Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Teresa Fularczyk (2397 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
alaa napisał:JLK21, a może tak wymyśliłbyś jakąś własną wypowiedź, bo te Twoje mokre całuski w d....cie sa nudne[/quote]

bezsensem dla mnie jest dublowanie posta - wystarczy ze sie z kims zgadzam i tak wyrazam swoja opinie!! jesli mam odmienne zdanie to pwtedy sie rozpisuje a gadac zeby gadac i pisac to samo innymi slowami to mozna w talkshowach na TVN albo na bezsensownych cenzurowanych forach na WP ;p czyzby post typu: Twoje caluski sa nudne itd - mialby swiadczyc o zazdrosci ze Ciebie nikt nie popiera w przemysleniach?? ;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
... ...
(alaa)
Wiking
JLK21 napisał:
alaa napisał:JLK21, a może tak wymyśliłbyś jakąś własną wypowiedź, bo te Twoje mokre całuski w d....cie sa nudne

... dublowanie posta - .... i tak wyrazam swoja opinie!! ... a gadac zeby gadac i pisac to samo... ;p .... ;p[/quote]

i to wszystko na Twój temat, sam opisałeś siebie, hi,hi,hi, pomyślnego kolejnego ,,,przemyślenia,,, cudzym mózgiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
alaa napisał:i to wszystko na Twój temat, sam opisałeś siebie, hi,hi,hi, pomyślnego kolejnego ,,,przemyślenia,,, cudzym mózgiem[/quote]

czy zbieznosc pogladow na dany temat jest zbrodnia?? czy zawsze trzeba komus wbijac noze i klocic sie o pierdy jesli ma sie takie samo zdanie?? Ciebie na przyklad nie lubie i jestem za aborcja!! no i co teraz zrobisz????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
... ...
(alaa)
Wiking
JLK21 napisał - [/quote]... jestem za aborcja!!...[/quote]
no i chwała Ci za to, przynajmniej nie będzie więcej takich kmiotków jak Ty, tylko szkoda, że twoja mamusia nie popierała aborcji, wtedy nie byłoby problemu z Tobą, ale i tak masz jeszcze rozwiązanie-poddaj się eutanazji!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
annahost napisał:
Ta osoba jest nie kulturalna, zle wychowana i wtraca sie tam gdzie go sie nie prosi. Kontaktujcie sie z moderatorem aby go zablokowali lub cos innego wymyslili. Ludzie sie tu z problemami zglaszaja, a on obelgami obzuca. Do domu wracaj, takich jak ty tu nie chcemy, wlasnie tacy "polacy"niszcza opinie ludziom ktorzy tu do pracy przyjezdzaja, lub mieszkaja. PISZCIE SWOJE KOMENTARZE... Nie zwracajcie uwagi na tego "Panaupierdliwego"Nie komentujcie jego postow to moze mu sie znudzi.

Mamy demokrację i wolność słowa jak się Pani nie podoba, nie musi Pani czytać, odpisywać itp... No i oczywiście jeżeli czuje się Pani urażona zawsze można skierować sprawę do sądu lub zgłosić przestępstwo na policję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
alaa napisał:no i chwała Ci za to, przynajmniej nie będzie więcej takich kmiotków jak Ty, tylko szkoda, że twoja mamusia nie popierała aborcji, wtedy nie byłoby problemu z Tobą, ale i tak masz jeszcze rozwiązanie-poddaj się eutanazji!!!![/quote]

teraz nie wiem kto jest wiekszym kmitokiem?? dyskusja na argumenty czy na rzucanie miesiem??? skad przyjechalas?? z UK??

ps. jestem tez za eutanazja kara smierci i wyrzuceniem religii z zycia codziennego!! no i?? teraz bede debilem czy idiota?? tylko wrzask i wbijanie pazurow..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
JLK21 napisał:
alaa napisał:no i chwała Ci za to, przynajmniej nie będzie więcej takich kmiotków jak Ty, tylko szkoda, że twoja mamusia nie popierała aborcji, wtedy nie byłoby problemu z Tobą, ale i tak masz jeszcze rozwiązanie-poddaj się eutanazji!!!!

teraz nie wiem kto jest wiekszym kmitokiem?? dyskusja na argumenty czy na rzucanie miesiem??? skad przyjechalas?? z UK??

ps. jestem tez za eutanazja kara smierci i wyrzuceniem religii z zycia codziennego!! no i?? teraz bede debilem czy idiota?? tylko wrzask i wbijanie pazurow..[/quote]

alaa... zaczelas od wytkniecia JLK21 przypinania sie do cudzych opinii i troche mnie to nawet zaciekawilo... chociaz jak w/w napisal pozniej, mozna miec to samo zdanie co rozmowca wiec wystarczy przytaknac...i tez prawda...

ale pozniej to juz pojechalas na calej linii...po to jest to forum aby podyskutowac sobie a ze kazdy ma inne zdanie to sa czasem spiecia i ok, tak byc powinno...nudnie byloby,gdybysmy mieli wszyscy te sama i jedyna sluszna racje... ale wyskoki z aborcja, eutanazja, mamusia...sa nie na miejscu, gowniarstwo z twojej strony i tyle... chcesz blysnac na forum w ten sposob ?

oj alaa...kota to ty masz...oj masz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
ale ekhm chce zwrocic uwage,ze ty i toba bylo z duzej litery,czyli z szacuneczkiem....

Alka...wyhamuj....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
... ...
(alaa)
Wiking
ulv72 - poczytaj dokładnie posty, a może zauważysz któż to jest fanem aborcji... i pomyśl

a .... kota... to mam faktycznie....i nie jednego... a nawet czarnego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
alaa napisał:
ulv72 - poczytaj dokładnie posty, a może zauważysz któż to jest fanem aborcji... i pomyśl

Ala,poczytaj dokladnie posty,a moze zauwazysz,ze ulv72 nie interesuje kto jest fanem aborcji....i pomysl

mieszanie czyjejs matki do dyskusji i to w takiej formule jest zalosne.....
jak jest juz brak argumentow w dyskusji,to najlepiej kliknac na"wyloguj",w prawym gornym rogu strony i ochlonac....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok