Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(737 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Może te głupoty to to, ze adecco czy inne typy piszą , ze gwarantuja "premie urlopową" i brzmi to jakby dawali z własnej kieszeni dodatkowe pieniądze, a to sa po prostu feriepenger, które sie nalezą.
A SKĄD ten człowiek może to w tym przypadku wiedzieć skoro ON NAWET NIE WIE CO TO JEST FERIEPENGE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Konrad=+ Juraczyk
(kundzik78)
Wiking
chodzilo mi o to ze w niektorych agencjach pracuja niekompetentni ludzie, i zamiast pomagac czy podpowiadac co nalerzy zrobic, to jeszcze stwarzaja problemy. Co powiesz na to ze kontaktujac sie przez telefon z oddzialem Fagformidling, w szczecinie, zostalem potraktowany przez ta pania ktora odebrala jak intruz, jest tam zeby informowala, to powinna informowac, a nie laske robic, A TY czego sie mnie czepiasz, nie wiem pewnych rzeczy to postanowilem sie zapytac kogos kto juz tam przebywa. a Ty jestes jak wiekszosc polakow, zawistny, wredny i nie powiemjaki, boisz sie o swoja prace czy co?, masz satysfakcje jak pojezdzisz po innych. to jakis diwny jestes.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Konrad=+ Juraczyk
(kundzik78)
Wiking
sorry, za byki, ale niestety juz tak pisze, bo pewnie i do tego sie zaraz przyczepisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kundzik78 napisał:
sorry, za byki, ale niestety juz tak pisze, bo pewnie i do tego sie zaraz przyczepisz?Też byki robię i to większe ode Twoich niemniej staram się przy pisaniu nie podniecać i dokładnie sprawdzam co napisałem...
CO DO DOMNIEMANEJ ZAWIŚCI .... i to z mojej strony...
A w czymże to ja mógłbym Tobie zazdrościć .... chyba raczej odwrotnie to tak...

JEŻELI coś o kimś piszesz to pisz dokładnie tak by inni mogli to zrozumieć ,

Bo ja ni w ząb nie pojąłem tego co pisałeś o tej pani z tej firmy...
Kobieta pewnie powiedziała ,że masz dokładnie wypełnić kwestionariusze które znajdują się na ich stronie internetowej i dostarczyć wszystko w komplecie bo inaczej automatycznie odrzucają i tyle ...

Takich potencjalnych klientów dziennie dzwoni tysiące z podobnymi problemami i takie domniemane utrudnienia są pewnego rodzaju sitem kompetencyjnym .

ŻADNEJ firmie pośredniczącej nie są potrzebni ludzie którzy mają kłopoty już na etapie rekrutacji i to na miejscu w kraju ...
A co dopiero za granicą i to w takim trochę specyficznym kraju jak NORGE...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
kundzik78 napisał:
... Co powiesz na to ze kontaktujac sie przez telefon z oddzialem Fagformidling, w szczecinie, zostalem potraktowany przez ta pania ktora odebrala jak intruz, jest tam zeby informowala, to powinna informowac, a nie laske robic....

Ja wiem na czym problem polega, Ty nie do tej agencji poszedłeś, skoro Ci laske zrobiła...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Mieszkalem w szczecinie 38 lat,jezdzilem taxi,po agencjach rowniez ale gratis laski nikt niechcial robic!!!!!!!!!!! A ja przez fagi tu przyjechalem i jestem a co!!! bez laski.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
telemarek napisał:
kundzik78 napisał:
... Co powiesz na to ze kontaktujac sie przez telefon z oddzialem Fagformidling, w szczecinie, zostalem potraktowany przez ta pania ktora odebrala jak intruz, jest tam zeby informowala, to powinna informowac, a nie laske robic....

Ja wiem na czym problem polega, Ty nie do tej agencji poszedłeś, skoro Ci laske zrobiła...

Ale kundzik sie kontaktowal przez telefon, wiec laske nie jemu robila.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Hilton technika idzie do przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niedawno ostrzegaliscie mnie ze moja corke zgwalca przez internet i to w dodatku przez moj profil.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok