Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2064 niezalogowanych)
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Ale smaki !!! I.Z.A -polecam ,zamiast spirytusu -Zubrowke z sokiem jablkowym tzw. szarlotka Pycha .Mozna tym mile ugoscic znajomych . Ale Kubus -fe , jakos mi sie nie widzi taki sklad ! No to niech nam i na zdrowie !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
NARESZCIE POJAWIŁ SIĘ TANI POLSKI KWASIOR ,,ŁZY SOŁTYSA,, HURRRRRRA JESTEŚMY URATOWANI , DODATKOWO DODAM ŻE ZOSTAŁ WZBOGACONY OD 3 SIARCZANY I JABŁKO ANTONÓWKA , NO I MA WIĘCEJ WARTOŚCI ODŻYWCZYCH I SMAKOWYCH ,DODATKOWO PODNIEŚLI PROCENTOWOŚĆ Z 18 DO 20% TAKŻE NIE ŹLE KOPIE CZŁOWIEKA AŻ DRESZCZYK EMOCJI ROZCHODZI SIĘ PO NÓŻKACH
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
bogdanor1 napisał:
Ale smaki !!! I.Z.A -polecam ,zamiast spirytusu -Zubrowke z sokiem jablkowym tzw. szarlotka Pycha .Mozna tym mile ugoscic znajomych . Ale Kubus -fe , jakos mi sie nie widzi taki sklad ! No to niech nam i na zdrowie !....Bogunia to jest to samo tylko w mocniejszym wydaniu....baa i swoje,bo spirytusu dawkę mozna zwiekszyć a wódka ma co ma %
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
No i masz babo placek ! A ja myslalam ,ze to jest szarlotka ! a to lzy soltysa !:: mnie zaskoczyl Powiatowy ! Nie wiedzialam ,ze to ma takie miano
AlesAle -jak to zwal -tak zwal ,ale mocnosci ciutke ma a i w smaku niezgorsze !woohoo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Dzieki I.Z.A A juz myslalam ,ze dalam plame z ta zubrowka ! Dopiero niedawno to sprobowalam . smakuje mi ! To lepsze niz zwykla ,biala !Zdroweczka ! Wypijmy za bledy !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Witam!Boguniu z racjii tego,ze akurat piję tylko okazjonalnie,ale z Tobą wypiję za błedy.....a tak wogóle to My popełniłyśmy jakieś błedy?hihizapraszam Cię na....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok