów
@ @
(majoliwit)
Początkujący
JLK21 napisał:
alaa napisał:no i chwała Ci za to, przynajmniej nie będzie więcej takich kmiotków jak Ty, tylko szkoda, że twoja mamusia nie popierała aborcji, wtedy nie byłoby problemu z Tobą, ale i tak masz jeszcze rozwiązanie-poddaj się eutanazji!!!!

teraz nie wiem kto jest wiekszym kmitokiem?? dyskusja na argumenty czy na rzucanie miesiem??? skad przyjechalas?? z UK??

ps. jestem tez za eutanazja kara smierci i wyrzuceniem religii z zycia codziennego!! no i?? teraz bede debilem czy idiota?? tylko wrzask i wbijanie pazurow..[/quote]

oj, JLK21, oby jak najmniej takich osobników podobnych do Ciebie nie szanujących ani swego, ani cudzego życia....współczuję Ci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
A swistak siedzi i zawija w te sreberka...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Wiecie co to znaczy JOB WASZU MAĆ Od Ruskiego lub Ukraińca za to moglibyście dostać kulkę I co niektórym chyba by się należała .Nie potraficie normalnie rozmawiać to zostawcie to tym którzy potrafią i chcą a wszyscy będą mieli z tego pożytek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:
Wiecie co to znaczy JOB WASZU MAĆ Od Ruskiego lub Ukraińca za to moglibyście dostać kulkę I co niektórym chyba by się należała .Nie potraficie normalnie rozmawiać to zostawcie to tym którzy potrafią i chcą a wszyscy będą mieli z tego pożytek
CO PRAWDA TO PRAWDA...
Niemniej uwierzcie mi ,że bez takich podobnych "alaa" mimo wszystko tematy były by krótkie treściwe a zarazem trochę nietrawienne..

Przekonałem się na własnej" skórze " - tej naszej forumowej - ,że jak jakiemuś oponentowi brakuje polotu to kieruje swoje wypowiedzi w taki sposób by przeciwnika - Obrazić lub poniżyć w jego mniemaniu - a następnie jak widzi ,że to nie przynosi oczekiwanego skutku TO tak atakuje by tenże zrobił błąd wyprowadzając się z równowagi i skarga do moderatora gotowa z prośbą o- BANA- z argumentacją .... bo ON zagraża mojej Osobie Tutaj na Tym Forum...
I co niektórzy administratorzy łapią się na takie tanie erystyczne chwyty .

Samo życie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
bo ON zagraża mojej Osobie Tutaj na Tym Forum...
I co niektórzy administratorzy łapią się na takie tanie erystyczne chwyty .

Samo życie ...[/color][/quote]

gabi wiesz co tez musze napisac list do admina bo czytajac niektore posty pieje z smiechu i wiesz istnieje ryzyko bulu brzucha no i zachłystniecia jakbym nie daj boze piła cos a jak goracego to i popazenia
czasem sie wkuzam na ludzka głupote i by poprawic sobie humorek wcinam czekolade zagrozenie dla mojego tyłka wszak czekolada to ok 500 kcl
Jak myslisz pisac??????

a wciaz pieje z tego ze zagrazasz czyjejs egzystencji na tym forum moj umysł jest za mały by to ogarnac jak mozna zagrazac czyjemus bytowi przez neta rozmawiajac z nim na forum i nie wiedzac o nim prawie nic no moze oprocz jego ip
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kami napisał:
...a wciaz pieje z tego ze zagrazasz czyjejs egzystencji na tym forum moj umysł jest za mały by to ogarnac jak mozna zagrazac czyjemus bytowi przez neta rozmawiajac z nim na forum i nie wiedzac o nim prawie nic no moze oprocz jego ip
Wiesz kij ma dwa końce...
Jak się chce kogoś uderzyć to sposobność zawsze się znajdzie...
Sytuacja :
- ..taka sobie dyskusja na temat baraków /kontenerów mieszkalnych / w Oslo na podstawie art. z gazety .
Po ostrej dozwolonej wymianie na forum kobieta widzi ,że niedaję się sprowokować mimo iż mi ubliża zawodowo i to ostro ...
Pisze do mnie na PW ,że chce dobrze i prosi tylko o współpracę ...
Odpisuję jej coś w rodzaju ,że z Indolentami zawodowymi nie podejmuję współpracy tym bardziej iż nie jestem konfidentem bym musiał współpracować z kimkolwiek a tym bardziej z Nią ...
Być może jeszcze coś tam i było innego .
nie mam wstępu na te forum w moje prywatne posty to nie będę tworzył .
napisałem również by mi dała spokój i zablokowałem dostęp do mojego PW dla niej...
Nie minęło parę godzin a tu mam info...
cytuję...Pewna osoba poczuła się zastraszona przez pana i dlatego ma pan bana...
-następna nota
....Dziewczyna poczuła się pana PW zagrożona...

Starałem się racjonalnie wytłumaczyć sytuację ...bez skutku jak grochem o ścianę...
UWAŻAM... ,
że jeżeli Ktoś podaje do publicznej wiadomości ,że pracuje w budownictwie na Inżynierskim stanowisku , Architekt ... a następnie pisze ,że nie wie jak wygląda konstrukcja manualna kontenera mieszkalnego , .../wyposażenie standardowe / ... to robi z siebie błazna zawodowego...i tyle...

NO i teraz masz wiedzę jak mogę zagrażać innym na portalu ...

forumnorwegia.net ...temat ... my az smutno patrzec...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
majoliwit napisał:oj, JLK21, oby jak najmniej takich osobników podobnych do Ciebie nie szanujących ani swego, ani cudzego życia....współczuję Ci[/quote]

skad pomysl ze nie szanuje zycia?? kara smierci dla tych co morduja, eutanazja jesli ktos nie chce sie meczyc do konca zycia w cierpieniu, a religia?? - coz, mozna postepowac zgodnie z normami etycznymi a nie trzbea koniecznie dawac na tace co niedziela...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
alaa napisał:
ulv72 - poczytaj dokładnie posty, a może zauważysz któż to jest fanem aborcji... i pomyśl

a .... kota... to mam faktycznie....i nie jednego... a nawet czarnego...

a jakie to ma znaczenie czy jestem za aborcja czy wierze w swietego mikolaja i ufoludki?? kazdy moze miec swoje zdanie!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hahaha no to może zna Ta PANI chociaż w zarysie anatomie człowieka ???. Bo jeśli nie to mogą być kłopoty z potomstwem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
kami napisał:
...a wciaz pieje z tego ze zagrazasz czyjejs egzystencji na tym forum moj umysł jest za mały by to ogarnac jak mozna zagrazac czyjemus bytowi przez neta rozmawiajac z nim na forum i nie wiedzac o nim prawie nic no moze oprocz jego ip
Wiesz kij ma dwa końce...
Jak się chce kogoś uderzyć to sposobność zawsze się znajdzie...
Sytuacja :
- ..taka sobie dyskusja na temat baraków /kontenerów mieszkalnych / w Oslo na podstawie art. z gazety .
Po ostrej dozwolonej wymianie na forum kobieta widzi ,że niedaję się sprowokować mimo iż mi ubliża zawodowo i to ostro ...
Pisze do mnie na PW ,że chce dobrze i prosi tylko o współpracę ...
Odpisuję jej coś w rodzaju ,że z Indolentami zawodowymi nie podejmuję współpracy tym bardziej iż nie jestem konfidentem bym musiał współpracować z kimkolwiek a tym bardziej z Nią ...
Być może jeszcze coś tam i było innego .
nie mam wstępu na te forum w moje prywatne posty to nie będę tworzył .
napisałem również by mi dała spokój i zablokowałem dostęp do mojego PW dla niej...
Nie minęło parę godzin a tu mam info...
cytuję...Pewna osoba poczuła się zastraszona przez pana i dlatego ma pan bana...
-następna nota
....Dziewczyna poczuła się pana PW zagrożona...

Starałem się racjonalnie wytłumaczyć sytuację ...bez skutku jak grochem o ścianę...
UWAŻAM... ,
że jeżeli Ktoś podaje do publicznej wiadomości ,że pracuje w budownictwie na Inżynierskim stanowisku , Architekt ... a następnie pisze ,że nie wie jak wygląda konstrukcja manualna kontenera mieszkalnego , .../wyposażenie standardowe / ... to robi z siebie błazna zawodowego...i tyle...

NO i teraz masz wiedzę jak mogę zagrażać innym na portalu ...

forumnorwegia.net ...temat ... my az smutno patrzec...

ale wiesz co tak to jest juz tu w norge ze inżynier jest głupszy niz pracownik
moja pierwsza praca jak tu przyjechałam była w fabryce i pan inżynier pokazuje jak miezyc zaznaczac by wyznaczyc srodek formy (nazedzi dał nam pełno mlotek wiertarke poziomnice itp ) kolega polak do niego czy nie prosciej bedzie skozystac z wzoru pitagorasa wystarczy go ciut przekształcić i podsatwic liczby najpierw ten spojzał na niego jak na sw tureckiego ale z glupkowaytm usmiechem powiedział by sprobował kolega to rozpisał i wyszedł mu wynik pan inzynier na to ok teraz miezymy jego sposobem by sprawdzic zebyscie widzieli jego zdumienie jak po 2 godz miezenia wyszło mu to samo co mojemu koledze w tym zadaniu w 5 min
skomentował to słowami "ja tak nie umiem "
dla sciłosci pan inzynier dalej pracuje i ma sie za wielkiego inz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok