Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Inez Pawłowska Dan Cho Mateuszw1987 (1326 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
NIC napisał:
WIEM O KIM MOWISZ TO JOZEK MOJ MAZ TAM PRACOWAL I BYLY WALY NA MAXA I ODSZEDL Z TAMTAD BO ODKAD JEST NOWY PERSONALNY TO NIEMA PRACY BO TYLKO JEDNA FIRMA MA WIADOMO O KOGO CHODZI I OCO CHODZI WBIJA SWOICH ZA KTORYCH MA PLACONE EXTRA POD STOLIKIEM DAJ SOBIE SPOKOJ Z TA FIRMA POZDRAWIAM

Ja rozumie że w ferworze walki z klawiaturą i caps lock-em trudno przelać myśli na forum, ale nic z tego co piszesz nie można zrozumieć.Bełkot totalny.
Akcja przeciwpowodziowa z tymi wałami?
Ktoś może przetłumaczy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nikt nie zgłasza tego do związków i stąd te oszukaństwa w firmach-- na czym może polegać to całe zastraszanie , otóż jedynie że każdy trzepie spodniami że zostanie zwolniony i zgadza się na wszystko --jeszcze raz napisze i po h/..u///j tu przyjeżdżać do pracy jak ma się narzekać, nie moja wina że każdy ma na myśli zarobek większy niż w Polsce>.. czemu sapiesz jeden z drugim , przyjechałeś tutaj do pracy , nie podoba się to ją zmień, nie dajesz rady od tego są instytucje które rozwiązują takie sprawy-- do kogo masz problem ??? znasz język ??? zastanów się bo jest tego więcej-- każdy by chciał jak najlepiej wiem o tym ale nikt ci tego nie da ---- Polska hołota otwiera tu firmy i żeruje na swoich rodakach-- Norwedzy też mają oczy i wystarczy pokazać że można oszukać, a tym bardziej swój swojego to oni też nie będą mieli ku temu skrupułów .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Tomasz Gabriel Bartoszewicz
(øl rødhåret bjørn)
Nowicjusz
Każdy pracodawca chce pracownika za jak najmniejsze pineądze albo za darmo najlepiej! To takie samy wały jak W Polsce! Wszyscy po znajomości wkręceni w urzędach czy jak sarazy bachora z nauczycielami chleją alkohol to oceny lepsze ma i zawsze zda z klasy do klasy! Już w szkole podstawowej tą całą patologę iwidzisz, płaczesz i nie możesz nic zrobić! A na starość rżysz jak koń z tego wszystkiego! Firma to se może być norweska ale jak w niej szefami są polacy to już lepiej się zawijać z takiej firemki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
gosc prosił o pomoc ,a nie o nauke realiow polskich czy norweslkich
qrwa wszyscy widzą ze jest zle tylko nikt ztym nic nie robi
,jeden tylko zdecywował się pomoc i zato mu chwała i wielkie dzięki .........
czas skończyć z pieprzeniem głupot ,czas na czyny !!!!!!!!!
shreku rob co się da na drodze prawnej ,jak sie nieda to wtedy dresy ,pręty 20/25mm koło metra długie i porozmawiać z nim ...............
pisz na priv co i kiedy ..........
Polacy Muszą trzymać sie razem
ps
a nie pytałem czy Polacy za granicą to Qrwy ????????????pytałem
i właśnie z takimi qrwami do fiordu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
a moze założyc taką Samopomoc Chłopską